facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Vache sur le Toit

La Vache sur le Toit

Info

Venez nous découvrir vous ne serez pas déçu .

Geschiedenis

Une maison de maître remise au goût du jour, une déco contemporaine avec quelques notes gothiques, une superbe terrasse sur pilotis se cache dans l'ombre de cette belle demeure, un grand parking privé pour vos voitures.



"Une maison de maître remise au goût du jour, une déco contemporaine avec quelques notes gothiques, une superbe terrasse sur pilotis se cache dans l'ombre de cette belle demeure, un grand parking privé pour vos voitures."
Adres: Grand'route 262 Grote baan 262 , Braine-l'Alleud 1428, BE
Telefoonnummer: 02 385 36 50
Stad: Braine-l'Alleud
Route: Grand'route 262
Huisnummer: Grote baan 262
Postcode: 1428


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:15
Maandag: 19:00-22:00
Dinsdag: 12:00-14:15
Dinsdag: 19:00-22:00
Woensdag: 12:00-14:15
Woensdag: 19:00-22:00
Donderdag: 12:00-14:15


op zoek naar gerelateerd: Poivre Noir Braine, L'Amusoir Waterloo, Le petit Gabriel à Nivelles, La Meute brussel, Maximus waterloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Mêlée La Mêlée 5 km Vertaald door Google Restaurant met verschillende kleine, zeer vriendelijke kamers op...
Wood Wayne Wood Wayne 6 km Zeer geslaagd was er lekker je kan er een Tbone voor 2pers bestellen aan 35 euro per ...
Le Super Grill Le Super Grill 6 km 3,5 sterren Ruime keuze aan eten à volonté. Ook voor de kindjes is er voldoende keuze...
Recensies
Super lekker gegeten en heel vriendelijke bediening, een echte aanrader
Alles was superlekker. Van voorgerecht tot nagerecht. Je gaat zeker en vast niet met honger buiten. Eveneens een aangenaam kader. Een aanrader
Zéér goed restaurant! Een aanrader.
Gezellig restaurant, lekker lekker eten
Harde zenuwsteak
De koe ligt meer op het bord dan op het dak! Een geweldige familie-ontdekking, een zeer genereus en heerlijk gerecht van voorgerecht tot nagerecht. De setting is geweldig, de serveersters zijn erg vriendelijk, dynamisch, goed advies zonder de consumptie op te dringen. Proficiat aan de brigade ook voor het koken. Alle wegen leiden naar rum, als je een amateur bent of de ziel van een piraat hebt, het paradijs is hier de enige keuze, we reizen zonder te verhuizen van Lillois / BL'A! Echt een aanrader en tot snel!
Eerste keer dat ik naar dit restaurant ga. Goed maar niet meer. Voorgerecht erg goed maar miste brood. Teleurgesteld met de tagliata van rundvlees. Normaal gesproken is het biefstuk dat na het koken in reepjes wordt gesneden, hier zijn het heel erg dunne plakjes rundvlees dus het is geen biefstuk. Dessert Jack Sparrow, de rum is een 1e prijs rum. Standaard Abruzzo-wijn verkocht voor € 31 per fles, een beetje duur.
Mooie schone omgeving. De gerechten zijn genereus en zeer goed ravioli uit de zee en de terugkeer van de jacht, sowieso een beetje zout. Biedt goede rum, maar niemand is gekwalificeerd om erover te praten, jammer. Mooi adres, bedankt. Ik ging een tweede keer terug, en wat een teleurstelling het was net zo goed op de begane grond als triest en donker op de eerste verdieping. banaal menu burger, zalm, steak,... vol met kantines en wankele tafels. rotzooi in de bediening en de toevoeging. teleurstellende prijs-kwaliteitverhouding.
Zonder meer, afgezien van de kroonluchters, ziet de decoratie er niet uit. Het vlees is uitstekend, maar de prijzen zijn overdreven voor de gerechten en vooral voor de desserts. We betalen de prijs van een grote keuken voor gerechten die iedereen thuis kan maken. Niet echt onderzoek op dit niveau. . Het vlees en de bereiding is desalniettemin perfect, dit is wat de 3e ster bespaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid