facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WonderWeddings

WonderWeddings

Info

WonderWeddings strives to make your wedding day everything you wanted & more.

Your wedding, wonderfully styled and organised with a great eye for detail.

Geschiedenis

WonderWeddings is available for full-service wedding planning, Wedding styling & wedding coördination.

Like our page if you would like us to keep you updated on our portfolio & stories.

Contact us if you want detailed information about our services: [email protected]



"Say Yes, We Do The Rest"
Adres: Hofstraat 48, 3070 Kortenberg
Telefoonnummer: 0032498299424
Stad: Kortenberg
Route: Hofstraat 48
Postcode: 3070



op zoek naar gerelateerd: Wonderweddings instagram, Wedding planner Vlaanderen, Beste weddingplanner, Weddingplanner zoeken, Wedding planner Kortrijk, I do weddings events, Destination wedding planner, Huwelijk plannen boek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belorigin Belorigin 369 meter Op zoek naar ambachtelijke Belgische streekproducten, vanaf nu is Belorigin.be het ad...
Pruts en Tijl kinderanimatie Pruts en Tijl kinderanimatie 904 meter Goede service, elke keer weer.
Parkinson in Beweging Parkinson in Beweging 913 meter Evenement in het kader van de Warmste Week waarbij verschillende bewegingsactiviteite...
Recensies
Liefste Joke, Laureen en team, wat is het een plezier om met jullie samen te werken! Niet alleen als koppel, maar ook als leverancier ben je bij Wonder Weddings in goede handen. Mensen met een grote liefde voor hun vak én hun koppels die op elk vlak geruststellen.
Veel mensen bedankt om onze trouwdag perfect te maken, hierbij mogen Laureen en Joke zeker niet ontbreken. Dank jullie wel om ons mee onze dag van onze dromen te bezorgen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ik mocht dan ook enkel maar complimenten ontvangen. Waarschijnlijk hebben jullie wel is gezucht toen jullie onze namen zagen verschijnen over de paar zorgen die er langs onze kant waren. Bleken ook voor niks te zijn Sorry daarvoor. Dank jullie wel om ons moodboard tot leven te laten komen. Dank jullie wel om zo'n fijn team te hebben waar niks te veel voor was. Dank jullie wel om geduldig met ons te zijn. Dank jullie wel om het zonnetje te laten schijnen. Dank jullie wel om mee inzichten te hebben die wij niet hadden. Dank jullie wel om de bloemen echt heel mooi te laten maken. Nog steeds verliefd op mijn bruidsboeket! Dank jullie wel om mij zelf ook nog dingen te laten 'knutselen' Dank jullie wel om jullie job, die jullie ongelooflijk graag doen zeker na maar 3 uur slaap, omdat jullie nog sprosé moesten voorzien. zo goed te doen! Dank jullie wel om onze dag mee perfect te maken Dank jullie wel x 100.
Meer dan een jaar na ons huwelijk voel ik toch de nood iets te schrijven. Omdat ik vind dat het allemaal wat té rooskleurig wordt voorgesteld. Omdat ik andere koppels geen teleurstelling wens. Al vóór we officieel verloofd waren, was alles al in kannen en kruiken. De locatie, de datum én de weddingplanner. Wonderweddings, Joke dus. Omdat we zó zeker waren dat we met haar wilden samenwerken. Ik geloofde zó hard in haar potentieel. Blindelings. De voorbereiding was als een droom. Joke voelde perfect aan wat we wilden en kwam met suggesties daar waar we zelf even geen inspiratie hadden. Op geen énkel moment had ik zorgen of stress. 200 % overtuigd dat onze mooiste dag zou zijn zoals we het wilden. Waarvoor nog steeds dank, Joke. Mijn teleurstelling was dan ook zeer groot toen die dag de ene na de andere blunder werd begaan. Meubilair dat nog klaar gezet moest worden toen mijn man daar net voor mij en alle gasten arriveerde, geen bloemblaadjes voor onze bruidsmeisjes terwijl duidelijk vooraf zo afgesproken , aanvankelijk geen corsage voor mijn man, zeer chaotisch ontvangst van onze gasten, muziek die tijdens onze ceremonie niet afgespeeld kon worden onvergeeflijk! , glampingtenten waarvan de inrichting écht op niks trok lees: een matras op een houten pallet, ons gastenboek dat ergens gedropt werd daar waar niemand het zag dus niemand schreef erin ,... Enz. Het team was duidelijk niet voldoende voorbereid en dat hebben wij moeten bekopen. Het lijken details maar voor ons heel erg belangrijk. En daar schoot Joke tekort. Daar schoot haar team aka Laureen tekort. Ze maakten te veel fouten die nooit gemaakt hadden mogen worden. Niet op ónze mooiste dag. En niét voor het bedrag dat wij betaalden. Voor dat geld mag je bijna de perfectie verwachten. Dat kregen we niet. Onze tafels waren prachtig, dat moet gezegd worden. Het eten was overheerlijk danku Kurieus!. We hadden een topfotograaf. Onze DJ zelf geregeld was thé best! Onze gasten hebben genóten. Zij hebben weinig gemerkt van alle mankementjes. Chanceke. Maar wij wel. En hoe hard ik mijn best ook doe om het los te laten...het lukt niet. Ik hoor ondertussen ook van andere mensen steeds meer verhalen over blunders die begaan worden door team Wonderweddings. We kregen een compensatie, maar ook daar lieten ze steken vallen. Zou ik opnieuw voor Wonderweddings kiezen wetende wat ik nu weet? Ik denk het niet nee.
Wauw, wat een ongelooflijke ervaring was het om Joke ons trouwfeest te laten organiseren! Het originele idee om met een weddingplanner te werken kwam van mij en mijn toen nog vriendin ;- was niet helemaal gewonnen. We kunnen dat toch wel zelf, moet dat zoveel geld kosten, etc. We hebben een paar wedding planners gesproken en bij het eerste gesprek met Joke was er toch meteen een klik en besloten we om met haar in zee te gaan. Intussen, zo'n 3 weken na onze trouw is mijn vrouw één van de grootste ambassadeurs van Joke. Wie het wil horen zal het horen: ga je trouwen, neem Joke van WonderWeddings onder de hand! Alles was geregeld, niets was te veel, voor elke vraag of idee konden we bij Joke terecht. Was er al is iets waar we wat stress voor hadden, Joke stelde ons gerust! De dag zelf is alles perfect gelopen voor ons en de gasten. Iedereen was onder de indruk, zowel van de aankleding als de organisatie. Zal er achter de schermen iets fout gelopen zijn? Ongetwijfeld wel maar hoe fantastisch is het niet dat wij daar niets van hoefden te merken, niets om hoeven te doen, gewoon genieten van de belangrijkste dag van ons leven! Joke bedankt voor alles, bedankt om ons een fantastisch trouwfeest te geven waar we nog elke dag met een grote glimlach aan terugdenken!
Nog voordat er sprake was van een verloving wist ik al dat ik wou samenwerken met Joke. De vibe die ze wist te brengen is wat ik zocht. In 2019 was het dan eindelijk zover, mijn toekomstige stond nog niet terug goed recht op zijn benen of ik zocht al contact met Joke. Joke,wat een parcours! 2 keer verschoven omwille van corona, en dat zorgde er ook voor dat ik na 2 jaar uitstellen de huwelijksdag plots helemaal anders voor ogen had. Aanpassingen aan het meubilair, moodboard, kleuren ... Je deed het allemaal alsof het niets was. De dag zelf was genieten. Van begin tot einde. Geen stress over een gast die plots toch kwam aanschuiven bij het diner. Het werd door Joke haar team discreet behandeld en meteen opgelost. Het was een geweldig parcours, ik kan het iedereen alleen maar aanraden. Geen stress, enkel genieten! Bedankt Joke en bedankt aan het hele team. Het was prachtig!
Lieve Joke, Laureen en Yasmien, Wij hebben genoten van begin tot einde, en genieten nog steeds na! Bedankt om zo flexibel om te gaan met onze vragen, een aanpassing was nooit een probleem en we konden ook zelf veel van onze diy-projectjes doorgeven. Daar staan niet alle wedding planners voor te springen maar jullie deelden steeds in ons enthousiasme en verwerkten onze voorstellen tot een mooi geheel. Bedankt om ook met onze budgettaire bezorgdheden rekening te houden! Aan het eind paste alles ook mooi in dat financiële plaatje. Bedankt voor de mooie styling van ons feest! Het was helemaal zoals we ervan hadden gedroomd! De bloemen, de tafels, de ceremonie,... alles was prachtig! Maar vooral... bedankt voor ons die dag te ontzorgen! Wij hebben op geen enkel moment ook maar iets van stress ervaren, geen lastige vragen werden ons gesteld, als Laureen zag dat ik ook maar iets organisatorisch aan het doen was de aard van het beestje, dan was ze meteen daar om het van me over te nemen, zo lief! Kortom, wij zijn jullie zooooo ontzettend dankbaar en dragen het hele WW-team een warm hart toe! Nog veel succes met het einde van het seizoen! Groetjes, Dieter, Danielle en Warre aka de DaDiWa's
Als ik kon, dan zou ik 1000 sterren geven. Liefste Joke Ik weet zelfs niet waar te beginnen. We zitten echt op de hoogste roze wolk, in een roes van liefde en geluk :- We hebben zo ongelofelijk hard genoten! Alles was perfect, helemaal zoals we het voor ogen hadden. Ik heb geen woorden genoeg om jou te bedanken. De organisatie was uitmuntend, jouw team was geweldig geef je hen zeker de complimenten door, de aankleding was prachtig, ... Ik kan blijven doorgaan! Bedankt voor de ongelofelijk fijne samenwerking, de gezellige meetings, het geduld en het begrip bij mijn stressmomentjes. Je hebt van ons trouwfeest echt de dag gemaakt waarvan we nooit hadden durven hopen dat het zo perfect zou zijn. We zijn nog volop aan het nagenieten. Merci, merci, merci, merci!
Lieve Joke, lieve Laureen, WW team, Ons trouwfeest vorige zaterdag was echt mooier dan in onze wildste dromen, de stijl en sfeer was helemaal ons ding, dat had je goed begrepen. De organisatie verliep zodanig perfect dat wij amper doorhadden dat jullie er waren. De locatie was meer dan hemels. Er zijn echt geen woorden voor dus kijken we nog voor de duizendste keer naar onze foto's en knijpen we in onze wangen :. Dankjewel!
Wij praten nog wekelijks na over onze trouwdag, die nu toch al wel enkele maanden geleden plaatsgevonden heeft 14 augustus 2021. Maar het was zo magisch dankzij jullie hulp! Ik volg nog steeds je posts op instagram, want het is genieten wat voor mooie zaken jij kan realiseren. Elk trouwkoppel heeft enorm veel geluk dat ze met jullie in zee kunnen gaan, en wij varen nog steeds verder als we onze foto's bekijken. Zo prachtig door de bloemen, de tent, de belichting en de planning en coördinatie. Het was T-O-P. Ik zou het zo opnieuw laten plannen door jou en jouw team. Het spaart je enorm veel stress en werk uit door de opbouw en afbouw te laten plannen. Veel liefs voor thé best weddingplanner in town.
Joke, 1000000 x MERCI! Onze intieme diner, onze ceremonie… whaaaaaw! Prachtige setting, afgewerkt tot in het kleinste detail Had het zelf zo mooi niet durven dromen Maar niet alleen daarvoor 100000 x MERCI! Maar ook 1000000 x MERCI - om altijd voor ons klaar te staan - altijd aanpassingen te doen als deze bridezilla dat weer nodig vond - altijd mee te denken met ons - ook met budgetbeperkingen mee te denken en met oplossingen af te komen - volledig onze stijl begrepen te hebben -… en vooral om ons de dag zelf te ONTZORGEN! Zoooooo blij dat we met jou samengewerkt hebben! En op nog meer samenwerkingen! MERCI! Mrs & Mr Ly
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid