facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pruts en Tijl kinderanimatie

Info

Pruts en Tijl kinderanimatie kan je inhuren voor particuliere feestjes, het huren van een springkasteel en de animatie op grote evenementen.

Geschiedenis

Wanneer u op zoek bent naar een geslaagde namiddag of avond, dan bent u bij 'Pruts en Tijl kinderanimatie' aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u grote meespeelshows mét een decor, aangepast aan het thema en eigen licht- en geluidsinstallatie.

"Pruts en Tijl kinderanimatie" draagt kwaliteit heel hoog in het vaandel: alles wordt tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt. We zorgen er dan ook voor dat u als organisator op beide oren kunt slapen. Wie met Pruts en Tijl kinderanimatie in zee gaat, mag gerust zijn: dit is kwaliteit, zowel qua animatie als qua omkadering (decor, licht, geluid, technische ondersteuning.)

Bij ons staan de kinderen centraal en zij zijn de beste graadmeter voor een geslaagde show! Niets is me te veel om hen een leuke, boeiende en speelse namiddag of avond te bezorgen.

Pruts en Tijl leveren eveneens een springkasteel voor één dag of een weekend in Vlaams-Brabant of tot 40 km van onze vestigingsplaats.

Het springkasteel wordt telkens 's morgens geleverd en 's avonds opgehaald. Opstelling en opplooien van het springkasteel gebeurt door iemand van onze organisatie.



"Wij verzorgen kinderanimatie in zaal en bij mensen thuis: grote zaalshows, maar ook animatie op verjaardagsfeesten, lentefeesten, communiefeesten,... aan huis. Bij ons is alles inbegrepen: we verzorgen onze podiumacts tot in de puntjes: decor, geluids- en lichtinstallatie & professionele animator reeds meer dan 20 jaar actief!.Wij leveren eveneens SPRINGKASTELEN voor grote evenementen en kleinere familiefeesten. Meer dan 20 springkastelen van uiteenlopende grootte: multi-play; hindernissenparcours tot 30 meter, MEGA-opblaasbare spelen, WIpe-Out, ..."
Adres: Nieuwstraat 24, 3071 Kortenberg
Telefoonnummer: 0474/666.347
Stad: Kortenberg
Route: Nieuwstraat 24
Postcode: 3071



op zoek naar gerelateerd: Springkasteel Vlaams-Brabant, Springkasteel huren Vlaams-Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belorigin Belorigin 770 meter Op zoek naar ambachtelijke Belgische streekproducten, vanaf nu is Belorigin.be het ad...
WonderWeddings WonderWeddings 904 meter Liefste Joke, Laureen en team, wat is het een plezier om met jullie samen te werken! ...
Parkinson in Beweging Parkinson in Beweging 1 km Evenement in het kader van de Warmste Week waarbij verschillende bewegingsactiviteite...
Recensies
Goede service, elke keer weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid