facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolvenbos

Wolvenbos

Info

Laat je betoveren door het fenomenaal domein omgeven door een oase van rust en gastvrijheid, een prachtige natuur, smaakvol interieur met oog voor detail.

Geschiedenis

Laat je betoveren door het fenomenaal domein uit de jaren 1900 omgeven door een oase van rust en gastvrijheid, een prachtige natuur, smaakvol interieur met oog voor detail en een wereld van kunst en culinair genot.

Voor al uw cateringwensen werkt Wolvenbos exclusief samen met Silverspoon. Silverspoon organiseert uw event met de grootste toewijding! "Een feest organiseren dat perfect bij het karakter en de uitstraling van de klant past, is de grote uitdaging. En de ultieme bedoeling van een Silverspoon-feest.



"Uw evenement doen baden in de sfeer van weleer? En dat op een boogscheut van Antwerpen? In Kapellen vindt u Wolvenbos, een prachtig domein uit de jaren 1900. Maak indruk op uw gasten en verwelkom hen in een heus kasteel met koetshuis en wachthuisje.De terreinen strekken zich uit over een gebied van 42 hectare. Laat uw gasten er tussen het feesten door de boomgaarden verkennen of verdwalen in de sprookjesachtige secret garden.U heeft de keuze tussen het majestueuze kasteel en een romantische rozentuin de 'Secret Garden'. Maak hieronder de keuze, of contacteer ons voor verdere informatie."
Adres: Heidestraat-Zuid 107-109, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: 3233024850
Stad: Kapellen
Route: Heidestraat-Zuid 107-109
Postcode: 2950



op zoek naar gerelateerd: Kasteeldomein Antwerpen, Wolvenbos te koop, House of weddings wolvenbos, The Secret Garden locatie, The Secret Garden in de Kempen, Kasteel van Brasschaat, heidestraat-zuid 107, 2950 kapellen, Wolvenbos Kapellen Scouts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wolvenbos Wolvenbos 841 meter Wij kozen voor kasteel Wolvenbos als onze huwelijkslocatie. Vanaf de eerste bezichtig...
De Uitlegger De Uitlegger 999 meter Zeer mooie wandelroute, zeker einde lente! Aan te raden voor wandelaars die korte, mi...
Brusselsebossen Brusselsebossen 2 km Mooie omgeving
Pulptuur Pulptuur 2 km Pulptuur is een jaarlijks familiefestival in het park van Kapellen. Het heeft plaats ...
Mastenhoeve Mastenhoeve 3 km Wij hebben op 17/06/2023 ons huwelijksfeest gegeven in de Mastenhoeve en dit is echt ...
Feestruimte Feestruimte "Het Rood" 4 km Mooie locatie
Kapel Kapel "De Heuvels" 4 km Mijn oom met jong en oud talent
Toneelkring Putte-Ertbrand Toneelkring Putte-Ertbrand 4 km Toneelkring Putte-Ertbrand is een gezellige groep vol enthousiaste leden die elk jaar...
Recensies
Als leverancier komen wij hier waanzinnig graag werken. Valerie en de rest van de crew, wat een toppers. Altijd vriendelijk, oog voor detail en niet zoekende naar, maar creëeren van de perfectie.
Mooi domein voor grote feesten, festiviteiten. De tuin was mooi aangekleed met verlichte tenten, eetkraampjes, klein podium. Wij hadden enkel het ongemak dat het de dag van ons personeelsdienst, enorm hard aan het regenen was, dat we toch nog een klein eindje te voet moesten afleggen. Dit als dames met onze mooie hakken wel was er gedacht aan regencapes voor iedereen om ons toch zo droog mogelijk aan het kasteel te ontvangen. We hebben enorm genoten van deze avond!
Het was fantastis maar ik ben al wat ouder en vond de trappen afgaan om diner te halen moeilijk en ook mochten er wat stoeltjes staan aan dansvloer of buiten maar alles heel lekker ,goed verzorgd en heel vriendelijk
Het is een heel mooi kasteel, vooral voor een trouwfeest. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam!
Fantastische locatie om feesten te organiseren.
Toplocatie, super goed ontvangen geweest als artiest! Een aanrader voor de meest exclusieve feesten! Goochelaar Armand
Veel kasteel weinig eten.. Boers gedrag door bediening. Ik ga er nooit meer.. Sorry 9 oktober.. Pas op kasteel is prachtig en tuin ook.. Die catering was boers en slecht.. Nog nooit gezien.
Veelzijdige en mooie locatie voor o.a. huwelijken. Zeer mooie tuinen en een prachtig kasteel met een heel fijne, lekkere, uitgelezen keuken.
Beste plek voor mijn haar
Topklasse. Ik ben hier geweest omdat mijn werk er een bbq organiseerde. Ik heb heel lekker gegeten. Het personeel was echt top en ze waren echte sfeermakers. Dit is een prachtige locatie voor een bedrijfsfeest of een bruiloft. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid