facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mastenhoeve

Mastenhoeve

Info

Feestzalen en eventlocatie op gunstige ligging

Adres: Kapelsestraat 254, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: 035017325
Stad: Kapellen
Route: Kapelsestraat 254
Postcode: 2950



op zoek naar gerelateerd: Kaartershuisje Kapellen, Zaal te huur Stabroek, Receptie Kapellen, Verhuur Kapellen, Kapellen agenda, Theater Kapellen, Kapellen tickets, Wolf in Kapellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapel Kapel "De Heuvels" 1 km Mijn oom met jong en oud talent
Feestruimte Feestruimte "Het Rood" 2 km Mooie locatie
Toneelkring Putte-Ertbrand Toneelkring Putte-Ertbrand 2 km Toneelkring Putte-Ertbrand is een gezellige groep vol enthousiaste leden die elk jaar...
Pulptuur Pulptuur 2 km Pulptuur is een jaarlijks familiefestival in het park van Kapellen. Het heeft plaats ...
Wolvenbos Wolvenbos 3 km Als leverancier komen wij hier waanzinnig graag werken. Valerie en de rest van de cre...
Recensies
Wij hebben op 17/06/2023 ons huwelijksfeest gegeven in de Mastenhoeve en dit is echt een aanrader. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De ceremonie en receptie werden buiten gehouden in een prachtige tuin. Daarna hebben wij een schitterend dansfeest gehad in de mooie ruimte beneden. Het personeel was zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ook was voor Pieter en Michaela alles bespreekbaar en niets was teveel gevraagd. Bedankt om er een onvergetelijke avond van te maken.
Geweldige afsluiting van onze prachtige trouwdag. Het dansfeest was tot in de puntjes verzorgd. Mooie aankleding van de zaal met o.a. sfeerlichten, zeer vriendelijke bediening, open contact met de verantwoordelijken zodat alles zeer vlot verliep. Top, echt een aanrader!
Voor ons huwelijk op 12 Mei'23 beroep gedaan op De Mastenhoeve! Heel mooie zaal! Ruimte kan worden aangepast naargelang aantal genodigden. Gekozen voor dinner BBQ, uitermate lekker eten, ruime keuze en vriendelijke bediening van begin tot einde! Mooie tafeldekking! Aansluitend dessertenbuffet waarbij ook heel ruime keuze en zeer lekker volgens onze gasten! Gastvrouw altijd aanspreekbaar trouwens! Aanrader!!!
De Mastehoeve organiseerde ons huwelijksfeest. Tip top in orde. Ruime zaal, stijlvol aangekleed, geweldige bbq en super service. Een pareltje!!
Zeer vriendelijk personeel, tot in de puntjes verzorgd. Een heel leuk feest gehad, eentje om nooit meer te vergeten. Zeker een aanrader voor toekomstige feestvierders.
Bijzonder mooie zaal met ruime parkeergelegenheid en een hartelijk ontvangst door de gastheer en gastvrouw.
Een echte aanrader voor al wie een goed feestje wil! Zowel de voor, hoofd en nagerechten zijn tot in de puntjes verzorgd. Ook de zaal en buiten ruimte zijn perfect van grootte, zelfs de toiletten zijn super schoon! Het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam. De eigenaars zijn toppers! Fantastische communicatie in aanloop naar ons feest en niets was te veel! Wij hebben hebben een top dag & avond beleefd. Ik zou ze 10 sterren willen geven mocht dit kunnen !
Mensen van goud , alles was op ons feest meer dan in orde !! Super bediening , super locatie . De moeite !!! Jullie zijn gewoon top!
Mooi ruime zaal. Alleen wat rumoerig als er veel mensen zijn,zelfs zonder muziek versta je elkaar nauwelijks. Geluid absorberende platen aanbrengen zou een goed idee zijn....
Mooie locatie, vriendelijk personeel, lekker gegeten pensioenfeestje, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid