facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wokhouse Ternat

Adres: Assesteenweg 85, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 025698688
Stad: Ternat
Route: Assesteenweg 85
Postcode: 1740


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30
Woensdag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Wok House Ternat, Afhaalchinees Ternat, CHINEES Ternat station, Chinees Restaurant Ternat, Eten leveren Ternat, Wereldkeuken ternat, Eten bestellen Ternat, Asiana Ternat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asiana Chinese Restaurant Asiana Chinese Restaurant 674 meter Uitstekende service steeds opnieuw. Lekker eten.
Recensies
Zeer vriendelijke eigenaresse. We namen het lunchbuffet met ruime keuze uit koude en warme voorgerechten, twee soepen, warme hoofdgerechten en desserten waaronder een 5-tal soorten ijs, verschillende gebakjes en fruit. Je kan voor het hoofdgerecht ook zelf iets samenstellen met groenten en vlees of vis en dit laten wokken met een saus naar keuze aan de wokbar.
Heel lekker eten en zeer vriendelijk personeel! Zeker een aanrader!
Kei lekker eten altijd bediening ook altijd vriendelijk. Gisteren verjaardag gaan vieren was een leuke avond met cadeautje voor de jarige . :
Prachtig en zeer uitgebreid Aziatisch eten in buffetvorm met formule "all in". Ondanks dat het er in het weekend druk kan zijn, is de bediening perfect en zeer vriendelijk. Je gekozen gerechten worden door de chef-kok gewokt. Een absolute aanrader!
Dit is een Chinees restaurant met buffetformule 'à volonté' die vooral 's middags tijdens de week budgetair interessant is. Je kunt er zelf je maaltijd samenstellen en door de kok laten 'wokken' of soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van de buffetten nemen. Eten is er vers en lekker, interieur is fris en modern. De heel vriendelijke eigenares maakt ook altijd een korte praatje met haar gasten.
Heel lekker. Voldoende keuze, ni te grote zaak en dus niet te lawaaierig, supervriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.
Kleiner wokrestaurant, vriendelijke zaakvoerster, verse en lekkere keuken. Snelle en vriendelijke bediening. De prijs super! Tijdens Covid-19 is er afhaalmogelijkheid. De tijd van afspraak en de cornaregels worden heel goed gerespecteerd. Je wordt er echt in de watjes gelegd: grote porties, gratis nasi goreng, soms een lieve attentie en alles is super vers. Een echte aanrader
Dinsdagavond 1 mei 2018, samen met mijn vrouwtje zeer lekker gegeten in de Workhouse. Alles leek heel erg vers. Bediening nu ja laat ons zeggen dat er heel soms werd afgeremd. Na onze fles lekkere cava kreeg mijn vrouw een koffie en ik een chinees pilsje van het huis. Erg keurig. Dinsdagnacht om 2u krijgt mijn vrouw hevige buikpijn en verliest het bewustzijn na een nog nooit geziene braaksessie resultaat .. Zij eindigt op spoed met een leegpompen van de maag als gevolg. Conclusie dodelijke voedselvergiftiging met goede afloop. Woensdagnacht was het mijn beurt zij het in een lichtere versie. We zijn nu donderdagavond ik ben nog koortsachtig en heb nog niets gegeten sinds woensdagavond. Conclusie Workhouse in Ternat ??? Eet smakelijk !
Voor ons het beste Chinees restaurant in België in alle opzichten: zeer ruime keuze in voorgerechten en soepen, hoofdgerechten, nagerechten alles in buffetvorm + zeer lekkere wokmogelijkheden! Nog nergens zo'n vriendelijke bazin gezien. Parking vlakbij; zeer gezellig interieur; vlotte zelfbediening; alles vers en zeer smakelijk; beste prijs-kwaliteit verhouding die we ooit meegemaakt hebben. Wij komen hier een paar keer per maand en iedere keer opnieuw zijn we uiterst tevreden over dit restaurant. Ten zeerste aanbevolen!
Lekker eten en vriendelijk personeel. Voor ieder wat wils.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid