facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asiana Chinese Restaurant

Asiana Chinese Restaurant

Info

Asiana is een chinese restaurant nabij het station van Ternat. Wij bieden u het lekker chinese eten. Thuislevering gratis en zelfhalen 10% korting

Adres: STATIESTRAAT 180, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 0032 2 461 0969
Stad: Ternat
Route: STATIESTRAAT 180
Postcode: 1740


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees restaurant Ternat, Menu Asiana, Chinees restaurant Dilbeek, Chinees restaurant Ninove, Afhaalmenu Ternat, Chinees Asse, Wok House Ternat, Ternat Restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wokhouse Ternat Wokhouse Ternat 674 meter Zeer vriendelijke eigenaresse. We namen het lunchbuffet met ruime keuze uit koude en ...
Recensies
Uitstekende service steeds opnieuw. Lekker eten.
Bij een avondmaal een extra soep besteld om de dag nadien 's middags op te eten. Dit is wat je ziet als je de beker opent. Al hun gerechten zitten bomvol gelatine of wat het ook mag zijn. Chemisch en heel onsmakelijk.
De eten zijn hier ook goed en lekker. De Mevrouw is ook vriendelijk. Hun eten is echt genoeg voor 3-5 personen. Je krijgt iets cadeau op het eind van het jaar.
Lekker chinees eten voor een zeer democratische prijs! Ik ga hier al jaren en zal ook altijd blijven gaan. Ter plaatse eten is niet in de gezelligste omgeving maar het heeft wel de sfeer die je van een chinees restaurant verwacht ; Ik haal meestal af je krijgt zelfs een beetje korting als je zelf afhaalt en niet laat leveren!
Heel lekker gegeten aan een heerlijke prijs.
Buiten de kipsaté was alles vrij smaakloos en neutraal van smaak. Currysaus had ook een bijzonder dikke textuur. Het zal bij deze ene keer blijven. Het positieve was dat er geen extra verzendkosten aangerekend werden voor levering tot in Schepdaal.
Eerste keer besteld en eerlijk laatste keer. Eten is echt smaakloos, niet de typische gerechten dat ik gewoon ben ,vol van smaak en lekker eten. Jammer maar helaas geen aanrader.
Heel lekker eten, maar porties zijn wel klein vind ik persoonlijk.
Niets speciaal, af en toe een raar smaakje in negatieve zin
Lekkere gerechten met ruime porties. De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. Onze kinderen krijgen zelfs af en toe een leuk geschenkje. Je kunt hier ook zonder problemen vragen de rest van het eten naar huis mee te nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid