facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winterdorp Schilde / 's-Gravenwezel

Winterdorp Schilde / 's-Gravenwezel

Info

Vanaf 1 december zal de kerstsfeer alom aanwezig zijn in Schilde/’s-Gravenwezel met o.a. 7 kerstchalets en onze 300m2 Elite Reklaam Eco Schaatsbaan.

Geschiedenis

Vanaf 09/12/2017 tot 07/01/2018 zal de kerstsfeer alom aanwezig zijn in Schilde/’s-Gravenwezel . Voor het eerst zal onze prachtige gemeente een eigen winterdorp hebben, waar sfeer en gezelligheid troef zijn en waar zowel jong en oud kunnen samenkomen om te genieten van de kerstsfeer in het park naast de muziekschool.

Naast de 7 gezellige kerstchalets, waar u kan eten en drinken, zal men op het winterdorp ook kunnen schaatsen op de 300m2 grote Elite Reklaam Schaatsbaan.

Adres: Turnhoutsebaan 204, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 0479452980
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 204
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 14:00 - 23:00
Donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 14:00 - 23:00
Zondag: 14:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VZW Think out of the box Schilde - het vriendenhuis VZW Think out of the box Schilde - het vrien... 639 meter Top initiatief dat een steuntje in de rug verdient. Mensen met een beperking die prob...
Het Open Poortje Het Open Poortje 875 meter Een goede opvang En vriendelijke mensen
Jeugdhuis Pagode Jeugdhuis Pagode 956 meter Zeer gezellig Jeugdhuis waar de sfeer altijd top zit! Jonge geëngageerde mensen hebbe...
MEER GROEN MEER GROEN 2 km MEER GROEN is een deeltje van de Dodoenswerkgroep van Velt speciaal voor de kids.
Hapicultuur Hapicultuur 6 km apicentric beekeeping http://hapicultuur.be/nl
Recensies
Super setting, vriendelijke bediening en gezellig kader.
Heel goeie frit vriendelijke bediening en het gaat er snel je bent snel aan de beurt en je hebt snel je frietjes
Leuk om wat te drinken met vrienden, familie de kids kunnen zich uitleven op de ijsbaan
Een hamburgerkraam waar je 8 € voor betaald en de hot dogs waren ni te eten, wel veel show zonder gezelligheid.
Gezelligheid troef. Toren wij er waren kon je niet met kaart betalen omdat de betaal terminals niet werkte. Weeral niet. Komaan Schilde dat moet je stenger op zijn. De prijzen zijn ook niet mals.
Wat een aangename bedoeling deze organisatie. Reeds voor het openingsuur van 14:00 uur zag ik vele kindjes zenuwachtig staan wachten omdat ze wilden gaan schaatsen of op de paardenmolen plaatsnemen. Ook voor de ouders is het aangenaam om zien dat de kinderen zich zo amuseren en zelf kunnen ze ook mee schaatsen of een lekkere drank uitkiezen op het overdekte terras. Erg gezellig. Aan de kraampjes is er van alles te kopen en een leuk verblijf is hier gegarandeerd.
Gezellig drukte ,vriendelijke mensen en ook vriendelijke security mensen. Eten en drinken naar ieders wens en ook voor de kinderen paardenboxen en ijspiste
Leuke plek om af spreken met vrienden en famillie. Ijspiste is hier beschikbaar alsook een kleine snack! Enkel cash te betalen wel maar er is een bank op nog geen 2 minuten stappen van de locatie!
Toffe sfeer, organisatie heeft alle moeite gedaan ivm Covid maatregels, dikke pluim
Zeer gezellig en leuk intitiatief!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid