facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winston 2

Winston 2

Info

Gezellig dineren of lunchen, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Van croque tot kreeft met natuurlijk de alom bekende steengrill.

Geschiedenis

Lieve gast,

U bent van harte welkom voor een smakelijke lunch (op reservatie), diner of gezellige borrel. De verse ingredïenten, toegankelijke kaart en persoonlijke aandacht doen de rest. Kortom genieten van een gezellig samenzijn.

Feesten in stijl daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres, onze smaakvolle zaak staat open voor kleine en grote groepen.
Of u nu een gezellig etentje voor Uw familieleden, vrienden, bedrijf of collega´s wilt plannen, U een huwelijks-, doop-, of communiefeest wenst te regelen of u door middel van een koffietafel wenst afscheid te nemen van een naaste, met liefde en plezier stellen wij vrijblijvend enkele menu´s samen, natuurlijk naar uw wens en budget.

Met grote groepen à la carte eten is mogelijk maar dan vragen wij u om vanaf 8 personen de keuze te beperken tot maximaal 4 gerechten, met uitzondering van de steengrill, dit om u beter tot dienst te zijn en nog langere wachttijden te voorkomen.

Wenst u advies, wij zijn u graag van dienst.
Kijk ook eens op onze website: www.winston2.be.

Eens heerlijk genieten op de fiets van onze mooie gemeente, schrijf u dan in voor de fietstocht ¨Belgische belevenissen in de kleurrijke Kempen¨via www.happenentrappen.be dan zorgen wij samen met Orshof, de Hoogmolen en ´t PLeintje voor het happen terwijl u trapt!

Wie weet tot ziens,

Anita en Robert-Jan

Adres: Oudsbergerweg 112, 3670 Gruitrode, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089855920
Stad: Gruitrode
Route: Oudsbergerweg 112
Postcode: 3670



op zoek naar gerelateerd: Winston menukaart, 2 Spanten menukaart, winston sint-truiden faling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frats Frit Frats Frit 2 km Zeer vriendelijke bediening gekregen! 10 minuten voor sluitingstijd hebben ze nog fri...
De Kastelein De Kastelein 3 km Toffe zaak, zeer gezellig, lekker koffie en wijn. Fijne, vriendelijke bediening! Er i...
Beno Beno 3 km Heerlijk gegeten! Varkenshaasje met champignonsaus en een apart kommetje steppegras. ...
Recensies
"Dit restaurant is gewoonweg geweldig! Het eten was heerlijk en de service was top. En de steengrillervaring met mijn vriendin was echt super leuk. We hebben genoten van een gezellige avond vol lekker eten en plezier. Absoluut een plek waar we graag terugkomen!"Eten: 4/5
Mooie zaak, vriendelijk personeel, zeker de moeite waard om binnen te gaan, en gezellig te eten. Parkeren: Voldoende parking Rolstoeltoegankelijkheid: Rolstoel toegankelijk Speciale dieetwensen: Kan aanpassen wel even vermelden
Mooie verzorgde zaak....en vriendelijke mensen...echte toppers.
Top eten lekker en goede bedieningEten: 5/5
Vrijdagavond heerlijk gegeten. Beste restaurant uit de omgeving. Salade winston is zeker een aanrader.
Zeer vriendelijk en vlot personeel. Het eten was ook goed. We zullen zeker nog teruggaan.
Complimenten aan de chef, het eten was lekker! Doch een half uur gewacht vooraleer iemand drinken kwam opnemen. Het onthaal door de gastvrouw was allesbehalve. Ze negeerde onze tafel volledig. Er werd niet gevraagd of alles in orde was. De rekening werd “woordeloos” op tafel geschoven, ... Overdreven vriendelijkheid moest van ons niet doch elementaire beleefdheid zou fijn geweest zijn.
Heerlijk eten en super vriendelijke zaakvoerders. Afhaalgerechten zijn steeds tot in de puntjes verzorgd met goede info rond opwarmen. Voor corona, ook steeds gezellig om daar te eten.
Zeer lekker gegeten, fijne service
2019. Goed en vriendelijk personeel en in voor een grapje. Lekker een paar pintjes gepakt hier. Zowel alc vrij was erg lekker. Genoeg parkeerplaats en je kan lekker achter het pand in de tuin zitten. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid