facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frats Frit

Frats Frit

Info

Welkom bij Frats Frit! Hier vind je de lekkerste frietjes van Gruitrode, heerlijke snacks, broodjes, burgers en gerechten. We werken steeds met verse frieten van lekkere belgische bintjes, zonder bewaarmiddelen of additieven. Kom zeker zelf eens proeven!

Adres: Weg naar As 82, 3670 Gruitrode, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089370759
Stad: Gruitrode
Route: Weg naar As 82
Postcode: 3670


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kastelein De Kastelein 857 meter Toffe zaak, zeer gezellig, lekker koffie en wijn. Fijne, vriendelijke bediening! Er i...
Beno Beno 1 km Heerlijk gegeten! Varkenshaasje met champignonsaus en een apart kommetje steppegras. ...
Winston 2 Winston 2 2 km "Dit restaurant is gewoonweg geweldig! Het eten was heerlijk en de service was t...
Recensies
Zeer vriendelijke bediening gekregen! 10 minuten voor sluitingstijd hebben ze nog frieten bij gebakken voor 12 man. Prijs kwaliteit is dit zeker een aanrader! We hebben er van genoten! Groetjes KSA Pius X
Vreselijke stugge onvriendelijke bediening voorts hangt er in de zaak een vieze vette luchtventilatie?. De frieten waren vet en hard van het opnieuw oppakken. Geen aanrader.
Vond de frieten wat te hard gebakken. Maar ze zijn er wel vriendelijk en proper
Lekker frieten, ook leuk dat er vegetarische opties beschikbaar zijn. Voor men mama, en men opa en oma gingen er ook wekelijks een frietje halen. De prijs klasse is normaal. En op moment kan het druk zijn maar op andere momenten ook niemand. Ideaal dus.
Opzich mooie frituur maar vriendelijk vind ik persoonlijk van niet... Bij binnenkomst niet echt een hallo en Bij buiten gaan zei ik goeiedag maar kreeg geen terug. Broodje viel wel mee de kaas en hesp waren beetje zoek xd aangezien ik niet kan antwoorden doe ik het hier xd Je bent hier aant zeggen over tijd maar ik heb het helemaal niet over de tijd ofwel? : Als je druk hebt kan je nog altijd je klanten die binnen komen goeiedag zeggen vind ik persoonlijk. Maar dat is woord tegen woord we zullen het op de mondmaskers steken ; Ik ben blijkbaar toch niet de enige die de vriendelijkheid mist :
Deze frituur biedt wat een echte frituur moet bieden: zeer lekkere en krokante frietjes, goed gebakken vlees en genoeg saus erbij. Heel vriendelijke mensen achter de toog. Een aanrader: de fratsfrits special. Dit is een friet met satekruiden met daarop ketchup, mayonaise en een pikante saus + bickyuitjes.
Tja... Bij binnenkomst kan er geen goeiedag vanaf, zelfs niet als er bijna geen klanten staan. Heel ongemakkelijke sfeer, lijkt alsof ze voor straf 'n frituur moeten uitbaten. Daarbovenop zijn de frieten niet lekker, smaakloos. Wij gaan niet meer terug.
Superlekkere frieten! Echt heerlijk! En prijs-kwaliteit TOP!
ook goeie voor boefkick g
Echt ongelooflijk lekker
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Frats Frit met het openbaar vervoer


Gruitrode Groenstraat 60 meter
Gruitrode Groenstraat 70 meter
Gruitrode Harmonieweg 120 meter
40
8
Gruitrode Harmonieweg 120 meter
746
748
Gruitrode Harmonieweg 150 meter
40
8

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid