facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wima Bowling

Wima Bowling

Info

16 bowlingbanen, leuke zitjes aan de bar of in de lounge. Heerlijke drankjes en tapas of uitgebreid dineren. Het kan allemaal in Wima !

Geschiedenis

Een à volonté eetbelevenis met heerlijke gerechten al dan niet gecombineerd met bowlen, of een tof verjaardagsfeestje voor kids ? Ontdek onze arrangementen op www.wima.be of breng ons een bezoekje in onze volledig nieuwe locatie te Schelle



"Plezier en gezelligheid verzekerd in Wima Schelle. Combineer een partijtje bowlen met een overheerlijk buffet met show cooking "Full Experience", ideaal voor een geslaagd familiefeest of bedrijfsevent. De gasten kunnen à volonté nemen van de verse bereidingen aan de kookeilanden. De Full Experience formule is verkrijgbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op andere dagen kan je kiezen voor een gourmetformule, kip en ribbetjes met frietjes of hamburgerbuffet. Kom ons ontdekken in de vernieuwde zaak op de A12 shopping site. Wij verwelkomen je graag met een vriendelijke service in een aangenaam interieur."
Adres: Boomsesteenweg 35, 2627 Schelle, Antwerpen, Belgium
Stad: Schelle
Route: Boomsesteenweg 35
Postcode: 2627


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 00:00
Dinsdag: 14:00 - 00:00
Woensdag: 14:00 - 00:00
Donderdag: 14:00 - 00:00
Vrijdag: 14:00 - 02:00
Zaterdag: 11:00 - 02:00
Zondag: 11:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: wima bowling prijzen, bowlingpaleis schelle, wima bowling sint niklaas, bowling mechelen, wima bowling verjaardagsfeestje, bowling paleis, wima bowling buffet, wima sint niklaas tarieven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Panos Panos 59 meter Zeer vriendelijk personeel. Mooie propere zaak met het gekende Panos-aanbod.
San Marco Village San Marco Village 73 meter Zwaar ondermaatste oudjaar 2022. Zonde van de prijs en zonde van de avond. Voor coron...
San Marco Village San Marco Village 84 meter Grote locatie.. leuke thematische event locatie.
Nosh Nights Nosh Nights 2 km Noshing your Nights!
Reload Reload 3 km Reload is hét nieuwjaarsfeest voor de partypeople uit de buurt.
Sushi Town Sushi Town 3 km Bestel hier al jaar en dag, en altijd heel tevreden van gegeest. Zelfs altijd aangera...
Qubee Qubee 3 km Hoy, Wij zijn Qubee een klein evenement initiatief, dat vooral wilt mikken op kleins...
Hof Ten Laere Summer Garden Hof Ten Laere Summer Garden 4 km Mooie rustige plek voor feestjes. Externe catering zekr ok.
Tolhuis-Veer Tolhuis-Veer 4 km De salade met geitenkaas was heerlijk. Het bracht me naar mijn “happy place”. Spaghet...
Recensies
Geweldige banen om te bowlen, gladde bowlingballen, drank wat duur 3€ voor een cola. De full expercience is een absolute aanrader: lekker, verzorgd eten à volonté veel keuze, drank en aperitief inbegrepen voor een degelijke prijs. Al het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Gezellig kader, propere wc's. Jammer dat het machine voor de live cooking pancakes kapot was een reden om nog eens terug te komen
Heel toffe bowling. Zeker zijn prijs waard! Wij hadden de full experience bowling + à volenté buffet De bowling zelf was heel leuk. Ze hadden ook overal handgel gezet zodat je elke keer je handen kon ontsmetten voor/na je een bal pakt. Ook de bowlingbaan zelf was heel mooi met de neon lichten. En zeker 's avonds geeft dit een heel mooi effect en is dit extra leuk. Ook de prijzen voor de dranken vielen heel goed mee! Het restaurant was heel aangenaam om te zitten en het eten was heel lekker. Het buffet tapas, voorgerechten, hoofdgerechren en bijgerechten en dessert werden altijd tijdig aangevuld. Er is ook zeker genoeg keuze. Ook de de dranken cava, frisdrank, water, pils, wijn en koffie/thee waren inbegrepen wat het extra fijn maakte. Nadat we gegeten hadden zouden we richting huis gaan, maar uiteindelijk wouden we nog een uurtje bowlen. En dit kon zeker. We hebben wel een uur moeten wachten wat zeer begrijpelijk was want ten eerste was het echt wel druk en ten tweede besloten wij pas op de laatste moment op nog een uurtje te bowlen maar toch kon dit nog. Wat ik echt wel fijn vond! Kort samengevat: Toffe bowling, goede prijs, heel lekker eten en zeer vriendelijk personeel!
Zeer mooie bowling. Alles werkt perfect. Ondanks veel mensen toch geen last van geluid. Met 5 is 2 uur wel een minimum want het eerste uur is zo voorbij. Er is een drank optie als je geen zorgen wil hebben over wat ze bestellen. De hapjes zijn wel alleen maar gefrituurde zaken of nachos. Mooie presentatie en vlotte opdienen. Gezellig met het gezin er op uit, dit is een aanrader. Reserveren wel verplicht.
Gezellig, hoewel ook chaotisch. Bovendien nergens een gehandicaptenparking, wat de dag van vandaag toch echt niet meer kan vind ik. Als je de trap niet kan nemen, zit je met een probleem, daar sta je dan. Indien je zelf inventief genoeg bent kan je aanbellen aan het restaurant, dan kan je door de keuken, daar is een lift. Let wel: dit is niet voor gevoelige of claustrofobische mensen, deze lift lijkt uit een vorig tijdperk te komen. Deuren sluiten terwijl mensen instappen, wanneer ze moeten openen gaan deze plots niet open en ondertussen blijft hij ook een aantal keer haperen. Het was een nare ervaring.
Wij hadden gereserveert voor 2u te bowlen. Door het onwel worden van mijn partner 40min vroeger gestopt en gevraagt of er een half uurtje van de prijs kon. Dit wouden ze niet doen omdat ze enkel per uur werken! In het verleden kon dit zonder problemen! Ook konden we pas beginnen op onze baan als de vorige mensen weg waren terwijl onze tijd al aan het lopen was! Enkel op geld uit blijkbaar..
Na vele jaren toch nog eens in WIMA terecht gekomen. Met een kleine groep hebben we gekozen om 2u te bowlen met aansluitend de full-experience dinerformule. Ik ben zelf niet meteen grote fan van de all-you-can-eat buffetten omdat de kwaliteit en aard van de gerechten meestal toch beperkt is. Maar deze full-experience is toch een uitzondering. Ze bieden bijzonder veel keuze en alles is gewoon erg lekker. Veel beter dan hun buffetformule van enkele jaren terug. Prijs-kwaliteit is dit een dikke aanrader!
Wij vierden Kerst op de bowling met onze familie. Eerst 2u spel, daarna aanschuiven bij het buffet. We hebben een super gezellige avond gehad. Heerlijk om zelf niet in de keuken te moeten staan en de voetjes onder tafel te kunnen schuiven. Personeel was heel vriendelijk!
Een geslaagd bedrijfsfeest gehad. Fijne discobouwling met gekoppelde wedstrijd. Mooie banen en veel ballen aanwezig. Wij hebben hier deze keer niet gegeten, de keren ervoor wel en dat is zeker aan te raden. Veel keuze. Alleen de muziek zou wat zachter mogen staan. Dat is natuurlijk persoonlijk.
Altijd leuke combinatie van bowlen en eten bij Wima. Het restaurant hier in Schelle is voor mij persoonlijk één van de betere waar we al zijn geweest. Gigantische keuze en alles van zeer goede kwaliteit. Dit is geen groot keuken waar de kwaliteit onderdoet voor de kwantiteit. Hou er wel rekening mee dat, vooral in het weekend, het hier héél druk is.
Gezellige plek. Overdaad en keuze genoeg met de all-in formule. Voor ieder wat wils. Zelf halal. Bij een verjaardagsformule wordt de jarige uitbundig gevierd met een happy birthday song en een aangepaste fles met een vuurwerkje erop. Spijtig genoeg was de lamsbout altijd vrij snel op, ik kwam altijd op het foute moment, dus geen bout vandaag.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wima Bowling met het openbaar vervoer


Schelle Winkelpark 110 meter
500
Schelle Brandekensweg 210 meter
500

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid