facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Town

Sushi Town
Adres: Provinciale Steenweg 45, 2627 Schelle, België
Telefoonnummer: 03 297 46 02
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Schelle
Route: Provinciale Steenweg
Huisnummer: 45
Postcode: 2627


Openingstijden

maandag: 16:30–21:30
dinsdag: 16:30–21:30
woensdag: 16:30–21:30
donderdag: 16:30–21:30
vrijdag: 16:30–21:30
zaterdag: 16:30–21:30
zondag: 16:30–21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hof Ten Laere Summer Garden Hof Ten Laere Summer Garden 1 km Mooie rustige plek voor feestjes. Externe catering zekr ok.
Tolhuis-Veer Tolhuis-Veer 2 km De salade met geitenkaas was heerlijk. Het bracht me naar mijn “happy place”. Spaghet...
Panos Panos 3 km Zeer vriendelijk personeel. Mooie propere zaak met het gekende Panos-aanbod.
Wima Bowling Wima Bowling 3 km Geweldige banen om te bowlen, gladde bowlingballen, drank wat duur 3€ voor een cola. ...
Recensies
Bestel hier al jaar en dag, en altijd heel tevreden van gegeest. Zelfs altijd aangeraden bij vrienden en kennissen, tot vandaag. Soms is het even wachten, maar dat is nu eenmaal bij de betere zaken. Zonet is er een sushiboot geleverd geweest, de tonijn was volledige verkleurd & zo taai als een doorgebakken steak.precies al enkele dagen oud Na even gebeld te hebben, zijn ze het nagegaan & zou dit volgens de keuken niet kunnen. Heb in eerste instantie gezegd dat ik hoop dat dit niet nog eens gebeurt. Maar bij nader inzien zal ik hier niet meer bestellen. Dat zo iets vies überhaupt geleverd wordt, is onacceptabel! Snap dat het warm is, maar neem dan maatregelen. Kortere ritten/ koelbox/ koel wagen Normaal doe ik niet aan reviews, maar dit wens ik niemand toe.n#eenteleurgesteldetrouweklant.nVolgende keer dan toch maar eens in Niel proberen.
Helaas zoals vele reviews hier 2x slechte ervaring. Vorige keer hebben we 2u na bestelling moeten wachten op ons eten… onze dragon eye’s en wok waren ijskoud! Nadat ik belde en mijn ongenoegen uitte werd me gezegd dat we volgende keer een korting zouden krijgen. Vandaag is dus de dag dat we opnieuw belde om te bestellen. Onze korting was slechts 4euro op een bedrag van 47euro, dit moest cash betaald worden wat normaal is maar dat de chauffeur dan zegt dat hij geen wisselgeld bij heeft vindt ik schandalig! Eens we wilde beginnen met eten blijkt het dat er geen wasabi mee geleverd werd, ik voelde me al lastig dus belde ik terug waarop de studente aan de lijn zei…”En? Is dat erg?” … 1 ding weet ik zeker! Mij zien ze daar nooit meer! Ik zou dus ook niemand aanraden om hier nog te bestellen!
Een week geleden had ik onderstaand bericht eerst privé verstuurd. Helaas nog steeds geen reactie. Dus bij deze dan maar via deze weg.... Normaal schrijf ik geen reviews en doe dit nu eerst nog naar jullie rechtstreeks... 3 uur wachten voor een levering is niet ok. Weet dat dit meer dan 1uur kan duren zondag-Wilrijk , maar meer dan 3uur?! Na 2u heb ik gebeld en was men blijkbaar nog maar net met mijn bestelling bezig. Als het dan uitzonderlijk zo druk is, neem dan bij het begin geen bestellingen meer aan of meld dit dan aan je klant je hebt de contactgegevens , zodat we nog een alternatief kunnen zoeken. Zwaar teleurgesteld in de communicatie! Nu zie ik aan de reviews dat ik niet enige ben en dit al langer een probleem is. Jullie hebben van wat een gezellige avond had moeten zijn een zeer geërgerde avond gemaakt. Tip! Doe hier iets aan... Of zorg op zen minst voor een compensatie...nogmaals jullie hebben mijn contactgegevens.
We hebben echt goed gegeten. Het was zo lekker, ik proefde de versheid.nWe zijn zeer tevreden en komen zeker nog is terug.
Onze wekelijkse vaste waarde! Top samenstellingen en smaken! Super vers en lekker! Vele variëteiten alsook wok gerechten! Probeer zeker de mini loempia's als starter smakelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid