facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willemsen Zwembaden

Willemsen Zwembaden

Info

Installatie van zwembaden, sauna's, spa's en toebehoren.



"Wij zijn Willemsen Zwembaden, al sinds 1995 actief in de wellness sector. Wij zijn officiële Starline dealer dus u kunt bij ons terecht voor deze hoogwaardig kwalitatieve dubbelwandig geïsoleerde Monoblocks. Ook voor een bouwkundig zwembad kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u graag bij het realiseren van uw wellness droom. Daarnaast hebben wij ook een gamma aan spa's, sauna's, infraroodcabines en stoombaden. Dus ook voor een totaalproject bent u aan het juiste adres."
Adres: Noord-Brabantlaan 8, 2300 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 0475 45 61 54
Stad: Oud-Turnhout
Route: Noord-Brabantlaan 8
Postcode: 2300



op zoek naar gerelateerd: Starline Zwembaden, Zwembad Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haarmonie Totaalconcept Haarmonie Totaalconcept 982 meter Een gezellige kapper. Het was mijn eerste keer maar het was zeker niet akward. De bar...
Kadee Zwembaden Kadee Zwembaden 5 km In april een warmtepomp eco full inverter 11 gekocht op aanraden van zaakvoerder Wim ...
Recensies
Ik moest een paar onderdelen hebben en ondanks dat ze niet de juiste maat hadden hebben ze wel hun best gedaan om mij te helpen.
Opbouw Roldeck laten plaatsen op ons bestaand zwembad. Zeer tevreden, vlotte service, mooi resultaat.
Het was zalig samenwerken met Andre en co. Vlot bereikbaar als er vragen zijn en alles is verlopen volgens de afspraken. Een echte aanrader!
Zeer goed en snel gekomen. Heel vriendelijk mensen ook!
Professionele en mooi afgewerkte renovatie van een bouwkundig zwembad Een 30 jaar oud zwembad volledig vernieuwd met nieuwe liner, nieuwe inbouw-onderdelen, leidingen, pompinstallatie en roldeck. Eerst een duidelijke en gedetailleerde offerte. Nadien een snelle aanpak en bovenal professioneel afgewerkt. Heldere en duidelijke communicatie. Vlotte bereikbaarheid zowel via mail als telefonisch. Geen vraag is teveel! Echt een topservice! Ik kan het iedereen aanbevelen.
uitstekende service We zijn al meer dan 20 jaar klant. Zowel het installeren van het zwembad als voor de jaarlijkse na-service, geven we een 9 op 10. Zeer snelle interventie voor het oplossen van een technisch probleem door goed opgeleid personeel.
Ben zeer tevreden Plaatsing professioneel en goede opvolging. Snelle reactietijd voor bijstand met raad en daad
Vorig jaar een zwembad laten afwerken door het bedrijf Willemsen. Zeer tevreden over de professionele afwerking, service en met name het resultaat van het zwembad. Aan iedereen aan te raden om met Willemsen zwembaden samen te werken.
Voor snelle service, prima advies en top kwaliteit is dit het juist adres .
Zeer professionele en snelle oplossingen bij storingen en altijd voldoende tijd voor het beantwoorden van vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid