facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarmonie Totaalconcept

Haarmonie Totaalconcept

Info

Een trendy kapsalon met barbershop all in one met zacht ontharen ( laserontharing ), permanente make up , nagelstudio en Nee Make up corner



"Kapsalon Haarmonie werd in mei 2020 Rebalance21! Zelfde team en gebouw, zelfde aanpak. Maar nieuwe look & feel, producten en visie."
Adres: Steenweg Op Turnhout 21, 2360 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 014707570
Stad: Oud-Turnhout
Route: Steenweg Op Turnhout 21
Postcode: 2360



op zoek naar gerelateerd: Hairfix Oud-Turnhout, Bio kapper Oud-Turnhout, Barber Turnhout, Kapper Pelt zonder afspraak, Kapsalon New Vision, Barbier Arendonk, Kapsalon Pelt, Beste kapper Schilde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New Vision New Vision 275 meter Super blij en zeer tevreden met mijn haar
Saraah Saraah 470 meter Zeer kundig en prettig in de omgang !
Willemsen Zwembaden Willemsen Zwembaden 982 meter Ik moest een paar onderdelen hebben en ondanks dat ze niet de juiste maat hadden hebb...
Quality Hair Quality Hair 2 km Supergoede kapster, altijd heel tevreden!
Dot & Twist Dot & Twist 3 km *Workshops: tips en tricks om je haren op te steken (niet kappers) (Vriendinnen- vrij...
Whair2go Whair2go 4 km Helemaal top! Karolien is supervriendelijk en heeft altijd de juiste suggesties!
Recensies
Een gezellige kapper. Het was mijn eerste keer maar het was zeker niet akward. De barbier die daar ook in het pand zit is heel goed ik had alleen niet meteen door dat de barbier daar gevestigde zat. Als je als man is een goede snit wilt hebben ben je daar in goede handen.
Zeer tevreden met mijn nieuwe kapsel! Eerst donatie gedaan, daarna leuke snit laten knippen en mooi kleurtje erop, wat stylingadvies ivm kapsel en haarproducten, een heel aangename babbel met alle dames die er werken. Heel fijn! Het was echt even me-time met een dikke Q ervoor!!! Bedankt dames voor het totaalplaatje! Jullie zijn toppers! Doe zo verder en tot de volgende keer! Ik heb zelf de voor en na- foto nog niet..
Top kapper en zeker the barber's cave. Alain is echt nen tot kerel die weet wat hij doet en altijd met een glimlach en een goed gesprek je haar en baard verzorgt. Ze hebben zelf een eigen bier wat echt de moeite is. In een kapsalon is dit niet het belangrijkste maar het is toch een leuke meerwaarde. Beste kapper van Oud-Turnhout als je het mij vraagt. Prijs/kwaliteit echt top.
Top salon voor dames, maar dus ook voor heren, die kunnen de kelder in ... naar top stylist Alain in de Barbers Cave voor een frisse scheerbeurt en stoer of snel kapsel. Absoluut de beste zaak in de verre omtrek.
Nog eens echte barber! Heerlijke scheerbeurt volgens de regels van de kunst. Zoals ze zelf zeggen is dit pure mannenverwennerij. Natuurlijk is de gewone knipbeurt ook in orde.
Een kapper die zijn vak verstaat hoofdhaar, baard snor alles wordt perfect verzorgd. Daarnaast ook goed advies voor onderhoud. Excellent!
Vriendelijk personeel dat goed weet welk kapsel bij je past
Vriendelijk personeel.
Geweldig tof team en mensen met ervaring
een fantastische kapsalon ook voor mannen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid