facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willem Hiele

Willem Hiele
Adres: Pylyserlaan 138 , Koksijde 8670, BE
Telefoonnummer: 058 59 62 21
Stad: Koksijde
Route: Pylyserlaan 138
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Willem Hiele gesloten, Willem Hiele ziek, Brutaal Willem Hiele, Willem Hiele prijs menu, Willem Hiele Michelin, Willem Hiele leeftijd, Willem Hiele menu, Willem Hiele Tripadvisor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Wit Zand 't Wit Zand 2 km Toegekomen in een restaurant met een gezellige naam doch kwamen we in contact met een...
Recensies
Leuk initiatief boetiek Raphaël! Gezellig en lekkere lokale producten te koop. Ter plaatse ook van de pizza gegeten. Zonder te overdrijven één van de beste pizza's die ik al gegeten heb. Zéér smakelijke bodem en beleg vol van smaak. Proficiat! We kunnen niet wachten op de heropening om te reserveren.
Wat een leuk concept, die markt. Hebben er een nieuw drankje ontdekt. En de garnaalkroketten zijn ook Suuuuuuuuperrrrr!!!
Raphaël boetiek is schitterend initiatief. Ik kijk al uit naar de heropening van het restaurant
Tijdens de Lock down brengen ze schitterende gerechten om mee te nemen . Je hebt een markt gevoel die heel gezellig werd aangekleed! Lekker ambachtelijk rozijnen brood!
Dit is werkelijk."the place to be". Wat een assortiment! Lokale economie, gelukkige mensen, .... Willem en zijn team vonden het gat in de markt. To be continued please.
Heel gezellig ondanks coronatijden
Een must voor foodies, liefhebbers van een culinaire totaal beleving en gewoon van lekker eten, gezelligheid en goed gezelschap! Een fantastisch en enthousiast team staat hier klaar om je culinair te verwennen en iedere smaakpapil te laten ontploffen.
Top ervaring, pure smaken, een zeer aangename ambiance en ongelofelijk lekker gegeten. Bovendien hadden we het geluk om buiten te lunchen. Een aanrader, wij komen terug.
Chef Willem Hiele en zijn team toveren met al het lekkers van de Noordzee topgerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid