facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Wit Zand

't Wit Zand
Adres: Zeedijk 27 , Koksijde 8670, BE
Telefoonnummer: 058 51 69 83
Stad: Koksijde
Route: Zeedijk 27
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: t wit zand koksijde, sporthal melsele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willem Hiele Willem Hiele 2 km Leuk initiatief boetiek Raphaël! Gezellig en lekkere lokale producten te koop. Ter pl...
Recensies
Toegekomen in een restaurant met een gezellige naam doch kwamen we in contact met een matige bediening en een gemiddelde maaltijd. Respectievelijk was er aan de bediening meermaals gevraagd naar een bepaalde bestelling maar na drie maal vragen nog steeds niet ontvangen, alsook was de huiswijn enkel te verkrijgen als rode wijn. Over de rest van het eten kan ik weinig slecht aanmerken, zo zijn zeker de mosselen aan te raden. Als u zin heeft in stoofvlees, mag u wel geen grote eter zijn.
Ik bezocht onlangs 't Wit Zand en bestelde een portie mosselen met look, in de hoop op een smaakvolle en verrukkelijke ervaring. Hoewel mijn ervaring gemengde gevoelens opriep, waren er zowel positieve als negatieve aspecten die de algehele ervaring beïnvloedden. Laten we beginnen met de mosselen zelf. Over het algemeen waren ze niet slecht, maar ook niet bepaald speciaal. Ik had gehoopt op een smaakexplosie, maar helaas ontbrak het hieraan. De mosselen waren vers en goed gekookt, maar de look leek er op het laatste moment lukraak opgegooid te zijn. Dit resulteerde in een hoopje look bovenop de mosselen, zonder dat de smaken goed doordrongen in het gerecht. Het gebrek aan doordachte presentatie was teleurstellend, vooral gezien mijn verwachtingen. Gelukkig was de bediening van 't Wit Zand een lichtpuntje in mijn ervaring. Het personeel was bijzonder vriendelijk en de service verliep vlot. Vanaf het moment dat ik het restaurant binnenkwam, voelde ik me welkom en verzorgd. Het personeel was attent en deed hun best om ervoor te zorgen dat mijn eetervaring zo aangenaam mogelijk was. Het vriendelijke en behulpzame gedrag van het personeel compenseerde enigszins de tekortkomingen van het gerecht. Ondanks de gemengde gevoelens die ik had over de mosselen met look, was de vriendelijke en vlotte bediening bij 't Wit Zand zeker een pluspunt. Hoewel het gerecht niet voldeed aan mijn verwachtingen, zou ik het restaurant niet volledig afschrijven, omdat andere gerechten wellicht beter kunnen zijn. Als je op zoek bent naar een restaurant met vriendelijk personeel en een aangename sfeer, is 't Wit Zand nog steeds een optie om te overwegen. Al met al was mijn ervaring bij 't Wit Zand wisselend. Hoewel de mosselen met look niet bijzonder waren en de presentatie teleurstelde, maakte de vriendelijke en vlotte bediening de ervaring iets beter. Ik hoop dat het restaurant in de toekomst meer aandacht zal besteden aan de kwaliteit van hun gerechten om de algehele eetervaring naar een hoger niveau te tillen.
Eten bij 't Wit zand was aangenaam, de ober maakte grapjes en lachte let de onze en was over het algemeen zeer vriendelijk. De sfeer was uitmuntend, maar ja dat is niet moeilijl als je restaurant aan de zee ligt. Ikzelf heb de rib eye steak genomen met pepersaus en vroeg om hem signant te bakken, maar dat verstonden ze blijkbaar niet want ik kreeg hem bleu, maar het was ook wel een heel dik stuk vlees. Ik raad het zeker aan om hier te eten als je een grote eetlust hebt moet je niet het stoofvlees nemen en ik kom zeker nog wel eens terug als ik in Koksijde ben.
Wij zijn hier onlangs mosselen komen eten en die waren heerlijk. Echter de bediening liep even in de soep, de aperitief kwam pas na we ons hoofdgerecht hadden gekregen maar dat hebben ze mooi opgelost door ons in de plaats een dessert aan te bieden wat overigens ook heel lekker was. Al bij al vriendelijke bediening en lekker eten. Wij komen alvast nog eens terug!
Eten was er al na 5 minuutjes en het was niet warm. Het kwam waarschijnlijk uit de diepvries en was gewoon in de microgolfoven opgewarmd. De service was oke maar het personeel was gewoon de klanten aan het uitlachen terwijl we erbij stonden. Ook was het personeel heel luid en helemaal niet professioneel. Nog voor onze tafel volledig was afgeruimd kwamen ze al met de rekening, en de totaalprijs was nogal overpriced voor wat we hebben gekregen. Geen aanrader!
Vriendelijke bediening, zeer lekker gegeten. De mosseltjes waren uitstekend, de scampi in roomsaus evenzeer. Voor de kinderen waren er kinder porties mosselen. De huiswijn is prima en de dranken zijn niet duur. Bijvoorbeeld 6 euro voor een glaasje Cava. Niettegenstaande het redelijk druk was verliep alles zeer vlot. Een echte aanrader!
Zeer lekker eten aan een eerlijke prijs. Vriendelijke bediening. Mogelijkheid om zowel binnen, een verwarmd overdekt terras en een terras aan het strand te eten.
De prijs, de mosselen, de runds-brochette. Perfect. Geen andere woorden voor. Bedankt voor het lekkere eten.Eten: 5/5
De zeelucht deed me goed na zo’n slechte koffie. Samen met mijn vriendin hier gekomen. Maar ik kom NOOIT meer terug. Tafel—> vuil, bordjes —> vuil. Tassen, als je die durft vastnemen kan je een hele week gratis gel in je haar doen. Overal plakte die tas. Bovendien heb ik ook liefst koffie zonder gruis maar dat was toen het minste van mijn zorgen. Ik laat nog weten of ik niet in het ziekenhuis ben beland
Leuk terras, vriendelijke bediening maar de pannenkoeken en wafels proefden als leren lappen. Ik had beter verwacht. SpijtigEten: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid