facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellens Security Solutions

Info

Bij Wellens Security Solutions krijgt u een oplossing op maat door middel van een vlekkeloze service voor, tijdens en na de werken. Geen standaardpakketten, iedere klant is uniek met specifieke noden waarop wij kunnen inspelen!



"Wellens Security Solutions is opgericht door Aäron Wellens die enorm gepassioneerd is door veiligheid en technologie. Hij heeft een aantal jaren ervaring binnen de sector die hem de dag van vandaag als deskundige op de markt kunnen zetten.De waarden van dit bedrijf worden hoog in het vaandel gedragen en worden dan ook écht nageleefd. Het zijn mooie woorden die dan ook effectief gevolgd worden door daden.Als u op zoek bent naar een gepersonaliseerde aanpak van A-Z, dan bent u bij ons aan het goede adres! Dit wil zeggen geen overbodige kosten want onze systemen zijn steeds veranderbaar op maat van uw noden die ten allen tijden kunnen wijzigen."
Adres:
Telefoonnummer: +32491311939
Stad: Wetteren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BVK Security BVK Security 2 km Heel goede samenwerking met BVK Security. Steeds heel eerlijk advies en doelgerichte ...
Wim Sevens elektriciteit Wim Sevens elektriciteit 3 km Perfecte installatie, klaar op afgesproken datum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid