facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BVK Security

BVK Security

Info

BVK Security is een jonge & dynamische beveiligingsfirma uit Wetteren, gespecialiseerd in de beveiliging & monitoring van goederen en gebouwen.

Geschiedenis

BVK Security werd opgericht door Bruno Van Kerckhove met als doel de mensen uit omgeving Wetteren ervan bewust te maken dat beveiliging & veiligheid om meer draait dan alarmsystemen & camerabewaking.

We komen altijd ter plaatse om samen met jou de pijnpunten van jouw te beveiligen zones bloot te leggen.

Je wordt ook telkens bijgestaan met correct advies waardoor we er samen kunnen voor zorgen dat het onmogelijk wordt om bij jou binnen te breken zonder dat je hiervan op de hoogte bent. Je gaat steeds weten wat er zich bij jou thuis of op het werk afspeelt.

BVK Security denkt steeds met jou mee.

Daardoor ontdek je alle facetten van beveiliging & veiligheid en krijg je een perfect inzicht in hoe je de totaalbeveiliging van jouw goederen, bedrijf of privéwoning kunt optimaliseren.

Ben jij dus op zoek naar meer dan de standaardbeveiliging?

Ben jij op zoek naar een totaalconcept met professioneel advies en betrouwbare opvolging?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via [email protected] of dien vrijblijvend een offerte-aanvraag in via http://www.bvk-security.be.

Beveiliging & technologie zijn onze passie.

De passie van BVK Security ligt in de vooruitstrevende technologie, alsook in het constant veranderende design van de nieuwste systemen.

Waar BVK Security vooral naar streeft kan opgedeeld worden in volgende 3 punten:

1) Perfecte integratie met bestaande systemen
2) Gebruiksvriendelijkheid voor jong en oud
3) Design dat past binnen iedere omgeving



"BVK Security is een vooruitstrevende & dynamische beveiligingsfirma uit Lede, gespecialiseerd in de beveiliging & monitoring van goederen en gebouwen. Bij BVK Security kun je onder andere terecht voor alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, brandbeveiliging, track & trace en videofonie."
Adres: Brusselsesteenweg 34, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: +32(0)473/70.27.58
Stad: Wetteren
Route: Brusselsesteenweg 34
Postcode: 9230


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fort Security, B.V.K. Wetteren, Beveiligingsfirma Oost-Vlaanderen, VDK Security, Alarm Varel, Initial Varel ALARM handleiding, Varel Security Nederland, Varel Security review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wellens Security Solutions Wellens Security Solutions 2 km Bij Wellens Security Solutions krijgt u een oplossing op maat door middel van een vle...
Wim Sevens elektriciteit Wim Sevens elektriciteit 5 km Perfecte installatie, klaar op afgesproken datum
Recensies
Heel goede samenwerking met BVK Security. Steeds heel eerlijk advies en doelgerichte oplossingen. Correcte afspraken en hulp wanneer nodig. De ideale partner inzake beveiliging, toegangscontrole en branddetectie!
Onprofessioneel en onbetrouwbaar. We gaan je vandaag zeker bellen, weken later nog niks van hen gehoord. Opnieuw contact opgenomen: "staat op de planning". Na de offerte te krijgen van hen: "Kun je ze is terug doorsturen. We vinden ze niet meer?" Sterk...
Via referentie kwam ik bij BVK terecht en geen spijt van! Van A tot Z perfect verlopen. Zowel timing, budget als expertise was naar wens. Thanks!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid