facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WebKrunch

WebKrunch

Info

Zet úw onderneming op de kaart met online marketing door WebKrunch!
WebKrunch BVBA - BTW 0674814350

Geschiedenis

Zet úw onderneming op de kaart met online marketing door WebKrunch!

Adres: Duwijckstraat 17, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 32034350205
Stad: Lier
Route: Duwijckstraat 17
Postcode: 2500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kreatix Kreatix 115 meter Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en creatief digitaal agentschap, dan raad ik...
Noticed Noticed 2 km Noticed Communicatiebureau
Voxen Studio Voxen Studio 3 km Graphic design studio with a team of highly-qualified artists who strive to deliver q...
WASP-online WASP-online 3 km Een overzicht van onze diensten en mogelijkheden kan je hier snel terug vinden. Van w...
Mabelo Mabelo 3 km Freelance Marketing & Social Media | Digital projects | Administration | Strategy
Catch Software Catch Software 3 km Een jong, fris bedrijf gedreven door ondernemingslust en een passie voor IT. Bij ons ...
Webdesign Lier Webdesign Lier 3 km Webdesign Lier bouwt websites op maat tegen een eerlijke prijs, waarbij uw belangen o...
Commar.be Commar.be 3 km Als inspiratiebureau staan wij in voor de verdere uitbouw van jouw bedrijf, door een ...
Datamath - webdesign - software & hardware Datamath - webdesign - software & hardware 4 km Datamath GCV - Refurbished en nieuwe iPhones, iPads, iMacs, MacBooks, Computers, Ond...
Chuck.be Chuck.be 4 km Chuck is a multi-disciplinary creative branding studio based in Antwerp.
Scorpion Agency Scorpion Agency 5 km Full Service Digital Marketing Agency BECOME KNOWN ONLINE
Webly Webly 9 km Onze missie is om voor de KMO professionele webdesign, online adverteren en SEO diens...
Recensies
Een jaar geleden ging de website van mij bedrijf online. Samen hebben we gekeken naar wat het beste bij mij past en hoe het er het best uitziet voor de klanten. De communicatie loopt perfect, ze helpen me telkens direct. Ondertussen kan ik mijn site zelf aanpassen, waar nodig. Enkel voor grote veranderingen zit ik toch graag even samen! En ook dat is nooit een probleem. Top om met dit team te mogen samenwerken!
WebKrunch heeft een knowhow die voor de ondernemers zeker een meerwaarde kan zijn. Men heeft in Deurne nood aan een grotere diversiteit aan handelszaken. Een zaak zoals WebKrunch hebben we niet in Deurne-noord. De zaakvoerder en zijn personeel zijn zeer gemotiveerde en vriendelijke mensen. Ze staan altijd klaar om te helpen.
Enkele maanden geleden heb ik Webkrunch voor het eerst geconstateerd voor hulp en informatie. Alain Hoeckx was hier mijn contactpersoon en geen enkele vraag was te veel. Niet alleen werd ik vlotjes verder geholpen in een hele korte responstijd, ik kreeg ook extra informatie zodat ik alles goed kon begrijpen. Webkrunch is een absolute aanwinst voor Deurne!
WebKrunch beheert al jaren onze website. Wij zijn uiterst tevreden klanten. Op Jan en Alain kan je rekenen voor al je marketing vraagstukken. Steeds snelle service en vriendelijkheid. Een absolute meerwaarde in Deurne. Jullie zijn goed bezig, doe zo voort!
Fantastisch bedrijf, ze weten duidelijk waarmee ze bezig zijn en hebben mij enorm hard vooruit geholpen. Jan en Alain zijn experts in hun vak en het straalt er vanaf. Bovendien heeft de zaak een prachtige locatie en enorm goede bereikbaarheid, allemaal pluspunten!
Fantastisch shop. Die mensen kennen hun vak. Voor een goede website heb je slechts één adres nodig. Steeds vriendelijk en ze helpen je tot alles klaar is. En als je nadien een probleem hebt zijn ze altijd bereikbaar en lossen het steeds snel op. Top.
Al verschillende keren samen gewerkt met WebKrunch en steeds correct. Ook nemen ze proactief contact om dingen te verbeteren. Initiatieven voor winkeliers in Deurne zijn van grote meerwaarde en een voorbeeld voor vele !
vlotte service, een team dat met je meedenkt en elk project tot een goed einde brengt. Heel tevreden over mijn website & bijbehorende functionaliteiten. Wie een webdeveloper zoekt: u heeft 'm hier gevonden! :
Webkrunch is een professioneel bedrijf met een fantastisch en menselijk team. Een pionier in hun vak, alsook een vaste waarde in Deurne. Hun initiatief Deurne Leeft heeft heel Deurne op een korte tijd weer samengebracht! Keep up the good work!
Dankzij Webkrunch met als Alain als trekker zijn er massa’s prachtige initiatieven en realisaties gecreëerd in Deurne. Fijn om zo’n grote inzet te kunnen waarnemen in Dees is wel Deurne!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid