facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kreatix

Kreatix

Info

Kreatix is een creatief/digitaal agentschap uit Lier. Wij zijn een jong team met een passie voor alles wat zich online ontwikkelt.

Geschiedenis

Kreatix is een creatief internetbureau uit Lier. Wij zijn een jong team met een passie voor alles wat zich online ontwikkelt. Sinds 2014 zijn wij actief in (responsieve) websites, marketing, grafische ontwerpen en sociale media. Mogen wij u binnenkort als klant begroeten?



"Haal meer omzet uit je website! Kreatix is een team van 5 professionals die jou online ondersteunen. We bouwen resultaatgerichte websites & koppelen doelgerichte campagnes aan je pagina’s. Zo verhoog je het aantal leads & verkopen. Interesse? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!"
Adres: Duwijckstraat 17, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 0472493737
Stad: Lier
Route: Duwijckstraat 17
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Olivier Op de Beeck, Website laten maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WebKrunch WebKrunch 115 meter Een jaar geleden ging de website van mij bedrijf online. Samen hebben we gekeken naar...
Pareto HR Pareto HR 115 meter Top team en een Super goede ervaringen. Dank jullie wel Pareto!
MOoN Recruitment & Consultancy MOoN Recruitment & Consultancy 2 km MOoN is een consultancy & recruitment bureau voor HR Support en voor werving en selec...
Boekhoudkantoor Marien Bvba Boekhoudkantoor Marien Bvba 2 km Klantvriendelijke en professionele begeleiding door mensen die u nog persoonlijk kenn...
ASIDI BVBA Verzekeringsmakelaars ASIDI BVBA Verzekeringsmakelaars 2 km 2 jaar geleden hier als klant terechtgekomen. Ondertussen perfecte service en opvolgi...
Fiduciaire Goyvaerts Erwin & Co Fiduciaire Goyvaerts Erwin & Co 2 km Accountant & belastingconsulent
Noticed Noticed 2 km Noticed Communicatiebureau
Voxen Studio Voxen Studio 2 km Graphic design studio with a team of highly-qualified artists who strive to deliver q...
WASP-online WASP-online 3 km Een overzicht van onze diensten en mogelijkheden kan je hier snel terug vinden. Van w...
Envisio Envisio 3 km IT Consultancy Services. Delivering software in an agile manner using a myriad of tec...
Mabelo Mabelo 3 km Freelance Marketing & Social Media | Digital projects | Administration | Strategy
Catch Software Catch Software 3 km Een jong, fris bedrijf gedreven door ondernemingslust en een passie voor IT. Bij ons ...
Webdesign Lier Webdesign Lier 3 km Webdesign Lier bouwt websites op maat tegen een eerlijke prijs, waarbij uw belangen o...
Financial Well-Being Academy Financial Well-Being Academy 3 km De Financial Well-Being Academy wil mensen helpen op hun weg naar financieel welzijn ...
Commar.be Commar.be 3 km Als inspiratiebureau staan wij in voor de verdere uitbouw van jouw bedrijf, door een ...
Datamath - webdesign - software & hardware Datamath - webdesign - software & hardware 3 km Datamath GCV - Refurbished en nieuwe iPhones, iPads, iMacs, MacBooks, Computers, Ond...
Chuck.be Chuck.be 4 km Chuck is a multi-disciplinary creative branding studio based in Antwerp.
Scorpion Agency Scorpion Agency 5 km Full Service Digital Marketing Agency BECOME KNOWN ONLINE
Recensies
Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en creatief digitaal agentschap, dan raad ik William en Oliver van Kreatix ten zeerste aan. Dit dynamische duo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in het ontwerpen van websites en marketingoplossingen. Wat ik het meest waardeer aan William en Oliver is hun passie en toewijding voor hun werk, maar ook hun professionaliteit. Hun creativiteit en innovatieve benadering van digitale oplossingen zijn indrukwekkend. Als klant voel je je altijd gehoord en begrepen bij Kreatix. Ze zijn zeer attent en communicatief en houden je op de hoogte van elke stap in het proces. Het is duidelijk dat ze hun klanten en hun projecten serieus nemen en alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn. Bovendien verhuizen ze binnenkort met Kreatix naar Broechem, Ik kan al niet wachten om hen te verwelkomen in mijn favoriete dorp!
We hadden een partner nodig die ons digitaal kon ontzorgen. Die hebben we bij Kreatix gevonden. Het plan van aanpak was duidelijk en werd goed opgevolgd. In een eerste fase de website bouwen en in een tweede fase de digitale marketing in handen nemen. Afspraken worden steeds nagekomen, ze denken mee en zijn helder in wat we mogen verwachten en wat niet. Daar houden we van bij Happy Mondays.
De expertise van Kreatix zorgt ervoor dat ons bedrijf Nature Avenue online kan groeien. Met hun assistentie bij de website, online marketing & content zorgen we er samen voor dat Nature Avenue overal aanwezig is. Wij zien Kreatix dan ook als een logisch verlengde van ons bedrijf en we kunnen hierdoor merkbare resultaten noteren. Vanuit onze langetermijnvisie zien wij deze samenwerking nog lang verder lopen!
We werken nu een half jaar samen met Kreatix en wat een ervaring! Als jonge onderneming lieten we door een ander bureau een website bouwen die jammer genoeg zeer passief en niet SEO vriendelijk bleek met heel weinig content. Ik zocht en vond hulp bij Kreatix. Op korte termijn had Oliver een plan van aanpak klaar. Op enkele dagen tijd waren de eerste wijzigingen al zichtbaar: duidelijkere call-to-action, visueel sterker, technisch beter, kortom ik vond het al snel jammer dat ik Kreatix niet eerder had leren kennen. Waar het andere bureau ook nooit repte over online marketing stelde Oliver een traject voor om ook dat verhaal uit te bouwen. Sindsdien hebben we een ongelooflijk goed contact met Elke die zeer gedreven onze blogs verzorgt en actief nadenkt over de juiste strategie om meerdere doelen te bereiken: meer websitebezoeken, meer leads, meer aanvragen, opbouwen van naambekendheid, hogere SEO-ranking, enzovoort. Wat ons het meeste opvalt bij Kreatix is dat ze hun vak ECHT kennen en dat niet alleen beweren. Men gaat altijd doordacht te werk en verkiest langetermijnresultaten wat absoluut de juiste manier is. Zo raadde Kreatix ons af om blind massaal mailings uit te sturen naar aangekochte prospectlijsten. Elke heeft een strategie bedacht specifiek voor onze sector - die nochtans toch niet zo evident is - waarbij het voor leads aantrekkelijk wordt om ons hun mailadres te bezorgen en op basis daarvan mailings uit te sturen. Zo kan je er al van uitgaan dat de mails die je uitstuurt gewenst zijn en dus veel meer resultaat opleveren. Dit voorbeeld van hoe het inderdaad moet en alle andere elementen aan de samenwerking maken dat wij het verderzetten van onze business niet meer kunnen inbeelden zonder Kreatix als partner. Waarvoor heel erg bedankt!
In 30 jaar business heb ik steeds mijn buikgevoel gevolgd alsook het financieel plaatje dat er aanhangt. Bij het opstarten van een nieuwe business ben ik op zoek gegaan naar een partner voor mijn website. Ik heb in totaal 3 bedrijven gecontacteerd. Bij Kreatix had ik vanaf het eerste contact een goed buikgevoel. Toch ben ik in eerste instantie in zee gegaan met een ander bedrijf. Ik had dit dan ook aan Oliver gemeld dat er op financieel vlak toch een te groot verschil was. Reactie van Oliver was op dat moment constructief: je weet ons te vinden mocht het niet lukken. Twee weken later was het al zover en heb ik Oliver terug gecontacteerd mijn trots even opzij gezet en zijn we de samenwerking gestart. Hopelijk een lange De sterke punten van Kreatix: Duidelijke en snelle communicatie, proactief en professioneel. Ondertussen heb ik al reeds vele leuke reacties gekregen van de site die zij gemaakt hebben”
De aanpak, flexibiliteit en communicatie tijdens het nieuwe project was top! Het Kreatix team staat continu paraat in de ontwikkelingsfase alsook na de lancering van de website. Een frisse, uitnodigende en professionele website is daarvan het resultaat. We zijn blij dat we deze keuze hebben durven maken. Deze stap had onze organisatie nodig te kunnen groeien in onze markt. Hopelijk volgen er nog meerdere projecten in samenwerking met Kreatix! Sport It is alvast fan!
Oliver van Kreatix heeft ons geholpen bij de opbouw van onze nieuwe website Cijferbazen. Wat ons onmiddellijk opviel bij de kennismaking met Oliver, is zijn gedrevenheid, enthousiasme & passie voor zijn job! Dit is ook de doorslaggevende reden geweest waarvoor we initieel met hem een samenwerking hebben opgestart. Ook op die samenwerking kijken we alvast terug met een zeer positief gevoel! Oliver heeft oog voor detail, luistert en denk mee naar wat belangrijk is voor ons als klant, hanteert korte communicatielijnen en volgt zaken goed op. We zijn zeer tevreden over de aangename & deskundige aanpak van Oliver en zijn team!!
Ik ben heel blij dat ik Kreatix heb aangeschreven voor het opstellen van mijn nieuwe website. Als interieurarchitect was de esthetiek en de functionaliteit van de website belangrijk. Met hun know-how, flexibiliteit en creativiteit hebben ze van mijn website alvast een pareltje gemaakt. De snelle service krijg je er nog eens extra bij! Kreatix is een geduldige, betrouwbare en vaste partner op alle marketing vlakken.
Kreatix is me ruime tijd bekend, mede door hun opvallende eigen branding. Dit overtuigde mij ook om met hen in zee te gaan. Naast het bouwen van een nieuwe website, is Kreatix de ideale partner die ervoor zorgt dat deze nieuwe website goed ineen zit en conversiegericht is. De communicatie liep verder zeer vlot en de gesprekken zelf waren fijn en duidelijk. Kreatix heeft bewezen dat ze ook hun eigen ding kunnen creëren. Naast eigen feedback is het aangeraden hen zeker genoeg de vrije hand te geven wanneer je een project met hen begint. Door jou en hun creativiteit te combineren, bekom je op opvallende resultaten. Een zeer fijne samenwerking.
Om onze directe hotelboekingen te vergroten, zochten we naar een jong en marketinggericht webbureau om onze websites in een ‘trendy jasje’ te steken: Kreatix is daarbij de logische keuze voor iedereen die vooruit wil met zijn/haar bedrijf. Met hun expertise, flexibiliteit en eindeloos geduld bouwden ze niet alleen onze websites, maar creëerden ze een geweldige klantrelatie die wat ons betreft nog lang mag voortduren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid