facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wasabi

Wasabi
"Le Wasabi est un restaurant japonais qui vous propose de nombreux sushis, sashimis, yakitoris ainsi que de la cuisine asiatique dans une ambiance très branchée et lounge.Situé proche de la frontière Luxembourgeoise dans le centre d'Arlon, le Wasabi vous accueille dans un cadre nouveau et très chic pour déguster ses fabuleux sushis.Venez aussi tester la planche, une salle faite uniquement pour les grillades de poissons et de viandes.Il vous est possible aussi d'organiser des soirées cocktails, mariages, réceptions, anniversaires, banquets, grâce à notre salle faite pour cette occasion.Une terrasse pour les fumeurs est disponible.Venez tester de nouvelles saveurs en vous entourant d'un personnel qualifié et d'un environnement des..."
Adres: 17 place Didier , Arlon 6700, BE
Telefoonnummer: 063 58 20 88
Stad: Arlon
Route: 17 place Didier
Postcode: 6700



op zoek naar gerelateerd: wasabi mierikswortel, wasabi maken, is wasabi gezond, wasabi gevaarlijk, wasabi kopen, wasabi wiki, wasabi plant, wasabi japonica
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Royale Wok Le Royale Wok 2 km Mooi restaurant en een grote variatie aan gerechten echt een aanrader. Parkeren: Rui...
Recensies
Was hier nu voor de derde keer en de lijn gaat de verkeerde kant op, helemaal verkeerd. Eten word geserveerd met de handen aan de rand van het bord of kom, een dienblad of bord is niet aanwezig. Voorgerecht, assortiment van kleine gefrituurde hapjes was smaakloos en veel te lang gefrituurd en een smsje beschimmeld. Hoofdgerecht, ramen in een bouillon was laf van smaak ondanks dat deze werd aangeprezen.één met kip tempura,de andere met zg gamba's In de witte drap dreven wat groene blaadjes en wat wat wortel reepjes, goed voor twee lepels! De bouillon had zoals geen smaak, niet pittig, zonder zout. Op tafel stond alleen sojasaus... Een ster voor het ruilen van de eerste fles wijn die ondrinkbaar was. Ik was hier voor het laatst. Beslist geen aanrader.
Heerlijk gegeten. Prachtig opgediend. Een uitgebreid menu. Waar voor je geld.
Het eten is ok. Een flesje water duurder dan een glas wijn. Het licht in het restorant verblind. Rommelig.
We aten heel goed en de omgeving is prachtig. Maar we kregen geen glimlach van de serveerster en ze begonnen de lichten uit te doen om ons te laten weten dat ze wilden sluiten omdat we de laatste klanten waren. Het was amper 22.00 uur.
Echt goede sushi en sfeer. Waar voor je geld.Aanbevolen gerechtenRolls
Lekker gegeten en top bediening!Eten: 5/5
Bestelde gebakken rijst, zeewiersalade, gyoza, vegetarische tempura en loempia's. Alleen gyoza was ok vandaar 1 ster. De rest kon ik niet eten. Rijst ongekookt en rare smaak, zeewier te nat en zoet ??, Tempura-groenten bijna rauw.Eten: 1/5
Bij toeval dit restaurant gevonden, we waren aangenaam verrast door de setting, de kwaliteit, de smaak van de gerechten en de vriendelijkheid van de bediening. We zullen niet aarzelen om terug te komen, en ik nodig je uit om daar ook heen te gaan, om het zelf te zien.
De beste Japanner die ik heb gegeten. Mijn kleintje at net zoveel sushi als wij. Het was gigantisch. Bedankt voor het late welkom en de cadeautjes voor haar, het heeft me erg geraakt.
Ik ben de tel kwijtgeraakt hoe vaak ik bij hen heb besteld... Soms is de sushi en vooral de sashimi uitstekend en soms niet... Ik was ooit ziek niet veel, maar toch. Maar deze keer ben ik overgestapt op gebakken rijst met kip en tja, ik vond dit mooie kleine metalen draadje.. Daarna kon ik het gerecht niet meer opeten. Ik denk dat het een keer te veel was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid