facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Royale Wok

Adres: 234 route de Neufchâteau , Arlon 6700, BE
Telefoonnummer: 063 67 86 88
Stad: Arlon
Route: 234 route de Neufchâteau
Postcode: 6700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wasabi Wasabi 2 km Was hier nu voor de derde keer en de lijn gaat de verkeerde kant op, helemaal verkeer...
Recensies
Mooi restaurant en een grote variatie aan gerechten echt een aanrader. Parkeren: Ruim plaatsen beschikbaar en apparte invalide plaatsen. Rolstoeltoegankelijkheid: De toegang tot dit wokrestaurant was ruim voldoende voor rolstoel of skootmobiel.
Wij komen al jare bij de wok, had vis die niet gaar was, wie rijst kwam later en niet veel keus Heb dit gemeld bij 1 vd dames en gezegd dat wij niet meer terugkomen Onderweg naar huis voelde ik me niet lekker Diezelfde nacht om 0100 alles eruit Nu om 1600 uur nog steeds niet best en lig ik op bed Nee, mij zien ze daar niet meer, spijtig genoeg
Qua sfeer en gezelligheid moet je hier niet zijn. Lijkt op een zeer uitgestrekte eetzaal, weinig ruimte tussen de tafels. De kwaliteit van het eten is echter zeer goed. Lekker gegeten in een mindere omgeving met andere woorden.
Er was wenig keuze. Het eten van het buffet is niet warm genoeg en niet lekker. Wat we lieten wokken was niet zoals gehoopt. Wij vonden het teleurstellend en het geld niet waard.
Vreselijke ervaring. Binnengestapt als eerste klant om 18u en 40min gewacht op 2 meeneemmaaltijden... dit kon max 5min duren, geen idee wat er mis ging. Doe het niet!
Gewoon in 1 woord perfect, grandioos personeel daar. Jammer dat het zover weg is anders zou ik er elke week eten.
Was lekker dicht bij ons hotel Best Western. Veel keus en smaak was goed
Zeer goed mag het licht wel wat dimmen zeer fel
Was zeer lekker
Prima prijs kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid