facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voedingscoach Melissa

Info

Consultaties na afspraak



"Gezondheid zit in elke vezel. Niet enkel de vezels die je eet, maar ook de vezels van je lichaam.Met elke hap die in je mond gaat maak je een keuze. Kies je voor voeding of vulling?Een individueel aangepast advies zorgt voor een vlotte vertering, een optimale vitaliteit, een gezond lichaam en een goed gemoed.Foute voedingskeuzes belasten je lichaam waardoor je spijsvertering ontregeld kan raken. Dan krijg je bepaalde klachten die op hun beurt mee voor verdere ontregeling kunnen zorgen.Samen gaan we op zoek naar het ideale voedingspatroon voor jou, zodat je een gezondere versie van jezelf kan worden."
Adres:
Telefoonnummer: +498277274
Stad: Ninove


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Food For Life Food For Life 2 km De allerbeste Apple Store en designwinkel van het land. Wij kopen er al jaren alles v...
Beau Style Beau Style 3 km De zonnebanken zijn van uitstekende kwaliteit en heel proper top.je wordt heel vriend...
TransForm TransForm 4 km Nog ni geweest
Recensies
Melissa heeft een persoonlijke aanpak waardoor ik mij onmiddellijk gesteund voelde. Haar begeleiding heeft er voor gezorgd dat ik op een andere manier naar voeding kijk en met voeding om ga. Ik eet nu gezond, ik zie er beter uit en ik voel mij fit zonder het gevoel te hebben dat ik op een dieet sta. Maar dit is niet het enige wat Melissa voor mij gedaan heeft. Ze heeft mij een doel gegeven en mij geholpen uit een heel zware periode te geraken. Mijn Leven is niet alleen verbeterd op vlak van voeding en gezondheid, maar ze heeft mij zelfvertrouwen, energie en mijn relatie terug gegeven. Dankzij haar coaching voelde ik mij veel gelukkiger en zijn ik en mijn partner terug naar elkaar toe gegroeid. Dank U Melissa om mij de tools te geven die ik nodig had om mijn gezin terug sterk te maken!
Een dikke aanrader! Ik stond ervan versteod welke gezondheidsproblemen er allemaal kunnen opgelost worden alleen met aangepaste voeding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid