facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlassak Architects

Vlassak Architects

Info

Architectenbureau Vlassak Architects



"Vlassak Architects staat voor exclusieve villabouw met een evenwichtig samenspel tussen landelijk wonen en moderne architectuur."
Adres: Pauwhoevestraat 3, BE 2550 Kontich
Telefoonnummer: +32 479 40 1374
Stad: Kontich
Route: Pauwhoevestraat 3
Postcode: BE 2550



op zoek naar gerelateerd: Vlassak projecten, Vlassak Verhulst, Architect manoir stijl Limburg, Vlassak verhulst pulle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
hvh-architecten hvh-architecten 3 km architectuur
Recensies
Heel aangename samenwerking achter de rug met Pieter Vlassak en ook heel tevreden van het eindresultaat. Vanaf de eerste schetsen had ik het gevoel dat hij mij begreep en vond ik hier de juiste partner voor een uitgebreide verbouwing. Doorheen het traject werd ik ook steeds bijgestaan met goed advies en werden al mijn vragen snel en duidelijk behandeld. Bedankt voor de aangenamen samenwerking, Pieter en graag tot bij een volgend project.
Pieter is meer dan architect, hij is ook kunstenaar, inspirator, psycholoog, crisismanager, visionair, etc. Pieter had vanaf de eerste schets perfect te pakken wat wij niet onder woorden konden brengen, en doorheen heel het bouwproces bleef hij door zijn goede mensenkennis met leuke details komen die wij zelfs niet hadden kunnen verzinnen maar waardoor het huis toch op ons lijf geschreven voelt. Ook op de technische kant zorgt Pieter voor een fantastische opvolging met zeer veel werfbezoeken en het aansturen van alle aannemers. De laatste loodjes wegen het zwaarst maar bij Pieter krijg je ook bij het opvolgen van de laatste loodjes evenveel aandacht als bij het begin van het traject. Kort gezegd, zeer tevreden klanten.
Heel tevreden over het eindresultaat!! Fijne samenwerking! Pieter bracht goede ideeën aan die ons project ten goede kwamen, maar had ook respect voor onze eigen inbreng. Hij zorgde voor een goede communicatie met aannemers en vaklui, zodat alles mooi werd afgewerkt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid