facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hvh-architecten

hvh-architecten

Info

architectuur

Geschiedenis

hvh-architecten is jong maar ervaren. Er wordt gewerkt aan projecten met verscheidenheid. Systematisch heeft het team ervaring opgedaan vanuit het archetypisch veld van de architect. Momenteel worden zowel projecten uitgewerkt voor de overheid als privé.

Elk project heeft zijn eigen specifiteiten, probleemstellingen, schaal, budgetten en type bouwheren. Sommige projecten worden voor een openbaar bestuur uitgewerkt, sommige zijn private opdrachtgevers. De complexiteit is vaak dezelfde, enkel de aanpak is anders. Het werken binnen een vooropgestelde timing, budget en kwaliteitseis zijn niet vreemd voor hvh-architecten.

Daarnaast stelt het bureau zelf zeer hoge eisen aan kwaliteit en duurzaamheid en wordt er steeds gezocht naar de beste uitvoering van de opdracht.

Adres: Nieuwstraat 37, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 03 293 88 83
Stad: Kontich
Route: Nieuwstraat 37
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vlassak Architects Vlassak Architects 3 km Heel aangename samenwerking achter de rug met Pieter Vlassak en ook heel tevreden van...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid