facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivara België

Vivara België

Info

Meer leven in uw tuin met de diervriendelijke tuinproducten van Vivara. Heb je een vraag over onze producten? Laat het ons weten!

Geschiedenis

Vivara is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van producten voor een diervriendelijke tuin. Bij Vivara kunt u vele soorten vogelvoer, vogel(voeder)huisjes, planten en gerelateerde producten verkrijgen. Vivara werkt nauw samen met onder meer de Vogelbescherming Nederland, Natuurmonumenten en De Vlinderstichting. Een deel van onze opbrengst wordt aan deze organisaties afgedragen.



"Vivara natuurbeschermingsproducten is specialist in producten voor een diervriendelijke tuin. Van vogelvoer tot nestkasten tot planten. Vivara is een webshop en tevens kunt u telefonisch advies inwinnen. Het bezoekerscentrum is gesloten."
Adres: Vivara, Uitbereidgingsstraat 84/3, Berchem, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 026400028
Stad: Berchem
Route: Vivara, Uitbereidgingsstraat 84/3, Berchem
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vivara catalogus, Vivara voedersystemen, Vivara vogelhuisjes, Vivara webshop, Vivara verkooppunten, Vivara Webcam, Kortingscode Vivara België, Vivara planten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meyermode België Meyermode België 607 meter Meyer-mode is de grote matenspecialist in damesmode. In onze online shop vindt u een ...
Fashionproof Fashionproof 611 meter
Dandelion Dandelion 847 meter Bedrijf
Saskin Meubelen Saskin Meubelen 957 meter Mooie meubel winkel in hartje van Oud Berchem. Zeer vriendelijke ontvangst en goede s...
Coolblue HQ Coolblue HQ 1 km Gisteren kolomboormachine besteld smiddags en wordt niet geleverd vandaag maar pas mo...
Miele Meulders Miele Meulders 2 km Wij hebben daar onze kinderen hun trouwcadeaus gekocht, 4 wasmachines, 4droogkasten ,...
The Pomade Factory The Pomade Factory 6 km The Pomade Factory is een webshop met haarproducten: Pomades, crème, clay,..van matte...
Recensies
De paal roest al na ca. 2 maanden. Bij de 1e klacht hierover netjes een nieuwe gekregen. Echter roest deze ook al na een aantal weken. Hierover heb ik ook een klacht gemaild incl. foto's. De reactie is nu dat ze hierin helaas niks meer kunnen betekenen. In het product en in de klantenservice vooral de 2e keer ben ik erg teleurgesteld. Vooral de reactie zorgt ervoor dat ik in ieder geval nooit meer bij Vivara bestel.
Prima materiaal voor vogels. Deugdelijke pinda en voedersilos
De reden waarom ik hier nog bestel, is enkel en alleen omdat ze goede producten hebben waar de vogels echt van houden. Maar als ik dezelfde ergens anders kon kopen, kocht ik nooit nog bij Vivara. Er is totaal geen correcte noch eerlijke communicatie. Als je vraagt waar de levering blijft, zeggen ze telkens dat het nog dezelfde week zal geleverd worden, wat uiteindelijk dus niet is. Blij maken met een dode mus dus. Als er iets niet in voorraad is, wordt dit absoluut NIET gecommuniceerd en zit je wekenlang te wachten op je levering zonder te weten waarom het zo lang duurt. Ze beschuldigen zelfs Post NL ervan te laat te leveren, terwijl Post NL ALTIJD de volgende dag levert, zonder uitzonderingen. Vivara stuurt het zelf veel te laat op en dan de schuld op Post NL steken, dat is absoluut niet netjes. Dus totaal GEEN communicatie van hun kant uit, en als je al communicatie hebt, dan liegen ze je eigenlijk voor. Want zeggen dat het dezelfde week geleverd wordt, terwijl dit helemaal niet is, wie heeft daar nu wat aan? Daar maak je mensen toch alleen maar meer boos om want die zitten elke dag te wachten of blijven er zelfs voor thuis... Zeg gewoon eerlijk waarom het zo lang duurt voordat het geleverd wordt, dan kunnen mensen zich daarop instellen. Ook ja hun website mag dan ook wel aangepast worden vind ik, als iets niet in voorraad is en je moet er wekenlang op wachten, stel het dan niet ter beschikking. Zet dan dat het niet in voorraad is. Ja buiten de goede producten kan er qua communicatie, klantenservice én website nog veel verbeterd worden hoor.
Ik bestel al geruime tijd al mijn voer en toebehoren voor tuinvogels bij Vivara. Ik vind er de spullen die ik zoek, je leert dingen bij door hun nieuwsbrief en er zijn leuke acties en wedstrijden. Mijn tuin zit vol leven door al het lekkers dat ik bij Vivara kan bestellen! Altijd netjes geleverd in stevige dozen!
KOOP HIER NIET!!! Na 3 weken nog niets ontvangen van een bestelling van 158€. Antwoorden op mails komen er niet ofwel grof. Heel jammer dat de kwaliteit van een product teniet gedaan wordt door de onkunde van de medewerkers... Neer again!
Structureel loopt het fout. Meer dan een week voor dat je bestelling wordt gelezen en dan nog 3 dagen voor het verzonden wordt. En dan nog wachten voor je de verzending binnen krijgt. Niet OK.
Verwarde communicatie, Ik krijg bericht dat een product weer voorradig is, bestel het onmiddellijk en krijg nu als antwoord :product niet meer voorradig. Andere bestelling niet afgeleverd door PostNL.
Slechte dienst na verkoop. Uiteindelijk laten ze niets meer van zich horen. Hun gegeven oplossing: regel het zelf met onze leverancier.
Al jaren bestel ik hier alles voor de vogels. Zeer tevreden. De vogels ook denk ik want ze komen dagelijks eten.
Ruim aanbod en mooi meegenomen dat er kortingen zijn voor grote volumes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid