facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vingerhoets-Optics

Vingerhoets-Optics
"Bij Vingerhoets-Optics staan vader Jan & zoon Glenn Vingerhoets samen met hun professioneel team steeds klaar om te helpen met oogmetingen, het kiezen van een montuur en de meest geschikte brilglazen tot en met alle advies over contactlenzen."Naast de vele trendy merken die we exclusief hebben, maakt de persoonlijke aanpak, het zelf kunnen aanpassen, maken en herstellen van zowat alles wat in onze zaak verkocht wordt en onze oogonderzoek- en contactlensexpertise, dat we ons al meer dan 40 jaar kunnen onderscheiden!"Vingerhoets-Optics is te vinden in Mechelen en Vilvoorde."
Adres: Désiré Boucherystraat 24 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 015 21 60 47
Stad: Mechelen
Route: Désiré Boucherystraat 24
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Brillenwinkel Mechelen Bruul, Optiek Mechelen IJzerenleen, Oakley mechelen, Optiek Vleeracker, Vilvoptique, Hans Anders, Ace and Tate, Eyes and more
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hans Anders Hans Anders 108 meter Rustige, vlotte en correcte bediening. De sterkte van de brilglazen wordt opnieuw gem...
Recensies
Mooi en uitgebreid assortiment kwaliteitsvolle zonnebrillen, heel deskundig advies. Er werd alle tijd gemaakt om mee te zoeken naar welke zonnebril best bij me past. Ik ben super tevreden met mijn nieuwe zonnebril! Voor mij de beste opticien van Mechelen!
Zeer bekwame en vriendelijke opticiens. Ze nemen uitgebreid de tijd om je ogen te testen, je te helpen met een montuur te kiezen en zijn ook steeds goed bereikbaar voor advies en hulp na de aankoop! Ook een mooi aanbod aan kwaliteitsvolle monturen en glazen.
Zeer professionele begeleiding bij het maken van keuze nieuwe bril. Keuze uit heel veel verschillende modellen. Heb ook nog een hele mooie korting gekregen bij aankoop van zonnebril met dezelfde glazen! Ook na aankoop, mag je altijd binnenspringen voor advies of kleine aanpassing.
Voor ons al jaren de enige en beste opticien. Naast een uitmuntende collectie, goede service, vriendelijkheid en kennis voel je je direct welkom. Aangezien we graag nog eens wisselen is dit voor ons "the only place".
Professionaliteit is belangrijk. Ik weet graag wat ik koop en dat is nu net de troef van het team bij Vingerhoets-Optics. Eerlijk advies en het gevoel dat je de juiste keuze maakt. Maar nog belangrijker: achteraf ben ik er ook zeker van dat ik het juiste montuur met glazen op mijn maat heb aangeschaft. Een verademing als je alles opnieuw door een nieuwe bril en zoveel beter ziet. Bedankt voor het goede advies en de vriendelijke service !!
Ik dacht dat ik wist wat voor soort bril bij mij paste. Maar bij Vingerhoets optics wisten ze mij te vertellen wat ook echt past op mijn gezicht! Dankzij hun bril studeer ik nu een pak vlotter met speciale studeerglazen en het ziet er nog goed uit ook!
Grote winkel en aanbod, professionele medewerkers wie dit met hart en ziel doen. En dat allemaal voor een redelijk prijskaartje. Geweldig!
Heel tevreden service super. veel keuze monturen in een woord geweldig Niet twijfelen gewoon doen en langs gaan bij Vingerhoeds
Zeer mooie collectie monturen en excellente service
Vriendelijk, professioneel en altijd paraat om te antwoorden op vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid