facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vimo Fotografie

Vimo Fotografie

Info

Event & corporate, portret & weddings

Geschiedenis

Event & corporate, portret & weddings



"Ik hou van kleur, contrast… en lachende gezichtjes. Zoals ik vroeger fotografeerde in de evenementenwereld, met al die felle spots, gekleurde zalen, soms donkere hoekjes en heel veel lachende gezichtjes maar ook soms een traan of boosheid. Het blijft me achtervolgen, maar dan positief.Want in dit verleden ben ik ook geworden wie ik nu ben.En dit probeer ik ook te tonen in jullie foto’s. Niet het leven zoals het was, maar zoals het is.Met plezier fotografeer en geniet ik mee tijdens jullie unieke momenten. Klaar om je verhaal een beeld te geven.Bjorn De ClercqFotograaf in bijberoep. Mijn passie. Papa van 1 mini krullebol. Man van de liefste."
Adres: Dendermondsesteenweg 64B, 9270 Kalken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32485583733
Stad: Kalken
Route: Dendermondsesteenweg 64B
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: Day in the life fotografie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anne De Geyter fotografie Anne De Geyter fotografie 812 meter Vanaf onze eerste ontmoeting met Anne bij haar thuis waren we overtuigd van de samenw...
Recensies
Op 27 augustus 2022 hebben we kunnen genieten van onze schitterende huwelijksdag. Toevallig kwamen we uit bij Vimo fotografie. Een vlugge blik op de website geeft je direct een idee wat voor stijl Bjorn hanteert, een stijl die volledig bij ons paste als koppel. Bjorn is een fantastische fotograaf met oog voor detail, hij brengt rust op een stressvolle dag en verzorgt alles als een echte professional. Leg je lot in zijn handen en je moet je al om 1 ding minder zorgen maken.
We zijn enorm tevreden over Vimo Fotografie. Bjorn is een aangenaam en vriendelijk persoon in de omgang en let echt op details. We hebben onze foto's heel snel ontvangen en het resultaat is echt prachtig. Vimo Fotografie is echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en de schitterende foto's! Vanessa & Hans
Topfotograaf, die oog heeft voor de mensen die voor zijn lens staan. Hij laat mensen stralen. Is steeds correct en heeft oog voor detail.
Prachtige huwelijksdag gehad mede dankzij deze topfotograaf! Je merkt niet dat hij er is en toch heeft hij alles gezien. Bedankt Bjorn!
Wij zijn super tevreden over de foto's. Onze dochter werd gerust gesteld, met prachtige foto's als resultaat!
Wij hebben beroep gedaan op Vimo voor ons huwelijk. Prachtige foto's! Professioneel qua afspraken en verder afhandeling. Kortom een echte aanrader!!
Zeer tevreden ! Altijd kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid