facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anne De Geyter fotografie

Anne De Geyter fotografie

Info

Professionele creatieve en spontane fotografie.
Specialisatie: kinderfotografie, gezinsfotografie, portret & huwelijk.



"Ik hou van de spontane en een ongedwongen manier van fotograferen!Er zijn veel belangrijke momenten in het leven die dienen om vast te leggen en dit op een speelse en moderne manier. De volledige focus ligt op jullie met weinig geposeerde en geforceerde momenten.Gespecialiseerd in huwelijk, kinderfotografie, newborn, zwangerschapsfotografie, day in the life en gezinsfotografie."
Adres: Beekstuk 10/101, 9270 Kalken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476616807
Stad: Kalken
Route: Beekstuk 10/101
Postcode: 9270


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 20:00
Dinsdag: 18:00 - 20:00
Woensdag: 18:00 - 20:00
Donderdag: 18:00 - 20:00
Vrijdag: 18:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen, Zwangerschap fotoshoot Oost-Vlaanderen, Fotoshoot gezin Oost-Vlaanderen, Fotograaf Aalst, Familie fotoshoot Oost-Vlaanderen, Fotograaf Gent, Huwelijksfotograaf regio Aalst, Fotograaf fotoshoot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vimo Fotografie Vimo Fotografie 812 meter Op 27 augustus 2022 hebben we kunnen genieten van onze schitterende huwelijksdag. Toe...
Recensies
Vanaf onze eerste ontmoeting met Anne bij haar thuis waren we overtuigd van de samenwerking omtrent ons huwelijk. Ze luisterde naar onze wensen en wou ons verhaal echt horen, ze toonde veel interesse in ons als koppel wat gecombineerd met de spraakwaterval die mijn vrouw en ik zijn ervoor zorgde dat we er zo een 3 uur waren! We verlieten deze eerste ontmoeting met een verlangen naar onze huwelijksdag rivaliserend met het aanzoek zelf. We zijn vol lof over Anne en haar fantastisch werk tijdens ons huwelijk. Van de intieme ceremonie in het Gravensteen tot het feest en de kerkelijke ceremonie, haar foto's vangen perfect de emoties en momenten van onze speciale dag. Haar artistieke flair en oog voor detail hebben geleid tot tijdloze beelden die we voor altijd zullen koesteren. De albums die we bij haar bestelden hebben dan ook een ereplaats in ons huisje gekregen. Dank je, Anne, voor het vastleggen van onze liefde op zo'n prachtige manier!
Op 21 oktober 2021 legden we deze top-leverancier als eerste vast, kort na het huwelijksaanzoek. Ik volgde Anne al langer en was fan van haar stijl, die ongedwongen en naturelle sfeer van foto’s. We gingen bij haar op de koffie en zouden er even over nadenken maar waren uiteindelijk haar straat nog niet uitgereden toen we tegen elkaar zeiden, we nemen ze! Ons huwelijk vond ondertussen afgelopen week plaats en ons gevoel is alleen maar versterkt. Ze weet zich zo goed te blenden tussen ons, familie, vrienden en locatie en we kregen ook heel wat complimenten van onze gasten over haar manier van werken. De dag nadien waren we amper aan het ontbijt toegekomen en daar was haar mailtje al met een heerlijke preview. We verlangen uiteraard naar het vervolg maar heel leuk dat ze zo snel al die eerste beelden bezorgd om telkens terug bij weg te dromen. Mijn man zei ‘jammer dat we die nu niet meer gaan zien’ maar ik weet zeker dat we er ooit nog een vervolg aan voorzien. Bedankt Anne, voor je werk en voor wie je bent!
Viavia leerden we Anne kennen als fotografe. Om heel eerlijk te zijn hadden we onze gedachten eerst gezet op een andere fotograaf, maar haar ideeën, haar foto's, haar enthousiasme en tegelijkertijd interesse in ons als koppel heeft ervoor gezorgd dat we na onze eerste afspraak helemaal overstag zijn gegaan en voor haar gekozen hebben. Ze fotografeerde niet enkel onze wettelijke trouw maar ook onze kerkelijke trouw op twee verschillende dagen en ik kan het niet anders benoemen dan dat onze foto's prachtig zijn! Nog dagelijks geniet ik na, hoe ze de liefde tussen mij en mijn man zo schoon in beeld kon brengen. Soms eens een typische trouwfoto, maar evengoed de spontaniteit en gekheid van de dag die ze zo subtiel op beeld heeft gezet. Na het zien van onze foto's was ook mijn schoonzus onmiddellijk verkocht en boekte ze een mom&me sessie, om maar te zeggen hoe enthousiast iedereen in de omgeving is van Anne haar talent.
Anne legde dit jaar onze burgerlijke trouw vast en we konden echt niet beter gekozen hebben. De foto's zijn ZO ontzettend mooi, de na service is fantastisch en Anne is natuurlijk ook een geweldige vrouw. Ze is zo lief, zo meegaand, denkt met je mee en je merkt dat ze haar vak echt graag doet. Niet twijfelen dus!
Anne is naast een fantastische fotografe, ook een prachtig persoon die weet waar ze mee bezig is. Ze heeft een oog voor detail, is meelevend en zal er alles aan doen om de meest perfecte foto's af te leveren. 100% would recommend!
Krak in je vak! Beelden op zijn puurst! Je doet ons op ons gemak voelen en het werkt verslavend voor elk jaar opnieuw en opnieuw je te boeken!
Oprecht de beste huwelijksleverancier die we hadden voor onze trouw. Anne is professioneel, gepassioneerd, warm, georganiseerd, toegewijd en enorm betrokken. Haar persoonlijke service naar haar klanten is echt onbeschrijfelijk. Een dag na ons huwelijk ontvingen we al enkele foto’s! Anne stelt je enorm op je gemak tijdens het fotograferen. Ze slaagt erin om subtiel prachtige en spontane foto’s te maken. Voor en na ons huwelijk was ze zó bereikbaar en toegankelijk. Zo fijn om haar te leren kennen.
Heel mooi resultaat van ons ‘klein verhaal’. Tijdens de shoot heb je bijna niet de indruk dat er foto’s worden genomen. Het resultaat achteraf is daarom nog zo verrassend. Anne is ook super goed met kinderen: ze kan ze heel goed op hun gemak stellen. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid