facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa hotel

Villa hotel

Info

Logeren in stijl in ons luxueus charmehotel

Geschiedenis

Villa Hotel is een "Adults Only" hotel gelegen in een residentiële villawijk vlakbij het toeristische centrum van Westende-Bad.
U bevindt zich in de directe omgeving van de zee, de duinen en het Vlaamse platteland, de ideale uitvalsbasis voor een deugddoende vakantie, een gezonde wandeling of fietstocht.
Ook de halte van de kusttram, met directe verbindingen naar alle badplaatsen en allerlei attracties, bevindt zich op slechts 5 minuten van het hotel.
Oona & Bart ontvangen u graag in een gemoedelijke en gezellige sfeer
Onze 6 luxueuze kamers, de ontspanningsruimte en het à la carte restaurant met zijn sfeervol interieur bieden u een oase van rust.

Adres: Charles de Broquevillelaan 17, 8430 Westende-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0479533201
Stad: Westende-Bad
Route: Charles de Broquevillelaan 17
Postcode: 8430



op zoek naar gerelateerd: Hotel Middelkerke, Aparthotel Westende-Bad, West Bay Westende, Luxe Hotel Middelkerke, Charmehotel aan zee, Nieuwe hotels Belgische kust, Westende Vakantiestraat, geste d'alice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belcasa-Suitehotel Belcasa-Suitehotel 521 meter Zaterdagmorgen beslisten we om last minute een hotel te boeken in Westende. Omdat het...
Faggio at Sea Faggio at Sea 556 meter Geweldig!!! Mooi..Rustig..fijn verblijf.
Marquize Marquize 559 meter Ongelooflijk lekker eten met een fantastische bediening. Voor de derde keer gaan eten...
Geste d Alice Geste d Alice 598 meter Zeer warm onthaal, we voelden ons direct welkom. De kamers zijn voldoende ruim met ee...
Eden Beach Westende 0601 -6B Eden Beach Westende 0601 -6B 619 meter Mooie wandeling langs het strand
Recensies
Charmant hotel op een rustige locatie. De kamers waren héél netjes en héél goed onderhouden. Het avondeten was fantastisch, super lekker !!!!! Duidelijk een hele goede chef !!! Het ontbijt was uitgebreid en alles was aanwezig. We zijn hier met onze familie heel goed ontvangen. Bedankt Oona en Bart voor jullie goede zorgen !!!!
Rustig gelegen kleinschalig hotel. Ruime en nette kamers met goed uitgeruste badkamer. Uitgebreid ontbijt...met champagne, Nespresso, vers geperst sap, fijne kazen en charcuterie, eierbereidingen,....kortom perfect. Het restaurant biedt gastronomische gerechten aan....mooie en zeer persoonlijke presentaties, gewoon hemels. Zeker voor herhaling vatbaar.
Een hotel met weinig kamers, dus rustig. De kamers zijn bovendien top. Alles zeer netjes, mooi terras. Privé parking. Uitstekend eten. Een top chef. Culinair hoogstaand niveau. Een dikke proficiat voor de uitbaters van dit prachtige hotel .
Bij het ingeven kozen we voor twee personen en een kind dan als reisgezelschap we kregen villa hotel ter beschikking. Dit leek ons een goed hotel en boekten. Iets later keek ik op de site en zag dat er enkel volwassenen welkom waren. Ik nam contact op met het hotel en werd heel onvriendelijk behandelt. Kleine kinderen waren absoluut niet welkom ik moest ze dan maar thuislaten want een baby zorgt volgende de uitbaters voor teveel lawaai. Een baby weent snachts en dit kon niet in dit hotel. Ik vroeg dat we dan ons geld terugkregen als we zouden annuleren maar dit kregen we niet terug. Heel onvriendelijk behandelt door eigenaars Oona. We hebben het dan toch maar geannuleerd omwille van zo een onvriendelijke service. Dus mensen die dit hotel willen boeken u bent gewaarschuwd voor de onvriendelijkheid.
Prachtig hotel! Lekker ontbijt, alles aanwezig, overheerlijke eigengemaakte granola. Eitje naar keuze... Vriendelijke uitbaters Zalig bed! Rustgevend relaxerende sfeer!
Bij. Ontvangst vriendelijk goede uitleg Ruime kamer naar niet onderhouden overal stof niet gekuist Bij het avond eten bediening door gastvrouw met de zelde kleren Zeer onvriendelijk eten goed naar duur voor wat je krijgt Over roepen reviews prijs kwaliteit te duur
Oona & Bart doen hun best om het naar de zin van de klant te maken. Een fijne keuken. Wij komen zeker terug.
Charmant hotel, ruime kamers . Vriendelijke uitbaters , alles naar wens ,lekker gegeten .
Kamer was perfect in orde proper goed verwarmd ontbijt was super een tien op tien en volledig corona proof Kamers: 5/5
Zeer goede hotel en ontijd zeer goed . Komen er nog terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid