facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belcasa-Suitehotel

Belcasa-Suitehotel

Info

Welkom bij BC-hotels!

De BC-hotels bieden een unieke verblijfsformule met een uitstekende service. Ze zijn daarnaast op een boogschuit verwijderd van de zeedijk en het strand.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar de ideale plek voor vakanties aan zee ? Dan bent u bij het Belcasa-Suitehotel aan het goede adres ! Ontdek onze fantastische verblijfsformule aan de Belgische Kust voor families, individuele reizigers en groepen.

Het Belcasa-Suitehotel is een prachtig nieuwbous 3-sterren hotel met 16 suites en slechts 100 meter van de zeedijk en het strand. De moderne suites hebben een aparte slaapkamer, open woonkamer en een balkon.
Alle accommodaties van het Belcasa-Suitehotel zijn geluiddicht en beschikken over een volledig ingerichte keuken. Elke suite is tevens voorzien van een zitbank en tv.
U kan ook genieten van een heerlijk ontbijt in onze gezellige ontbijtzaal.

Het Suitehotel is gelegen op minder dan 50 meter afstand van de tram- en bushaltes en bevindt zich op iets meer dan 15 minuten rijden van Oostende.

Heeft u ons iets aan te bieden of bent u leverancier ? Aarzel dan niet om via deze weg contact met ons op te nemen.

Blijf op de hoogte van onze recente vernieuwingen en toekomstplannen.
Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen !

Het Belcasa-Team.

Adres: Meeuwenlaan 30, 8434 Westende-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32(0)59/310.710
Stad: Westende-Bad
Route: Meeuwenlaan 30
Postcode: 8434


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Bc hotels, Doornstraat 2 Westende, Belcasa Suitehotel meeuwenlaan Westende Bad de master Suite, Belcasa Hotel Westende, Belcasa Beach Suites & Lofts, Aparthotel Westende-Bad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geste d Alice Geste d Alice 113 meter Zeer warm onthaal, we voelden ons direct welkom. De kamers zijn voldoende ruim met ee...
Eden Beach Westende 0601 -6B Eden Beach Westende 0601 -6B 174 meter Mooie wandeling langs het strand
Villa hotel Villa hotel 521 meter Charmant hotel op een rustige locatie. De kamers waren héél netjes en héél goed onde...
Recensies
Zaterdagmorgen beslisten we om last minute een hotel te boeken in Westende. Omdat het zo last minute besloten was hadden we niet veel keuze uit hotels. Toen we bij Belcasa terecht kwamen, schrok dit ons een beetje af door de slechte reviews, maar toch besloten we te boeken. We kozen voor de Master Suite. Eenmaal daar werden we heel vriendelijk ontvangen. We kregen onze sleutels en een woordje uitleg. Eenmaal op onze kamer waren we aangenaam verrast! De kamer was zeer netjes, heel ruim en goed gelegen! Er waren meer dan genoeg handdoeken aanwezig, en de bedden waren van goede kwaliteit. We merkte wel dat onze buggy niet paste in de gang en toen we dit melden kwamen ze meteen met een oplossing! Wij waren echt aangenaam verrast met ons verblijf hier, en hadden spijt dat ons weekend erop zat. Wij komen volgend jaar zeker terug! & voor de mensen die twijfelen, laat jullie zeker niet afschrikken door de iets mindere reviews want dit is zeker nergens voor nodig! Bedankt!
Hotel dat eerder doet denken aan een eenvoudige verhuur maar alles is aanwezig. Qua ruimte was onze studio nipt ok voor drie personen. Functionele inrichting, voldoende kastruimte, geen luxueuse afwerking. Bad en toilet niet super modern maar ok. Lift aanwezig. Qua ligging ideaal gelegen: vlak bij het strand en een halte van de kusttram die voor geen lawaaihinder zorgt.
Prima te doen voor een paar nachtjes. Voor een langer verblijf zou ik iets anders aanraden. Wij verbleven met 2 volwassenen en 2 kindjes, dan is het wat krap. Er is niet echt een balkon, je zit hier direct aan de brandtrap. Ook qua schoonmaak was het niet top. Wel fijn dat er handdoeken, beddengoed en theedoeken aanwezig zijn.
Echt NUL sterren helaas. Onze parking werd niet geboekt, hoewel alles op voorhand betaald was en we kregen de zolderkamer. Door de zeeeeeer hoge temperaturen aldaar en de zeer schuine wanden was er gewoon niet te leven,. Bazin was hysterisch onbeheerst schreeuwen en gillen, geen woord tussen te krijgen en we zijn huilend al na 1 nacht om 08u naar huis gereden wegens pure frustratie. WEGBLIJVEN HIER!!!!! PS ons geld waren we wel kwijt...
Studio ok voor 2 tot 3 personen alles aanwezig maar spijtig voor de service nadien.Gsm lader vergeten en ze vragen 20 euro om op te sturen als forfaitair bedrag ik woon op 120 km van de kust en vind dit niet klant gerichtKamers: 3/5
Vriendelijk, verzorgd, prijs kwaliteit OK. Voor de eerste keer aparthotel geboekt. Is heel leuk. Zithoekje met tv en tafel, keukentje en toch hotelservice. Voor herhaling vatbaar. Top.
Wij hadden kamer 51. Dat is de kamer op 5de verdiep dus de trap nemen op 4de verdiep naast het ventilatiesysteem. Jammer dat dat ding enorm lawaai maakt, waardoor er, zeker met de hittegolf, niet te genieten valt van het grote terras. 3de bed is een slaapbank in de leefruimte. Maar er zijn daar geen gordijnen. In de zomer en met de nachtverlichting kan je daar niet slapen. Wel heel mooi om te verblijven. Met 2 personen in andere seizoenen. Heel propere suite. Vriendelijk personeel. Coronaproof. Niet duur. Dichtbij strand en alle winkels. Keukentje is proper en alles is er wat je nodig hebt .
Met meer personenis het niet confortabel. S nachts kan je moeilijk naar toilet als er mensen in de living moeten slapen. De man aan het onthaal was vriendelijk en zeer knap. Leek op Koen uit de buurtpolitie
Goede ontvangst,vriendelijk personeel.Mooie suite met balkon,leuke week door gebracht.Komen zeker nog eens terug.
Mooi hotel. In het middelpunt van Westende bad. Proper, vriendelijk personeel. Een nadeel is dat er geen parking is bij drukte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid