facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VideoTake

VideoTake

Info

// Films Huren en/of kopen
// Broodjes Bar
// Pasta Bar
// Betting Service
// Electronische sigaret en toebehoren

// Snacks, Drank
// Bpost
// Nationale Loterij
// Copy Center

Geschiedenis

De top in huurfilm waar je ook de echte HD ervaring beleeft dankzij onze uitgebreide collectie Blu-Ray discs.

Take 2...
met andere woorden het ultieme filmplezier, dat vind je bij Video Take Mechelen.

Al jaren kan je bij ons terecht voor jouw favoriete film en de authentieke filmervaring.

Als klant heeft u een uitgebreide keuze aan films binnen elk genre.

DVD, Blu-Ray en 3D, wij hebben het allemaal.

Het grote avontuur begint in Video Take!



"Wij serveren lekkere, kraakverse en goed belegde broodjes tegen gangbare prijzen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor onze vapeshop, postpunt, kaartenshop en spelen van de nationale loterij."
Adres: Nekkerspoelstraat 451, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015345556
Stad: Mechelen
Route: Nekkerspoelstraat 451
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Videotake vapes, Také Mechelen, Videotheek, Vape shop Mechelen, Salad Bar Mechelen, Frutsi, Take away, Smoothie Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Vinyl Touch The Vinyl Touch 2 km Groot aanbod en veel bakken waar je lekker in kan rondneuzen. Iets prijziger. Jammer ...
Recensies
Lekkere krokante broodjes die voldoende groot zijn. Voelde gevuld met groetjes en charcuterie. Snelle bediening. Parking voor de deur en mogelijkheid om binnen te eten of mee te nemen. Normale prijzen.
Wij met ons team bij PDSS bestellen regelmatig meetingbroodjes voor ons en onze klanten. Top Service en super lekker! Aanrader.
Ik bestelde vanmiddag een smos kaas zonder wortel, maar het was enorm mager belegd. Slechts 4 stukjes tomaat, ei en komkommer zie foto. De sla was gelukkig wel voldoende. Mayonaise heb ik achteraf zelf nog aangevuld want was even weinig als al de rest. Dit heb ik al voor de 2 de keer voor. Mij zien ze er niet meer terug! En dit na heel lang wachten niet duidelijk waarom het niet vooruit ging, want er zat slechts 1 tafel die binnen bediend moest worden en ze waren met 2 werkkrachten, was het de dure prijs echt niet waard.
Wanneer ik in Mechelen goed wil eten op een gezellige plek dan kom ik altijd hier, en dit al jarenlang! Het personeel is erg vriendelijk, het eten erg lekker, ... gewoon top.
Klantenservice is hier echt verschrikkelijk .. eten is goed , echt onvriendelijke bediening..
duurt een lang andere warme broodje die later besteld waren werden eerder gemaakt. niet heel vriendelijk hoop dat het nu wel goed smaaktService: 1/5
Gisteren een berichtje gestuurd en nog geen 5 min. later antwoord. Top. Vandaag met 3 personen op de middag broodje besteld 3 brandweermannen met grote honger, geen probleem en heel vriendelijk. Goed geholpen. Prijzen zijn zeker niet overdreven. Spijtig dat je momenteel niet ter plaatse kan eten corona. Als ik nog eens in Mechelen honger heb weet ik jullie te vinden. Bedankt voor de lekkere maaltijd.
Op een ochtend om 8.45 uur aangekomen om een ​​pakket op te halen, lieten 2 werknemers me opzettelijk 17 minuten wachten in de regen en 8 maanden zwanger in de winter. Om eindelijk om 9:02 uur open te gaan. Ik moest gewoon een code op mijn telefoon scannen en me het pakket geven. Het duurde minder dan 30 seconden. Bedankt voor de service! Arrived at 8:45 am one morning to pick up a package, 2 employees intentionally let me waiting for me 17 minutes in the rain and 8 months pregnant in winter. To finally open at 9:02 am. I just had to scan a code on my phone and give me the package. It took less than 30 seconds. Thank you for the service ! Arrivé à 8h45 un matin pour récupérer un colis, 2 employés m'ont fait attendre volontairement 17 minutes sous la pluie et enceinte de 8 mois en hiver. Pour enfin ouvrir à 9h02. Je devais juste scanner un code sur mon téléphone et me remettre le colis. Cela a pris moins de 30 secondes. Merci pour le service!
Coronaregels worden niet nageleefd: broodje wordt bereid met het mondmasker een stuk onder de neus. Vergetelheid? Nee, als er attent op gemaakt wordt, wordt je als een lastige klant behandeld. Hier zien ze me ook na Corona nooit meer terug. Edit: de vrouw die het broodje bereidde beweerde dat haar bril aandampt als ze het masker op de neus draagt en het geen kwaad kon want ze was al gevaccineerd, dus het ging niet om afzakken van een masker.
Laat daar bestellingen leveren, maar ze laten je daar vaak een half uur of zelfs meer wachten. Alle andere klanten krijgen voorrang op wie daar is voor zijn pakket. En zolang er mensen blijven binnenkomen voor een broodje of koffie moet jij wachten tot ze allemaal bediend zijn. Voor de broodjes ben je daar goed, maar laat je pakket elders leveren of ga die pas na 3 uur halen als er geen klanten meer binnenkomen voor een broodje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid