facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Victoria Boutique - Prêt à porter Dame à Nivelles

Victoria Boutique - Prêt à porter Dame à Nivelles

Info

Prêt à Porter Dame

Geschiedenis

Victoria, une boutique sympa à Nivelles

La Boutique Victoria vous acceuille dans son nouvel écrin. Celles et ceux qui pousseront ses portes seront agréablement surpris, par sa décoration chaleureuse, son accueil exceptionnel, son rapport qualité-prix et son choix de vêtements du meilleur goût. Victoria a ce qu'il faut pour vous séduire.



"Victor Victoria, une boutique sympa à Nivelles. Katty et Eric vous recoivent et vous conseillent sur les dernière tendances. Dans les différentes collections, nous pouvons commander des petites, comme des grandes tailles.La Boutique Victor Victoria vous accueille du mardi au samedi de 10h00 à 18h30, sans interruption. Celles et ceux qui pousseront ses portes seront agréablement surpris, par sa décoration chaleureuse, son accueil exceptionnel, son rapport qualité-prix et son choix de vêtements du meilleur goût. Victoria a ce qu'il faut pour vous séduire."
Adres: Rue du pont gotissart 7, 1400 Nijvel
Telefoonnummer: +32 67 84 13 58
Stad: Nivelles
Route: Rue du pont gotissart 7
Postcode: 1400



op zoek naar gerelateerd: Victoria vetement femme, Vêtements Victoria Made in Italy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oxfam Shop Nivelles Oxfam Shop Nivelles 165 meter Vertaald door Google Winkel zeer goed gerund door gastvrije vrijwilligers. Lage prijz...
America Today America Today 2 km Vertaald door Google Geachte, te duur Origineel Cher, trop cher
Dry Nivelles Dry Nivelles 2 km Nee stond mij niet aan en geen solden in mijn maat. En ze hebben mij niet goed geholp...
Miss Papote Miss Papote 2 km Vente en ligne Prêt à porter féminin du 44 au 58
Recensies
Ik ben heel blij met mijn aankoop, een mooie linnen jurk die ik niet had uitgekozen maar die Cathy me had uitgenodigd om te passen. Fantastisch advies aangezien deze jurk voor mij is gemaakt. Welkom, advies en vriendelijkheid.
Trouwe klant sinds de opening .... want alles is van zeer hoge kwaliteit: de ontvangst, het advies, de kledingkeuze, de keuze van merken. De winkel is zeker een bezoekje waard!!!
Mooie winkel. Monsieur is erg vriendelijk en kent de artikelen.
Buitengewoon welkom en super professioneel... Veel keuzes...alles super extraaaaa Bedankt allebei... en ga zo door. ..
Ik zou nooit meer een voet in deze winkel zetten! Ervaring van deze dag, ik zit aan de telefoon te kijken naar de kleding, de verkoper waarschijnlijk de manager gezien zijn arrogantie, biedt mij hulp aan door achter zijn rug om te praten, ik laat hem mijn telefoon zien om te laten zien dat ik hiermee bezig ben hij vraagt ​​me mee uit Blijkbaar mag je in deze winkel niet naar kleding kijken als je aan het telefoneren bent. 20 jaar ervaring in de verkoop, met name voor mystery shopping-diensten, ik heb nog nooit dergelijk gedrag gezien. Een echte schande! Vluchten
Zeer leuke ontdekking, zeer goed advies en vooral kleding van zeer goede kwaliteit. Erheen gaan is daarheen terugkeren
Ik was op het laatste moment op zoek naar een cadeau en ontdekte eigenlijk een prachtige winkel. De aangeboden kleding is elegant en van uitstekende kwaliteit. Er zijn zelfs Belgische merken. Fans van fast fashion die je maar één keer draagt, komen bedrogen uit: de kleding die je bij Victor Victoria vindt, is er om lang mee te gaan. Meneer is uitstekend advies en kan in detail de technische elementen van het kledingstuk, de samenstelling, de oorsprong en geschiedenis van het huis dat het kledingstuk produceerde, uitleggen. Ongetwijfeld ga ik me bij hen thuis kleden. Aan de prijskant zitten we niet op Zalando, maar we zitten ook niet op dezelfde kwaliteit. De prijs is concurrerend en er worden verschillende reeksen aangeboden voor verschillende budgetten, maar altijd met een kwaliteitszorg van wat ik heb waargenomen. Een geweldige vondst voor mij.
Altijd een geweldige ontvangst met een glimlach en een goed humeur. Aanbevolen winkel. Leuke merken en goed advies. Ik vind altijd de kleding die bij me past.
Een genot om de tijd te hebben om te kiezen! En altijd zo welkom. Een ruime keuze die buitengewoon is.
Grote keuze aan kwaliteitskleding. Heel mooi huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid