facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dry Nivelles

Dry Nivelles
"Réputée pour sa qualité intemporelle et ses designs contemporains, Superdry est une marque de mode haut de gamme qui repose sur le savoir-faire, l'esprit de culture et l'innovation pour viser un futur plus durable. Des vêtements d'extérieur emblématiques, des pièces décontractées mais élégantes, et des initiatives audacieuses comme le jean en coton 100 % biologique font de Superdry une icône britannique."
Adres: Chaussée de Mons 18A, 1400 Nijvel
Telefoonnummer: 067210954
Stad: Nivelles
Route: Chaussée de Mons 18A
Postcode: 1400


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 19:00
Dinsdag: 09:30 - 19:00
Woensdag: 09:30 - 19:00
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
America Today America Today 95 meter Vertaald door Google Geachte, te duur Origineel Cher, trop cher
Miss Papote Miss Papote 680 meter Vente en ligne Prêt à porter féminin du 44 au 58
Oxfam Shop Nivelles Oxfam Shop Nivelles 2 km Vertaald door Google Winkel zeer goed gerund door gastvrije vrijwilligers. Lage prijz...
Victoria Boutique - Prêt à porter Dame à Nivelles Victoria Boutique - Prêt à porter Dame à Niv... 2 km Ik ben heel blij met mijn aankoop, een mooie linnen jurk die ik niet had uitgekozen m...
Recensies
Nee stond mij niet aan en geen solden in mijn maat. En ze hebben mij niet goed geholpen
We gingen op vrijdag 9 september rond 19.00 uur naar de Superdry-winkel in het winkelgebied van Nijvel, we werden heel goed ontvangen en geadviseerd door een jong meisje met een bril! We kunnen zien dat ze houdt van wat ze doet en dat deze baan voor haar is gemaakt, wat zeldzaam is... nogmaals, heel erg bedankt voor haar vriendelijkheid, ik hoop dat ze daar nog lang zal blijven, want het zorgt ervoor dat je wilt om daar terug te gaan :
Ik ontvang advertenties per sms, ik heb nooit mijn toestemming gegeven om mijn nummer hiervoor te gebruiken en het is onmogelijk om STOPPUB!
Aankoop van een jas. De volgende dag retourneren omdat de kleur niet geschikt is. De verkoper vertelt ons dat je voor een terugbetaling moet komen als de beheerder aanwezig is. We keren terug naar de 14e daglimiet en er wordt ons verteld dat er geen restitutie mogelijk is! Voucher of ruil! Ook onmogelijk om een ​​model te bestellen aangezien het een franchise winkel is! Maar dit alles wordt natuurlijk voorkomen na de aankoop als het te laat is! Dank aan de andere kant aan de 2 verkopers die die dag aanwezig waren en die hun best hebben gedaan om een ​​model voor me te vinden in een andere winkel!
Hallo aan iedereen die me wil lezen, ik wil je graag vertellen over mijn bezoeken aan de winkel, ik ben heel blij met de service, het personeel staat altijd voor je klaar om je te helpen, of het nu gaat om de maat, om u te helpen bij uw keuze als u twijfelt etc... De winkel wordt super goed onderhouden en gerund door de beheerder, echt een aanrader. Bedankt voor dit alles. Tot binnenkort
Ik ging vanmiddag langs, maar ik kocht niets, gezien de indringende en agressieve blik die grenst aan provocatie die ik moest verdragen van een van de verkoopmedewerkers blond, mager, brildragend, kort haar, ik voelde me bekeken als als ik ervan verdacht werd iets te willen stelen. Afgezien van het feit dat de aangeboden producten te duur en heel gewoontjes zijn, durf ik me niet voor te stellen hoe jonge klanten behandeld kunnen worden gezien de behandeling die ik volwassene van een bepaalde leeftijd moest ondergaan. Kortom, ik raad deze zeer onverwelkomende winkel niet aan.
Vandaag 4 maart 2022 ben ik naar Superdry in Nijvel geweest 9.30 uur, prettige verkopers, zeer professioneel, luisterend naar de klant, bedankt aan jou, ik hoop dat je CDD wordt verlengd, je verdient het.
Onaangename caissière. Te dure producten. Zeer onpraktische "paskamers". En een veel te korte periode van 15 dagen om een ​​cadeau te ruilen.
Ik kocht onder andere een paar schoenen maat 41 SD Urban Street Runner maat 41, de zaakvoerder Manon zal de klant kunnen herkennen. Bij mij thuis merk ik dat de twee schoenen twee verschillende maten hebben de ene 40, de andere 41. Ik bel de manager die het probleem niet kan oplossen en vraagt ​​me contact op te nemen met de Superdry-winkel in Ville 2. Met andere woorden, NUL service! Om over de vriendelijkheid nog maar te zwijgen! In tegenstelling tot de winkel in Nijvel is de bediening in Ville 2 een stuk vriendelijker.
Super vriendelijk personeel maar zeer kleine winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid