facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verhoeven Interieur

Verhoeven Interieur

Info

Verhoeven Interieur verzorgt uw binnenhuisinrichting, herstoffeert en ontwerpt meubels.



"Verhoeven Interieur Shop is een Belgische webshop die zowel nieuwe als gerestaureerde meubelen aanbiedt. Wij bieden raamdecoratie, meubelen en interieuraccessoires aan en maken schrijnwerk op maat."
Adres: Kapelleweg, 9340 Oordegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 498333127
Stad: Oordegem
Route: Kapelleweg
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Interieur zes, Vintagemeubelen, Vintage winkel Wetteren, Meubelen Wetteren, Vintage meubelen Mechelen, Meubelstoffeerder Lommel, Goedkope vintage meubelen, Vintage winkel meubels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foca Foca 952 meter Uiterst vlotte en correcte service. Van ontwerp tot plaatsing word je begeleid tot ee...
Recensies
Een heel lieve, oprechte en spontane jongeman die met plezier zijn expertise deelt!
Verhoeven Interieur levert prachtig werk! Een oude stoel werd door Jeroen vakkundig onder handen genomen. Meel precisie en met een deskundig oog voor detail maakte hij er een pareltje van. Het bijhorende kussen is een fijn en prachtig extraatje geworden. En ook de lamp die hij maakte brengt heel veel sfeer! Topwerk en vakmanschap! Absolute aanrader!
Wij hebben beroep gedaan op Jeroen toen we niet wisten hoe we onze badkamer het best tot zijn recht konden laten komen. Jeroen heeft ons vernieuwende ideeën gegeven waar we mee verder konden en heeft ons ook doorverwezen naar de juiste personen die de klus konden klaren. Heel tevreden dus van hem! Een aanrader!
Grootste troef van Verhoeven Interieur: heel veel stalen van diverse materialen en kleuren! Naar ieders goesting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid