facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foca

Foca

Info

OPENINGSUREN:
Maandag t/m vrijdag: 9u00 - 17u30*
Zaterdag: uitsluitend op afspraak.

*Wij verwelkomen u bij voorkeur op afspraak, zodat wij u een optimale ontvangst en service kunnen aanbieden.

Adres: Klinkaard 77, 9340 Oordegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093/68.02.33
Stad: Oordegem
Route: Klinkaard 77
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Foca run uitslagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verhoeven Interieur Verhoeven Interieur 952 meter Een heel lieve, oprechte en spontane jongeman die met plezier zijn expertise deelt!
Recensies
Uiterst vlotte en correcte service. Van ontwerp tot plaatsing word je begeleid tot een prachtig eindresultaat. Contacten met alle personen van FOCA ontwerp, planning, plaatsing, na-verkoop verlopen zeer hartelijk. Correct in afspraken naar prijs, geleverde materialen, data en plaatsing toe. Kortom niets op aan te merken. 10/10!!
Zeer vriendelijk tot wanneer de factuur werd betaald. Achteraf werd er geen service meer geboden en diende ik vrijwel alles zelf te regelen. Oplossingen voor problemen die Foca had veroorzaakt werden er niet geboden, integendeel, wanneer er iets fout loopt ligt volgens Foca de fout telkens bij de klant. Eerst werd er een spatwand geadviseerd die men uiteindelijk niet kon leveren. Daarna werd de verkeerde kleur spatwand besteld waardoor de plaatsing van de keuken nog enkele weken langer duurde. Tot slot kreeg ik een werkblad dat niet correct werd behandeld waardoor er na dag 1 plekken ingedrongen zijn die niet meer te verwijderen zijn. Ook voor dit probleem wou Foca helaas niet tussenkomen. Voor deze erbarmelijke service geef ik Foca bvba 1 ster op 5. Mocht 0/5 een optie geweest zijn had ik hiervoor gekozen.
Keuken en maatkasten bij Foca aangekocht en laten plaatsen. Correcte en vriendelijke service. Dienst na verkoop is goed. Tevreden over het geleverde werk.
Heel tevreden, zowel service na levering als service bij plaatsing. Correct maatwerk! Aanrader! Chapeau, Doe zo verder...!
Blij dat we samen werken met Foca, Geduld en luisteren naar al onze vragen! Super super content van keuken ontwerpen. We kijken ernaar uit om volledig met hun in zee tegaan
Professionele service.
Prima service, uitstekende kwaliteit!!
Mooie keukens, goede verkopers.
Niet goedkoop, goede kwaliteit
Precies maatwerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid