facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verbeke Outdoor

Verbeke Outdoor
"Verbeke Outdoor is dé tuinmeubelspeciaalzaak van Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal in Deinze vindt u een spectaculaire design tuimeubelcollectie terug in een supermooie setting. Wij heten u graag welkom in onze winkel om de verschillende sferen en collecties te komen bekijken en uit te testen.Onze tuinmeubelspecialisten kunnen al uw vragen over tuinmeubelen beantwoorden. Zij kunnen u ook perfect adviseren bij het kiezen van de juiste tuinmeubels."
Adres: EMIEL CLAUSLAAN 57 A, 9800 Deinze
Telefoonnummer: 09/216.27.30
Stad: Deinze
Route: EMIEL CLAUSLAAN 57 A
Postcode: 9800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Outdoor tuinmeubelen, Stockverkoop tuinmeubelen, Tuinmeubelen outlet, Loungezetel Outdoor, Tuinmeubelen Knokke, Tuinmeubelen winkel, Brico tuinmeubelen, Stockverkoop Lounge zetels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seats 4 you Seats 4 you 2 km Goede meubelwinkel en vriendelijke service! Mijn familie is zeker blij met onze koopj...
Deinze Weba Deinze Weba 3 km Ruime parking. Overzichtelijke meubel - en decoratiewinkel. Enige minpuntje is dat je...
Torck Decor Torck Decor 3 km Heel mooie rolgordijnen. Ik apprecieer ook de goede bereikbaarheid per telefoon en sn...
Sitta Mesa Sitta Mesa 4 km Aanbod van moderne tafels en stoelen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Gunnen je voldo...
Recensies
Zeer tevreden met onze lounge van Jati & Kebon. Top service! Een echte aanrader!
Super ontvangst. Bij aankoop van een parasol was de door ons gekozen kleur niet meer beschikbaar. Er werd onmiddellijk een toonzaalmodel voorgesteld. Bedankt Nico voor professionaliteit.
Langsgeweest voor een tuinmeubel van Fermob maar ze verkopen het merk niet meer. Meneer sprak ons aan en zei : loop meer eens rond, je hoeft niks te kopen. Dus hebben we een toer gedaan beneden en boven en zagen we allerlei mooie opstellingen van tuinsets, tuinmeubelen, loungesets, parasols, .. als je een villa hebt, dan is dit de zaak om die te vullen met mooie tuinsets. Er waren zelfs stuntprijzen. Jammer dat er geen fermob was, misschien was het in Lochristi, we weten het niet meer.
Stijlvolle winkel met kwalitatieve producten. Vriendelijke en geen opdringere verkopers. Rappe levering en alles zoals afgesproken.
Heel mooie loungesets en tuinmeubelen . Duur
Hele mooie grote winkel gespecialiseerd in kwalitatieve tuinmeubelen voor bijna elk budget. Dit in combinatie met vriendelijke verkopers bij wie service vooropstaat maakt voor een aangename shopervaring en een tevreden klant!
Vraag 1hoeveel budget ? Vraag 2 welke afmetingen? Vraag 3 Welle materiaal Allemaal niet gevraagd Slechte verkoper In begin vriendelijk maar ....
Super service en klantvriendelijk Prachtige tuinsets
Kwaliteit staat hier voorop. Totaal niet opdringerig..... alle vragen worden beantwoord zonder enige verplichting. Super gevoel !
Erg opdringerige verkopers. Al geen zin meer om te kopen dan. Gigantische winkel, maar veel gelijkaardige producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid