facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seats 4 you

Seats 4 you

Info

Bij seats4you koopt u rechtstreeks van de importeur. Zo heeft u altijd de laagte prijs en de beste kwalteit !
De showroom is geopend op zaterdag namiddag, alle andere dagen is bezichtigen na afspraak mogelijk.

Geschiedenis

Bij seats4you koopt u meubelen tegen de beste prijs.
wij bieden top kwaliteit tegen een betaalbare prijs en onze producten zijn super snel uit stock leverbaar !

Adres: Gentsesteenweg 146, 9800 Deinze
Telefoonnummer: 0474604351
Stad: Deinze
Route: Gentsesteenweg 146
Postcode: 9800


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 13:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: seats 4 you deinze, seats4you review, seats for you deinze, seats4you deinze, seats for you nevele, seats4you, gentsesteenweg, deinze, hoeksalon fabrice, goedkope salons
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deinze Weba Deinze Weba 343 meter Ruime parking. Overzichtelijke meubel - en decoratiewinkel. Enige minpuntje is dat je...
GAMMA Be GAMMA Be 439 meter We hadden een tester woudgroen van de verf van Gamma zelf getest en hoewel er op de a...
Gamma Deinze Gamma Deinze 439 meter Gamma mag er zijn u kan niets missen ze hebben alles in huis.
Hokus Pokus Toverbol Hokus Pokus Toverbol 686 meter Supervriendelijke dames, en mooie ballonnen die snel gemaakt kunnen worden. Verder oo...
Mister Monkey and Misses Butterfly Mister Monkey and Misses Butterfly 693 meter Webshop voor kinderkleding (0 tot 8 jaar).
Limoncello Limoncello 803 meter Klein maar gezellig met lekkere pannenkoek geserveerd door een leuke snoreman Rudi
Torck Decor Torck Decor 979 meter Heel mooie rolgordijnen. Ik apprecieer ook de goede bereikbaarheid per telefoon en sn...
LivWise LivWise 1 km Vertaald door Google Eerste dienst Origineel Prima service
Buitengewoon Buitengewoon 2 km PAUWSHOF 9, 9800 ASTENE Sfeervolle tafels & omkadering voor elke gelegenheid & elk b...
Sitta Mesa Sitta Mesa 2 km Aanbod van moderne tafels en stoelen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Gunnen je voldo...
Verbeke Outdoor Verbeke Outdoor 2 km Zeer tevreden met onze lounge van Jati & Kebon. Top service! Een echte aanrader!
TwinTrailer Deutschland TwinTrailer Deutschland 2 km Kwalitatief zeer goede trailer waar over nagedacht is.
Knusjes Knusjes 3 km
Polsbandshop Polsbandshop 5 km Dé belgische online webshop om uw event-polsbandjes, jetons en oordoppen te bestellen...
Recensies
Goede meubelwinkel en vriendelijke service! Mijn familie is zeker blij met onze koopjes Check zeker de website zou u niet vinden wat u zoekt in de winkel :
Helemaal tevreden! Van ons bezoek aan de winkel tot de levering van onze nieuwe zetel. Ook kregen wij een goede en duidelijke uitleg en neemt men tijd voor te luisteren naar wat de klant wilt. Op die manier waren wij rap overtuigd! Een dikke pluim voor dit bedrijf!
Wij hebben nu al ruim een half jaar onze Hoeksalon Wout en hij is nog steeds zoals de eerste dag! Uitstekende kwaliteit en makkelijk in onderhoud. Super tevreden over de keuze die wij gemaakt hebben, samen met de hulp van de vriendelijke verkoper die ons echt goed geholpen heeft.
Wij hebben afgelopen maand een bezoekje gebracht aan de winkel in Ingelmunster. Wij hebben toen een bestelling gedaan Hoeksalon Satin. Wij wouden een ruime zetel met een toch iets beperkter budget, maar bij jullie hebben we de perfecte aankoop kunnen doen! Ook de levering is vlot gegaan, wij komen in de toekomst zeker nog terug!
Wij zijn heel goed ontvangen in de winkel. We werden meteen geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Op die manier hebben wij de juiste keuze kunnen maken en hebben we voor hoeksalon Kato gekozen. Wij dachten eerst dat die net iets te ruim ging zijn maar past perfect in onze living! Ook de bezorger was heel vriendelijk en bekwaam.
Ivm mijn vakantie wilde ik weten binnen welke termijn een hoeksalon geleverd kon worden. Eens in de winkel zei de verkoper dat mijn hoeksalon binnen de week kon geleverd worden. In mijn enthousiasme meteen besteld en toen was ik ineens bang dat het te mooi was om waar te zijn. Maar toch, precies zoals afgesproken was mijn PRACHTIGE hoeksalon er op de afgesproken tijd. De chauffeur die hem bezorgde heeft hem netjes bij mij thuis afgeleverd. Knap !
In het begin waren we een beetje sceptisch om onze hoeksalon bij seats4you aan te kopen want er zijn veel andere mogelijkheden tegenwoordig en niet alle reviews waren even goed maar ik ben blij dat we ons niet hebben laten afleiden! We zijn eerst naar de winkel in Ingelmunster geweest waar we vriendelijk werden begroet bij het binnenkomen. Dit betekent tegenwoordig al veel, we hebben na een goed advies onze favoriete hoeksalon besteld en na een 8tal dagen werd die geleverd zonder enige probleem. Doe zo verder Seats4you, wij zijn heel tevreden!!
Meer dan tevreden over het hele aankoopproces! Wij kwamen toevallig een advertentie tegen van seats4you en zijn op deze manier terecht gekomen bij jullie. Wij zijn bijzonder positief verrast door de warme ontvangst in de winkel en het goeie advies bij de keuze van onze nieuwe salon. Ook de snelle levering duidt op een goede organisatie van dit bedrijf.
Correcte en nodige uitleg gekregen bij de aankoop van onze nieuwe eetkamer, wij hadden in de winkel van Ingelmunster ook een ruime keuze. Initieel kwamen wij op bezoek voor een eetkamer, maar door de gunstige prijzen hebben wij alsnog een boxspring bij besteld! Jullie zien ons zeker nog terug in de toekomst :-
Wij hebben enkele maanden geleden hoeksalon Romey aangekocht. Dit is een zeer ruime, kwaliteitsvolle zetel met een nette afwerking!Wij krijgen ook regelmatig vrienden over de vloer die vrij ver van ons wonen dus de bedfunctie is ook zeer handig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid