facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vavato

Vavato

Info

Vavato is your go-to online auction platform for industrial goods, overstock and bankruptcy estate.



"Vavato is een high-end, online veilinghuis gespecialiseerd in industriële goederen, overstock en faillissementsgoederen. Opgericht in 2015 door drie enthousiaste ondernemers. Wij willen bieden eenvoudig, plezierig en toegankelijk maken!Onze visie naar ondernemingen toe is doordacht en bevorderlijk : Vavato zet overstock om in cash waardoor er sneller nieuwe investeringen kunnen worden gemaakt.Op ons hoofdkantoor in Lokeren, België, organiseren we regelmatig opendeurdagen waardoor je onze veilingen van dichtbij kan bezichtigen.Wij maken van de online veilingwereld een gelukkigere plek! #happyvavato"
Adres: Passtraat 15, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +32 (0)3 777 76 65
Stad: Sint-Niklaas
Route: Passtraat 15
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: vavato oldtimerveiling, vavato zutendaal, vavato betrouwbaar, vavato porsche, vavato ervaring, vavato verkoop, vavato hasselt, vavato veilingsite
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jorisco Jorisco 0 meter Altijd alles correct verlopen. Om zeker te zijn van waar je op biedt, is de kijkdag z...
Frutova Frutova 0 meter Frutova is een online veiling van groenten en fruit met een end-to-end zero waste mis...
1Ago 1Ago 2 km Top service van een topkerel!
Recensies
Heel Blij! Foto"s en beschrijving waren zeer gedetailleerd en alles verliep vlotjes. Efjes spannend natuurlijk of je nu werkelijk het hoogste bod hebt maar zeer persoonlijke aanpak en onmiddellijke reactie heeft me 100% gerustgesteld. Top en uitzonderlijk topproduct aan over !
Interessant en gevarieerd aanbod. Tijdens het bezichtigen ter plaatse werden we vriendelijk geholpen, al was hun hulp ook wel echt nodig om alles te vinden. Er zijn meerdere hallen waar de loten relatief verspreid in gestald staan. Afhalingen verliepen tot nu toe ook altijd correct en vlot, je kan hiervoor parkeren op het terrein zelf, rechts van het hoofdgebouw. Het hoofdgebouw is nieuw en modern, hier zijn ook propere toiletten te vinden.
Een kavel winnen, een koerier huren om af te halen en te horen krijgen dat je je kavel niet krijgt omdat de leverancier onvoldoende aantallen leverde. Al mijn tijd voor niks kwijt. Je krijgt je geld terug that's it? Ik had meer verwacht van Vavato. Klant vriendelijk? Hahah PRODUCTEN VERKOPEN DAT ZE NIET HEBBEN. OPLICHTERIJ TOCH? Update: Na enkele maanden komt de zelfde fiets weer op hun site. Deze keer heb ik weer 2 stuks gekocht en ik krijg weer 1. Hoe kan dit??????
Ik heb meerdere keren bepaalde dingen gekocht bij Vavato. BV: een nieuwe HP Printer. Toen ik hem afhaalde stak ik de printer gewoon In de koffer. Thuisgekomen opende ik de doos en tot mijn grote verbazing was de papierlade niet aanwezig. Ik stuurde een mail met uitleg en ik kon hem terugbrengen. Mijn geld stond 8dagen later terug op mijn rekening. Qua service is dit TOP en blijf ik vertrouwen behouden in Vavato. Super veiling.
Slechte wijn-rose gekocht, is niet te drinken. Was althans gekocht via een wijnhandelaar. Maar niets aan te doen, gekocht is gekocht. Ook bankstel gekocht en niet alles geleverd, na weken mailen en bellen heb ik het opgegeven. Nooit meer. Denk niet te snel dat je een koopje doet, zeker niet bij hun.
Bestelling geleverd maar niet zoals aangekocht documenten of certificaten ontbreken Geen reactie op mail ? Na enige tijd een sober antwoord , "we gaan het navragen" na 3 weken nog geen reactie. De facturen komen wel snel aangeleverd!!
Wij hebben recent een frigo inbouw koel-vriescombinatie en een afwasmachine gekocht: ALLEBEI DEFECT!!!! Frigo had zogezegd enkel een kras op de deur, maar bij installatie bleek dat koelvloeistof er onderaan uitgelopen was, dus had een lek en was defect. Van de inbouwafwasmachine waren de pootjes afgebroken en dus onmogelijk om het toestel af te stellen en te installeren! Puur verlies voor ons, wij zijn dik in het zak gezet! Als ik geen ster zou kunnen geven, dan deed ik dat. Weg ermee! Ik raad Vavato aan niemand aan.
Iets willen veilen via Vavato. Eerst houden ze mij 3 weken aan het lijntje en sturen ze mij van de ene contactpersoon naar de andere, om dan doodleuk te zeggen dat ze mijn stuks niet willen veilen om even onbekende reden terwijl exact hetzelfde een week eerder wel via hen geveild.
Wat een k.t app om aan te melden. Geeft continu aan dat postcode niet klopt. Hoe ik het ook invul. Kleine letter, grote letters, los of aan elkaar. Het maakt niet uit. Maar hij vult wel de straat zelf in. Kom hierdoor niet verder. Dan niet!!!!! Test uw product eerst zelf...!!!
Vespa aangekocht via bieding met "documenten aangevraagd en in behandeling in Italië" stond bij advertentie vermeld. Blijkt een "Indische Vespa" te zijn die helemaal niet ingeschreven kan worden in Europa, reactie van Vavato: "Je had zelf onderzoek moeten doen voor je een bod uitbrengt " is het antwoord. Hoe onderzoeken?? Niet hun probleem... mensen koop nooit iets bij Vavato.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid