facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jorisco

Jorisco

Geschiedenis

Jorisco verkoopt, in alle transparantie voor zijn opdrachtgevers, waaronder curatoren, banken, leasingmaatschappijen en andere.
U kan met ons zowel kopen als verkopen. Ook verkopen via Jorisco? Geef ons een seintje en we helpen u graag verder.
Onze veilingen worden geleid door een ervaren veilingmeester met meer dan 20 jaar ervaring in de faillissementssector. Wij veilden de meest uiteenlopende industriële bedrijven.

Wij beschikken over 2000 m² nieuwe magazijnen met moderne laadkades en superbeveiligde parking voor meer dan 200 voertuigen.

Wij realiseerden reeds duizenden veilingen voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder drukkerijen, kabelwerkers, textielgrootwarenhuizen, metaalconstructiebedrijven, garages, industriële wasserijen, gastanker, discotheken en restaurants, schrijnwerkers, detailhandelaars, diamantairs, keukenbedrijven, transportmaatschappijen en nog veel meer), tot ieders tevredenheid.

Behoudens de realisatie op zich is ook de ontruiming van de gebouwen van groot belang. Wij zorgen ervoor dat de gebouwen tijdig zijn ontruimd, indien nodig borstelschoon. Wij garanderen steeds de tijdlimieten in de samenwerkings-overeenkomst. Jorisco beschikt over eigen transport- en manipulatiemateriaal dat onmiddellijk, waar ook in België, kan ingezet worden.

Jorisco werkt voor toonaangevende leasingmaatschappijen en recupereert, waar ook in Europa, na leasingbreuk, of faling. Meestal betreft het voertuigen of soms ook grotere machineparken die moeilijk te recupereren zijn. Onze veilingsoftware biedt de mogelijkheid om in alle transparantie goederen te koop aan bieden. Voertuigen in België worden door ons gerecupereerd vaak binnen de 24 uur na de opdracht. Zij ontvangen schaderapport, taxatieverslag en fotoreportage enkele uren na de recuperatie. Enkele dagen nadien zijn de voertuigen verkocht.
De administratieve afwikkeling wordt tot een minimum herleid voor de dossierbeheerders van de
leasingmaatschappij. Zij kunnen hun directie in een ogenblik alle informatie (digitaal) bezorgen.

Bij interesse of eventuele vragen aarzel niet ons te contacteren op [email protected]!




Adres: Passtraat 15, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +32 (0) 52 20 00 32
Stad: Sint-Niklaas
Route: Passtraat 15
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Online veilingen Sint Niklaas, Veilingwebsites België, Karyon, Veilingen Vlaams Brabant, Veiling loten, Veiling inboedel, Industriële veilingen, Veilingen Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vavato Vavato 0 meter Heel Blij! Foto"s en beschrijving waren zeer gedetailleerd en alles verliep vlot...
Frutova Frutova 0 meter Frutova is een online veiling van groenten en fruit met een end-to-end zero waste mis...
Recensies
Altijd alles correct verlopen. Om zeker te zijn van waar je op biedt, is de kijkdag zeker aan te raden. Een tip; foto's in hogere resolutie kunnen ook al wat compenseren.
ik volg regelmatig de online veilingen van deze firma. Soms kom je bedrogen uit maar dat is de risico van de online veilingen.
Interessant omp op te volgen, correcte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid