facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed Sinnaeve

Vastgoed Sinnaeve

Info

Vastgoed Sinnaeve. Een thuis voor iedereen.






Geschiedenis

Het kantoor is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en advies van onroerende goederen. Wij weten dat u maatwerk wilt, en daar houden we rekening mee. Wij bieden onze klanten een individuele begeleiding m.a.w een totale service vanaf de schatting van de woning tot en met het verlijden van de akte bij de notaris. Hierbij bieden wij U een uitgebreid dienstenpakket aan bestaande uit de verkoop - verhuur - beheer van onroerende goederenAls u zelf wil ondervinden waarom Vastgoed Sinnaeve het vertrouwen van zovele klanten verdient, neem dan gerust contact met ons op. We nemen de tijd om uitgebreid naar u te luisteren en u in detail uit te leggen hoe we u kunnen helpen.

Adres:
Telefoonnummer: 0492975352
Stad: Koekelare


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Vastgoed Sinnaeve te huur Koekelare, Vastgoed Sinnaeve te huur Roeselare, Vastgoed Sinnaeve appartement te koop, Vastgoed Sinnaeve te huur Oostende, Immo Francois, Correct Vastgoed, Huis te koop Ichtegem seynaeve, Broker te huur Koekelare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Lievens Immo Lievens 3 km Vriendelijke mensen Goeie info En goeie hulp top
Vastgoed B-Home Vastgoed B-Home 4 km Bedankt Bieke voor de verkoop van ons appartement. Wij kunnen B-Home alleen maar aanb...
Recensies
Verdoen mensen hun tijd door hen onnodig te laten wachten en de kandidaat huurders niet in te lichten wanneer het verhuurd is. Na 3 weken gebeld, eigenaar is op reis en heeft nog niet beslist, na 1,5 maand terug gebeld en kreeg een scheef antwoord dat het reeds verhuurd is. Begrijpen die niet dat mensen niet zomaar naar 10 huizen gaat gaan kijken, nee je gaat naar 1 en stelt u kandidaat en wacht op resultaat en als jezelf reeds opzeg gedaan hebt wordt het kort dag Als iets te huur staat vanaf volgende maand, staat het 2 maanden later nog op tweedehands website gewoon om gratis reclame te maken.
Thanks Vastgoed Sinnaeve team voor jullie excellent werk bij verkoop van ons huis met een extra bedanking aan Louis die altijd klaar en bereid was om ons te helpen. Graag geven we ook een bedanking aan de hypotheekwinkel om tot een oplossing te komen. Vastgoed Sinnaeve is dus een TOPPER.
Wij hadden een afspraak om een huis te gaan bezoeken. Wij stonden op de afgesproken dag en tijdstip aan het huis niemand van de immo te zien. Gebeld naar de immo na meer dan 5 minuten aan de lijn te hangen moesten we horen dat het huis in optie was! Jammer dat ze ons niet eerder op de hoogte hadden gebracht! Dit was zeer teleurstellend!
Tevreden over de service en dienstbaarheid van deze vastgoedmakelaar. Bij vragen of onduidelijkheden nam Thierry telkens de nodige tijd. Correcte info en correcte afhandeling van het huurcontract en bijhorende formaliteiten
Bij deze wou ik toch even een berichtje achterlaten over mijn ervaring met jullie bedrijf en Louis Vergauwe in het bijzonder. Louis stond telkens paraat en geen enkel woordje uitleg was hem te veel, exact zoals het moet zijn. Hartelijk bedankt voor de goeie service!
Topkantoor!!! Steeds paraat om kopers/verkopers met raad en daad bij te staan!!!
Heel toffe mensen die altijd heel eerlijk over de stand van zakens. Van mij krijg je zeker en vast 5 sterren vandaag contract getekend dikke merci !!!!!!
Had op 14mei 2022 een mail gestuurd ivm een pand dat ze verhuurden in oostende op de zeedijk mariakerke en ze vinden het niet eens nodig om terug te antwoorden. En telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Wat een lachertje qua service naar de eigenaar en de potenciele huurder!!!
Recent heeft Vastgoed Sinnaeve de ouderlijke woning verkocht. Men heeft dat zeer professioneel en secuur afgehandeld, tevens met de nodige discretie. Ik kan ze alleen maar sterk aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vastgoed Sinnaeve met het openbaar vervoer


Koekelare Mokker 40 meter
47
Koekelare Mokker 90 meter
47
Koekelare Pottebezem 390 meter
47
Koekelare Westrand 460 meter
47
Koekelare Asstraat 470 meter
47

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid