facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed B-Home

Vastgoed B-Home

Info

Bent u op zoek naar een professionele, gedreven en enthousiaste makelaar die u persoonlijk begeleidt en enkel het beste voor u wil? Neem dan vrijblijvend contact op. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Graag tot binnenkort!

Geschiedenis

Verkoop - Verhuur - Schatting



"Het dynamische vastgoedkantoor Vastgoed B-Home!Na jarenlange ervaring in de vastgoed weten wij hoe belangrijk het voor u is om één aanspreekpunt te hebben.Eén persoon die uw dossier van A tot Z opvolgt.Naast een persoonlijke aanpak en goede begeleiding, hechten wij ook veel waarde aan open communicatie, deskundig advies en onderling vertrouwen.Met een passie voor vastgoed, was het vanzelfsprekend om Vastgoed B-Home te starten.Bent u op zoek naar een professionele, gedreven en enthousiaste makelaar die u persoonlijk begeleidt en enkel het beste voor u wil?Neem dan vrijblijvend contact op. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Graag tot binnenkort!"
Adres: Vladslostraat 12, 8680 Koekelare
Telefoonnummer: 0499/12.44.02
Stad: Koekelare
Route: Vladslostraat 12
Postcode: 8680


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Residentie Vastgoed, Immobilien Koekelare, Vastgoed Marchand, Seys Vastgoed, Immo Marchand Middelkerke, Immo Pervijze, Immokantoor Kortemark, Trybou Immo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vastgoed Sinnaeve Vastgoed Sinnaeve 4 km Verdoen mensen hun tijd door hen onnodig te laten wachten en de kandidaat huurders ni...
Immo Lievens Immo Lievens 5 km Vriendelijke mensen Goeie info En goeie hulp top
Recensies
Bedankt Bieke voor de verkoop van ons appartement. Wij kunnen B-Home alleen maar aanbevelen, een echte aanrader!! We hebben een persoonlijke, professionele, correcte, heel gedreven samenwerking mogen ervaren.
Eindelijk! Iemand die het hart en verkoopszin op de juiste plaats heeft. Ons appartement is in sneltempo verkocht geweest met de hulp van B-Home. Zo zie je maar dat het niet altijd de grote spelers zijn waar je mee moet verkopen, we spreken uit eigen ervaring... Schitterende opvolging, eerlijke onderhandelingen en steeds communicatie naar de eindklant! We waren altijd op de hoogte van positief en zelfs negatief nieuws. Je bent niet zomaar een nummer in de portfeuille! Kortom we kunnen B-Home zeker en vast aanraden als vastgoedmakelaar, je zult er geen spijt van hebben! Bedankt Bieke!
Zowel op menselijk als zakelijk vlak heb ik met Bieke van B-Home een prima ervaring achter de rug. De service was heel correct en de communicatie was supervlot. Ik kan de diensten van B-Home alleen maar aanbevelen.
Wij zijn uitermate tevreden over de prestaties van Vastgoed B-Home. Bijna niet te verhuren panden kan Bieke verhuren. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Wat een verschil met de vroegere verhuurkantoren waar men een nummer is !!! Doe zo verder Bieke.
Hebben een huis gekocht via haar, enorm blij met hulp dat we gekregen hebben. Ze weet ook veel over het huis als je ga kijken en helpt te bemiddelen met de verkoper.ook altijd bereikbaar als je vragen hebt. Enorm tevreden!
Prima service, supervlot en correct. Super gedaan Bieke, veel succes verder!
Bedankt Bieke voor de snelle verkoop na 1 maand bij jou in handen. Super gedaan.
Dit ken ik niet. Nog nooit van gehoord!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid