facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van d'helsen Vastgoed

Van d'helsen Vastgoed

Info


wij zorgen voor een warme thuis!

Geschiedenis

Van d’helsen Immo is een dynamische organisatie die al sedert 1973 actief is bij de bemiddeling van aan- en verkoop van onroerend goed.

Met onze jarenlange ervaring en diepgaande vakkennis zijn we kenner van de woningmarkt in vlaanderen en omgeving. Daarmee realiseren wij voor u de beste prijs bij de aan- of verkoop van uw onroerend goed.

Ook is ons kantoor aangesloten bij Immoview , BIV en het CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen van Vlaanderen).

In ons kantoor kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende kennismaking.





"Bij ons bent u geen huisnummer!Een woning verkopen? Dat doe je beter goed!U wilt toch ook dat dit zorgeloos en positief verloopt. Wij bundelen professionaliteit, persoonlijkheid en enthousiasme om dit te bereiken. Onze erkende BIV makelaars zijn nauw betrokken bij hun opdracht en voeren hun job met passie uit.Wij komen graag bij u langs voor een GRATIS schatting. Wij zoeken ook graag actief mee naar uw nieuwe droomwoning."
Adres: Fruithoflaan 6, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 449 09 09
Stad: Berchem
Route: Fruithoflaan 6
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: van d'helsen verzekeringen, Michel Van d helsen, Waterfordstraat Berchem, Appartement te koop Fruithoflaan Berchem, Fruithoflaan Berchem te koop, Te koop Kanunnik Peetersstraat Berchem, Immo helsen te huur, Appartement te koop Fruithoflaan 105
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sorenco Sorenco 188 meter Charlotte van Sorenco was uiterst vriendelijk, professioneel en eerlijk. Toen ik in r...
Group Hugo Ceusters - Scms Group Hugo Ceusters - Scms 2 km Hebben met hen gewerkt voor verhuur van enkele magazijnen. Dit is nooit echt goed gel...
Vastgoed 4YOU Vastgoed 4YOU 2 km Vertaald door Google Top service. Origineel Top service.
Vastgoed Gillis Vastgoed Gillis 2 km Geweldig professionnele ondersteuning!
IMMO ROMAN IMMO ROMAN 78 km Het is mijn eerste huisje en dus ook mijn eerste ervaring met een Immo kantoor. Sven...
Recensies
De verkoop van het appartement incl. garage op de Fruithoflaan in Antwerpen is dankzij Van d'helsen immo bijzonder vlot verlopen. Binnen de week was het appartement verkocht, nog geen 2 maanden daarna de akte verleden. Wat ik het meest apprecieerde in de samenwerking met Emilie Caerels was de persoonsgerichte en pragmatische aanpak. De belofte ‘dat je geen nummer bent’ bij hen maken ze meer dan waar! Ook voor toekomstige opdrachten zal ik beroep doen op hun expertise!! Absolute aanrader!!
Fantastische ervaring gehad met Van d'Helsen vastgoed. Emilie is een empathische en professionele makelaar. Alle vooroordelen en twijfels waren snel weg nadat ze een duidelijk en eerlijk plan van aanpak gaf.
Super communicatie en vlotte werking! Professionele uitleg, vriendelijke en empatische behandeling van de af te handelen case. Aanrader!
Professionele aanpak, betrouwbaar én zeer klantgericht. Emilie heeft een hart voor mensen. Haar energieke, positieve en enthousiaste aanpak wist me direct te overtuigen om voor hen te kiezen. Super bedankt voor jullie fantastische service en kennis van zaken. Absolute aanrader!
We kochten onlangs een huis dat Vdh Immo te koop had aangeboden! Groot contrast met de meeste makelaars die je tegenkomt in Antwerpen . Emilie kent haar vak en heeft ook de menselijke touch om je te begeleiden in een aankoop proces. Helder, sterke communicatie en correct. Zeker ook aan te raden als je hulp wil bij het verkopen van je eigen huis.
Zeker positieve ervaring. Heel goeie communicatie met Emilie. Zeer professionneel. Ik raad die totaal aan !!! Zeer goeie makelaar. Edith
Emilie heeft ons super goed geholpen in onze zoektocht naar ons droomhuis. Dit hebben we ook via haar gevonden! Enorm goede service, duidelijke uitleg, altijd bereikbaar en daarbovenop altijd een grote glimlach! Absolute aanrader!
Top ervaring! Professionele en zeer vriendelijke aanpak van Emilie, bedankt!
Menselijke aanpak, professionals in hun vak en houden jou van alles op de hoogte. Alles om het verkoopsproces voor mij helemaal te ontlasten. Happy client!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid