facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sorenco

Sorenco

Info

Uw huis succesvol verkopen, dat is onze passie! Contacteer ons voor een gratis schatting!

Geschiedenis

Sorenco doet meer dan uw woning verkopen!

Sorenco NV is een internationaal vastgoedbedrijf dat sinds 1976 verkopers van residentieel vastgoed begeleidt met het verkopen van het betere appartement, huis en luxevilla. Wij mikken op een langdurige professionele relatie met onze cliënten door met ons ervaren team u te helpen met alles van de waardebepaling van uw huis tot en met de finale afhandeling van de verkoop.

7 Redenen om voor Sorenco te kiezen

1. We hebben meer dan 41 jaar ervaring in verkoop en verhuur in en rond Antwerpen.
2. U krijgt een gefundeerde waardebepaling door echte experts.
3. Uw huis komt op wervende aankondigingsborden, advertenties en onze drukbezochte website.
4. We stellen uw eigendom voor aan ons uitgebreid kopers netwerk in binnen- en buitenland.
5. Kandidaat-kopers worden gescreend en we ondersteunen u tijdens de onderhandelingen.
6. U kan altijd bij ons terecht voor fiscaal en juridisch advies tijdens de aankoop of verkoopprocedure
7. We begeleiden u persoonlijk bij de administratieve afhandeling van de verkoop.

Adres: Grote Steenweg 511, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 281 08 08
Stad: Berchem
Route: Grote Steenweg 511
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Las Immo, Immo Berchem, Villa te koop Berchem, Herenhuis te koop Berchem, Te huur Berchem, Te koop Antwerpen, Herenhuizen te koop Antwerpen, Reds Immo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van d'helsen Vastgoed Van d'helsen Vastgoed 188 meter De verkoop van het appartement incl. garage op de Fruithoflaan in Antwerpen is dankzi...
Vastgoed 4YOU Vastgoed 4YOU 2 km Vertaald door Google Top service. Origineel Top service.
Vastgoed Gillis Vastgoed Gillis 2 km Geweldig professionnele ondersteuning!
IMMO ROMAN IMMO ROMAN 78 km Het is mijn eerste huisje en dus ook mijn eerste ervaring met een Immo kantoor. Sven...
Recensies
Charlotte van Sorenco was uiterst vriendelijk, professioneel en eerlijk. Toen ik in rum een nieuwe villa kocht, hield ze rekening met zowel de mijne als de verwachtingen van de verkoper en beheerde ze deze heel goed. Ze legde alles heel goed uit en beantwoordde alle vragen die ik had. ze werkte heel snel en deed veel moeite om de onderhandeling op te lossen waar het echt cruciaal was voor de beslissing. Mijn ervaring met Sorenco was veel beter dan met elk ander bedrijf waarmee ik heb gewerkt en ik kan zeggen dat ik ze zal gebruiken voor al mijn toekomstige inspanningen. ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen en het is in goede handen bij mensen zoals Charlotte die het bedrijf met grote toewijding leiden. Al het beste !!
Sorenco probeert u als verkoper te lokken door een te hoge schatting te maken en te stellen dat ze een geweldige database geïnteresserden hebben. Woning geraakt dan niet verkocht. Prijs moet zakken en woning geraakt dus "verbrand". Uiteindelijke prijs mogelijk lager dan makelaar met billijke prijszetting.
Spijtig genoeg slechte ervaring! Te laat op de afspraak zonder verwittigen en dan het appartement snel snel laten zien. Hoewel we aangaven heel geïnteresseerd te zijn hadden we het gevoel dat er geen eerlijke antwoorden werden gegeven. Blijkbaar al beslist dat het naar iemand anders zou gaan. En dan achteraf geen correspondentie meer. Niet echt professioneel!
Charlotte was zeer professioneel. Goed geholpen en steeds correcte afhandeling voor onze panden. Zeker aan te raden voor de verkoop of verhuur van uw vastgoed.
Vlotte en vlugge verkoop van ons huis op een correcte en professionele manier. Vriendelijke en goede communicatie. Met dank aan Sophie.
Erika van Sorenco heeft een koper voor ons appartement gevonden op een zeer korte tijd, hetgeen niet lukte bij andere makelaars noch door onszelf. Erika is zeer gedreven, super vriendelijk en houdt je van alles op de hoogte regelmatig feedback. Mochten we ooit nog eens een pand willen verkopen, dan zal dit terug via Sorenco zijn.
Aangename en professionele samenwerking met Sorenco. Zeker aan te bevelen.
Sorenco heeft mooie portefeuille en aanbod in vastgoed. Daarnaast ook een zeer professionele en vriendelijke begeleiding. Ik zou zonder twijfel opnieuw met hen samenwerken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid