facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Bavel Gifts & Premiums

Van Bavel Gifts & Premiums

Info

Official Facebook Page of Van Bavel Business Gifts

Geschiedenis

Al drie generaties staat de naam Van Bavel synoniem met relatiegeschenken. De grootvader van Michel en Jacques Van Bavel richtte in 1953 Bavelco op. Het bedrijf, dat lang gevestigd was in een prachtig Art Nouveau-pand aan de Antwerpse Cogels-Osylei, groeide uit tot de Belgische marktleider en één van de grootste Europese vertegenwoordigers van geschenk- en promotiemateriaal.

Omdat Bavelco hen was ontgroeid, verkochten de broers het bedrijf aan een grote internationale groep. Zelf namen ze in 2003 een nieuwe start met Van Bavel Business Gifts, gevestigd in Mortsel, in een gerenoveerd kantoorgebouw met mooie inspiration store.

Dankzij dynamiek, klantvriendelijkheid en marktkennis is Van Bavel Business Gifts vandaag een bijna even groot begrip geworden als Bavelco. Tot de klanten behoren bekende bedrijven zoals Bacardi-Martini, Leaf Belgium en Picanol.

Van Bavel zorgt voor creatieve ideeën, de welke tot stand komen in regelmatige brainstorming sessies tussen het sales en sourcing team.

Het huidige bedrijf van de broers Van Bavel heeft 14 mensen in dienst en realiseert een jaaromzet van ongeveer 6 miljoen Euro. Een groot deel daarvan wordt gerealiseerd in China waar onze aankoopdienst met inlands Chinese personeelsleden om de drie maanden ter plaatse zijn voor QC, fabrieksbezoeken en beurzen.



"Van Bavel is een gevestigde waarde op vlak van business gifts en premiums. Het team van experten zoekt telkens samen met de klant naar creatieve en originele producten die de marketingstrategie versterken.Door de uitgebreide expertise slaagt Van Bavel erin om een excellente service aan te bieden en de merkbekendheid van zijn klanten te vergroten. Ook brengen wij door middel van gepersonaliseerde webshops & logistiek de geschenken bij je klant en medewerker aan huis."
Adres: IJzerenweglei, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: 03.4439770
Stad: Mortsel
Route: IJzerenweglei
Postcode: 2640



op zoek naar gerelateerd: Bavel belgie, V.v. Bavel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Venues Online Venues Online 1 km Looking for an inspiring setting for your next conference? Venues Online offers a com...
Karibold Karibold 1 km Karibold is een laagdrempelig marketingbureau met een eigenzinnig kantje.
Haptic Haptic 2 km Haptic is a story based media production company. We create and produce tv-series, we...
Recensies
Vertaald door Google Bedrijf vol ideeën! Origineel Company full of ideas!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Bavel Gifts & Premiums met het openbaar vervoer


Mortsel T. Reynlaan 170 meter
Mortsel T. Reynlaan 170 meter
51
52
53
Mortsel Osylei 240 meter
Mortsel T. Reynlaan 250 meter
Mortsel Hendrik Consciencelaan 270 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid