facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karibold

Karibold

Info

Karibold is een laagdrempelig marketingbureau met een eigenzinnig kantje.

Geschiedenis

We richten ons specifiek op zelfstandigen en kleine bedrijven. We bieden hen alles wat nodig is om professioneel voor de dag te komen. Dit gaat van een logo met bijhorende huisstijl tot een website met geoptimaliseerde zoekresultaten. Je wilt namelijk dat je zaak goed gevonden wordt.

Voor particulieren werken we graag een volledig ontwerp voor hun trouwfeest, geboorte of verjaardag uit. Denk hierbij aan uitnodigingen, aandenkens en zelfs een aanduiding van het toilet in thema.

Tot slot helpen we KMO's bij een grondige analyse van hun huidige marketingstrategie. Wanneer deze er niet is begeleiden we bij de uitwerking van een eigen strategie zodat ze deze in-house of in samenwerking met gespecialiseerde partners kunnen uitvoeren.

Adres: 2640 Mortsel
Telefoonnummer: 0478880933
Stad: Mortsel
Postcode: 2640


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Bavel Gifts & Premiums Van Bavel Gifts & Premiums 1 km Vertaald door Google Bedrijf vol ideeën! Origineel Company full of ideas!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid