facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Achter Tuinmachines

Van Achter Tuinmachines

Info

Klein Mechelen 5
2880 Bornem

Geschiedenis

Een tuin heeft veel zorg nodig. Van Achter Tuinmachines bieden u daarom duurzaam tuingereedschap aan voor alle toepassingen.

Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht voor allerlei hand- en tuingereedschap zoals o.a. hakselaars, boomzagen, bosmaaiers, haagscharen, trimmers, mini-tractors en méér!

Al ons tuingereedschap ligt gemakkelijk in de hand en is zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor wordt het verzorgen van uw tuin een waar plezier.

Wij bieden u tuingereedschap van de hoogste kwaliteit. Daarom worden enkel de beste merken in ons assortiment opgenomen zoals Husqvarna, Sabo,Maruyama,Simplicity,….

Kom zeker eens langs en vraag alle info die u nodig heeft!

Staf Van Achter & Zn is de specialist in Bornem en ruime omgeving voor tuinmachines.

Alle herstellingen worden door ons in eigen atelier uitgevoerd door vakmensen!

OPENINGSUREN:
Van maandag tot vrijdag: 08:30 - 12:00 & van 13:00 - 19:00 uur
zaterdag: 08:30 - 12:00 & van 13:00 - 16:00 uur



"Een tuin heeft veel zorg nodig. Tuinmachines Van Achter biedt u daarom duurzaam tuingereedschap aan voor alle toepassingen. Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht voor allerlei hand- en tuingereedschap zoals hakselaars, boomzagen, bosmaaiers, haagscharen, trimmers, mini-tractors, automowers en meer!Tuinmachines Van Achter is de specialist in Bornem en ruime omgeving voor tuinmachines. Alle herstellingen worden door ons in eigen atelier uitgevoerd door vakmensen met ruime ervaring!"
Adres: klein mechelen 5, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 038898834
Stad: Bornem
Route: klein mechelen 5
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Verticuteermachine huren Horta, Husqvarna online Shop, Husqvarna Cashback, Husqvarna dealer België, Nivelleermachine huren, Verhuur machines Herentals, Boerenbond Bornem, Tuincentrum Puurs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Actius Actius 286 meter Zeer snelle bediening ik heb nog nooit lang moeten wachten. Veel andere bedrijven kun...
Horta Plettinckx Horta Plettinckx 374 meter Mooie plantenwinkel en een groot assortiment van binnen en buiten materiaal.
Capsugel Capsugel 479 meter Ze zijn onprofessioneel en behandelen het personeel zo grof! Onaanvaardbaar, niet aan...
BMS MN Egypt BMS MN Egypt 895 meter بي إم اس ميكرونيوترنتس متخصصة في تغذية النبات ابتكرت اسمدة متطورة وثورية قائمة على ال...
Tuinplantencentrum De Pauw Tuinplantencentrum De Pauw 2 km Terecht dat dit plantencentrum verkozen is tot Beste Belgische Tuinplantencentrum! Ik...
EuroCave EuroCave 2 km Kast na heel lang proces niet hersteld maar wel factuur voor kosten. Bedenkingen bij...
Recensies
Door hun jarenlange ervaring weten zij van wanten! Ze zijn heel aanspreekbaar en dus heel klantvriendelijk. Altijd in voor een praatje, en is onder andere een goeie reden voor mij om klant te blijven.. Nergens anders wordt ik steeds zo goed geholpen en mag gezegd worden.. Super service! Staf en Bart proficiat.., goe bezig en de ***** meer dan verdiend!
Ik ben via mijn buur aangeraden geweest. Maar ik kwam voor een afstelling kettingzaag alpina. 3mannen bekeken mij al van ver, en begonnen te lachen. Ik vroeg hebben jullie tijd er voor ?moet niet direct. Antwoord : heb je dat bij ons gekocht, alpina is een slechte machine, slecht ding voor af te regelen en duurt 14dagen?!?ik zei wablief… Erna zij hem tegen zijn technieker wat doen we ermee… Ik stond aan de grond genageld van onbeleefd, boertig, Ik zei laat het maar ik ga op een ander. Ik geloof best dat je het druk hebt, of het toestel niet bij u word aangekocht. Maar vriendelijkheid en respect is nog altijd tegen nieuwe of niet nieuwe klant belangrijk. Bij andere geweest werd direct geholpen met op voorhand de vraag natuurlijk. Machine loopt terug goed en het zijn top machines zij verkoper, en we zijn voor mekaar te helpen… aangekocht of niet Nog geen uurtje binnen geweest. Met vriendelijke groet
Als toekomstige klant een oude zitmaaier binnengebracht. Na 2weken te horen gekregen dat de motor volledig versleten was en zinloos om te herstellen. Motor dan maar zelf opengegooid en een gebroken stukje van 6€ hersteld. Ze verkopen mij nooit een nieuwe zitmaaier.
Eerlijke uitbater en zeer goede zitmaaier gekocht enkele jaren geleden. Vandaag platte achterband en ze hebben mij zeer goed geholpen !
Prijs / kwaliteit is prima. Service na verkoop is dik in orde. Ben er al jaren zeer tevreden klant van verschillende machines.
Super vriendelijke mensen en goeie service , een aanrader voor al je tuinmachines , klein en groot .
Zeer vriendelijke mensen, top bediening
Zeer klantvriendelijk en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid