facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinplantencentrum De Pauw

Tuinplantencentrum De Pauw

Info

Het grootste aanbod tuinplanten in het charmantste plantencentrum

Bezoek ook onze website www.tuinplantendepauw.be



"Bij Tuinplantencentrum De Pauw in Bornem vind je het ruimste assortiment tuinplanten in de streek. Je kan er kiezen tussen meer dan 2000 plantensoorten, enkel van de beste kwaliteit. Het grootste deel van onze planten komt uit onze eigen kwekerij, waar we de planten met liefde voor het vak zo ecologisch mogelijk kweken.We zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Er staat dan ook altijd iemand klaar met professioneel tuinadvies!In 2020 werden we bekroond met de Garden Centre Quality Award!Ons plantencentrum bevindt zich midden in de natuur en is toch gemakkelijk bereikbaar. We zijn gelegen op 2 minuten van de Rijksweg N16 tussen Mechelen en Sint-Niklaas. Breng ons snel een bezoekje en ontdek ons tuincentrum!"
Adres: Eikerheide 8, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 03 889 10 65
Stad: Bornem
Route: Eikerheide 8
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Planten catalogus, Tuincentrum De Pauw wintam, Tuincentrum puursesteenweg Bornem, Tuincentrum Mechelen, Tuincentrum Londerzeel, Tuincentrum in de buurt, Planten catalogus aanvragen, Maes planten Bornem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horta Plettinckx Horta Plettinckx 2 km Mooie plantenwinkel en een groot assortiment van binnen en buiten materiaal.
Van Achter Tuinmachines Van Achter Tuinmachines 2 km Door hun jarenlange ervaring weten zij van wanten! Ze zijn heel aanspreekbaar en dus ...
Recensies
Terecht dat dit plantencentrum verkozen is tot Beste Belgische Tuinplantencentrum! Ik kom hier nu al een paar jaar en ik vind dit plantencentrum in alle opzichten top. Ze hebben goede kwaliteit van planten, bemestingsproducten, bomen, etc. En wat erg belangrijk is: de klant is hier nog koning. Je krijgt deskundig advies, je wordt niet afgewimpeld, men loopt met je mee als je iets zoekt om het je te wijzen. Mooi voorbeeld: als ze zien bij het afrekenen dat een plantje er misschien niet zo best uitziet gaan ze een ander voor je halen. Service ten top. Ik ben zeer tevreden en kom dus graag bij jullie, het is altijd een genot om er rond te lopen. Tot binnenkort weer eens.
Een aangename kennismaking! Vriendelijke begeleiding, netjes geordend, normale prijzen, goed verzorgde planten. We hebben leuke aankopen gedaan en komen nog terug.
Deze zaak is absoluut aan te raden voor alle soorten aankopen van planten, bomen, noem maar op. Zeer verzorgde zaak. Deze zomer info komen vragen voor allerlei boompjes en planten voor ik onze tuin. Heb een zeer uitgebreide uitleg gekregen van a tot z over hoe ik alles best kon planten en wanneer. Ik ben hier zeer goed geholpen. Parking vlak voor de zaak. Duidelijke wandelpaden. Werken ook met een klantenkaart. Correcte prijzen. Ik blijf hier zeker komen. Aanrader!
Keuze,. Goed ingelicht,hulpvaardig,snel. We keren einde april terug.
Veel keuze in meerstammige bomen. Heel veel uitleg gekregen. Super vriendelijke mensen...het was meer dan de moeite waard om naar daar te rijden...120 km, hier vandaan.
Zeer Vriendelijke bediening, véél parking. Veel keuze, zowel kleine als groter planten. Eveneens bomen te verkrijgen, Super
Goede middag Dries, We zijn heel tevreden met het resultaat van de door jou gekozen bomen, Jullie leveren een prachtige service echt iets om fier over te zijn. Ook de levering was top! Een heel tevreden klant, het was het wachten meer dan waard. Je mag mijn mail gerust gebruiken als reclame, ik heb geen sociale media, anders maakte ik via deze weg zeker reclame voor jullie. Die grote potten hebben jullie graag dat we deze binnen steken of gooien we deze weg? Met vriendelijke groeten Peggy en Edmond
Geen betere service denkbaar. Zeer persoonlijke begeleiding en professionele ondersteuning. Een aanrader voor iedereen die wat natuur in huis wil halen.
Wat een prachtig bedrijf op een unieke locatie! Wij waren aangenaam verrast door het grote aanbod planten en bomen. Bovendien kregen we uitgebreide informatie over o.a. bloeitijd en verzorging door zaakvoerder Dries. Hij spreekt met kennis van zaken en maakt uitgebreid de tijd voor zijn klanten. Onze kinderen konden ondertussen voetballen en spelen op het uitgestrekte domein. Wij komen zeker nog eens terug, al was het maar voor een kerstboom!
Makkelijk bereikbaar en toch op supermooie rustige locatie in het groen. Uitgebreide keuze zowel fruitplanten, eenjarige bloeiers, kruiden, vaste planten, bomen en struiken. Eigenaars en personeel staan klaar met advies We hebben alleszins ons karretje volgeladen! Let wel bij mooi weer kan het er lekker druk zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid