facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UZA - Universitair Ziekenhuis Antwerpen

Info

Het UZA staat voor topklinische en klantvriendelijke patiëntenzorg, hoogwaardige academische opleiding en grensverleggend wetenschappelijk onderzoek.

Geschiedenis

Het UZA wil als universitair centrum een vooraanstaande positie innemen in patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding. We zijn een innovatieve kwaliteitsorganisatie met een krachtig netwerk en enthousiaste medewerkers.

Als universitair ziekenhuis verstrekken we derdelijnszorg. In mensentaal betekent dit dat we medische problemen, waar elders geen mogelijkheden meer voor zijn, hier met de meest geavanceerde methoden verder behandelen. Heel wat van de patiënten die in het UZA terechtkomen, hebben dan ook een complex ziektebeeld en komen op verwijzing van andere ziekenhuizen.

Innovatief onderzoek is onze sleutel tot topklinische zorg van de hoogste kwaliteit. Van baanbrekend stamcelonderzoek tot innovatieve slaapgeneeskunde en complexe hartchirurgie... Ook de UZA-medewerkers worden voortdurend uitgedaagd om te vernieuwen.

Onze ambities en onze missie impliceren dat we een uitdagend denk- en werkklimaat bieden waarin onze medewerkers door hun betrokkenheid een aantal kernwaarden delen:

• Samenwerking en resultaatgerichtheid
• Loyaliteit en integriteit
• Kwaliteitsstreven
• Verantwoordelijks- en realiteitszin

Lees ook meer op http://www.uza.be/over-het-uza



"Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen is een universitair centrum voor topklinische en klantvriendelijke patiëntenzorg, hoogwaardige academische opleiding en grensverleggend wetenschappelijk onderzoek met eenbelangrijke internationale dimensie. Gespecialiseerde artsen en zorgverleners omringen elke patiënt met een persoonlijke aanpak en innovatieve technieken en behandelingen."
Adres: Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem
Stad: Edegem
Route: Wilrijkstraat 10
Postcode: 2650



op zoek naar gerelateerd: uza edegem dokters, uza edegem vacatures, uza antwerpen adres, uza edegem orthopedie, uza edegem bezoekuren, uza edegem neurologie, uza afspraken, uza dermatologie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Universitair Ziekenhuis Antwerpen Universitair Ziekenhuis Antwerpen 7 meter Gisteren een super goede ontvangst gekregen, ik moest naar de dagkliniek en heb een n...
Universitair Ziekenhuis Antwerpen Universitair Ziekenhuis Antwerpen 42 meter * De eerste maal in mijn leven een negatieve review met oprechte excuses aan de medew...
Slaapcentrum Slaapcentrum 55 meter
Moeder- en kindcentrum UZA Moeder- en kindcentrum UZA 124 meter Vorig jaar een Oekraïense familie begeleid wiens kindje en zijzelf... twee maanden in...
Center for Cell Therapy and Regenerative Medicine CCRG Center for Cell Therapy and Regenerative Med... 124 meter Voor patiënten met kanker is er een sterke nood aan een nieuwe behandelingsmethode me...
Centrum voor Medische Genetica Centrum voor Medische Genetica 2 km Extreem onvriendelijke en onbehulpzame dame aan de receptie van UZA Genetica! Wij wa...
Recensies
* De eerste maal in mijn leven een negatieve review met oprechte excuses aan de medewerkers UZA die wel humanistisch ingesteld zijn *Na 5 ziekenhuizen te hebben afgebeld, kon ik zogezegd terecht in uw ziekhuis/de slaapkliniek. Er was een plaats vrijgekomen en mocht 1 week later komen om een nacht te slapen. Welnu, het uur werd mij niet exact meegedeeld WEL dat er een avondmaal voorzien is. Zowel in myhealth app als per post of SMS vond ik dit niet terug. Ik heb heel de vm gebeld maar geraakte telefonisch niet binnen om na vraag te doen hoe laat ik er zou moeten zijn. Enfin, de opvang voor mijn kids geregeld, de juffen verwittigd, 3 verschillende personen ifv opvang, ... welnu, Hilde verpleegkundige slaapkliniek stond mij onbegripvol te woord. Ik raad deze kliniek niet aan. Als hardwerkend, alleenstaand persoon die uit beleefdheid de dienst wilde verwittigen, wordt niet meer verder geholpen en zal ik weer maanden moeten wachten om verder geholpen te worden. Maar ik zal een ander ziekenhuis opteren.
10 maanden geduldig gewacht voor een afspraak bij de allergologie afdeling. Doorverwezen door huisarts, dermatoloog en maag- darmspecialist omdat alle symptomen wijzen op voedingsallergie. Na 5 minuten buitegebonjourd door een arts die geen oor had naar mijn klachten, mij niet kon versta wil helpen en zijn schouders ophaalt als je vraagt wie dan wel kan helpen. Waarop hij antwoordde misschien een briefje te schrijven naar mijn huisarts om me eens door te sturen naar een andere dermatoloog. Ben eens benieuwd of de ombudsdienst echt zal handelen of verschonen. Ik ben misschien zelf ook al dom geweest naar UZA re gaan, specialist wou liever dat ik naar Leuven ging.
Ik ben zo tevreden over dr: Vanden Bulcke Michaël-reumatologie in GZA ziekenhuis! Hij is heel vriendelijk, aandachtig en sympathiek ! Hij goed luisteren naar patient, geeft tijd voor patient en hij is ook concreet over problemen van patiënt. Met een afspraak heb ik snel onderzoek en plus medische uitslag. Bedankt aan dr. Vande Bulcke voor goede ontvangst. Gr.Svetlana
Fantastisch team artsen, assistenten en zorgpersoneel op de afdeling thorax- en vaatheelkunde. Mijn operatie is vlekkeloos verlopen, op krachten kunnen komen achteraf in een uitstekend uitgeruste kamer en prima omringd. Het eten was zeer behoorlijk en niet langer de klassieke ziekenhuismaaltijd. Het was een beetje jammer zelfs om vervroegd ontslagen te worden. Dit ziekenhuis is een echte aanrader wanneer je helaas een ziekenhuis niet kan vermijden…
Ik ben hier naartoe gegaan aangezien ik met spoed mijn appendix moest laten verwijderen. Ik werd zeer snel geholpen en werd meteen gerustgesteld. Dokters waren heel professioneel en behulpzaam. Mijn operatie verliep zeer vlot en ik kreeg de nodige aandacht van de verpleegsters/verpleger. Zeker een aan te raden ziekenhuis! Heel erg bedankt!
Hierbij melden dat dit de eerste maal is dat ik een * review plaats. Ik ben zeer begripvol en tracht alles netjes te kaderen. Als ik 'o' sterren zou kunnen geven, zou ik dit onmiddellijk doen. ZEER ZEER TELEURGESTELD in de slaapkliniek. Als alleenstaande hardwerkende ouder heb ik al het nodige geregeld ifv een slaaponderzoek. Kreeg ik niet de nodige communicatie ALSOOK heb ik uit beleefdheid 4x gebeld, rechtstreeks naar het slaapkliniek om hen te contacteren met de vraag hoe laat ik er exact verwacht wordt. MAAR onbereikbaar. UITEINDELIJK werd ik onvriendelijk te woord gestaan. ERG ERG JAMMER en teleurstellend.
Binnen gekomen op de spoed afdeling goede zorg gekregen en heel vriendelijk personeel. Ondanks dat ze het ontzettend druk hadden gaven ze dit aan. Geen enkele vraag was teveel, en luisterde heel goed naar de klachten. Vervolgens overgebracht naar de ok om daarna in een kamer te overnachten, de verpleegkundige op de afdeling waren enorm vriendelijk.
Dr Adam fysische geneeskunde....ongelooflijke arts en mens...1e consultatie en ik geloof weer in beterschap. Ze beseft msn zelfs niet hoe goed ze me met enkele manipulaties heeft geholpen.
Laten je voor een consult rustig 3 uur heen en 3 uur terug rijden om vervolgens op het consult te zeggen dat ze je niet kunnen helpen. Had echter voorkomen worden door één telefonische vraag. Belabberd ziekenhuis!
Dan kom je op tijd voor je afspraak kan je 2 tot 4 uur wachten voor je geholpen word. Volgende keer kom ik zelf een uur later!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid