facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Utopolis

Utopolis

Info

Utopolis Mechelen is een gezellige bioscoop net buiten het centrum van Mechelen met gratis parking voor onze bezoekers.

Adres: Spuibeekstraat 5 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 015 55 77 33
Stad: Mechelen
Route: Spuibeekstraat 5
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: utopolis almere, utopolis mechelen programma, utopolis mechelen, bioscoop utopolis, utopolis turnhout, utopolis aarschot, utopolis zoetermeer, ladies night utopolis
Recensies
Goede cinema met gratis parking. De prijzen in de shop zijn wel bijzonder duur, 4,1€ voor een flesje cola. De zaal was goed en proper, de zetels comfortabel en het geluid was prima en voldoende luid maar de airco in zaal 6 stond volledig uit. Verfrissing zoeken in de bioscoop was dus geen optie. In vergelijking met vb Kinepolis is dit een rustige bioscoop waar er in mijn ervaring tot nu toe geen rumoer was tijdens de vertoningen.
De cinema heeft enorm veel potentieel. Een goede investeerder die de technologie zou updaten en al de rest zou hier een mooi complex van kunnen maken. De stoelen en zalen zijn momenteel ondermaats, zeker voor de prijs van de tickets €13,7, los van de snoep en drank. Ik rijd dan persoonlijk liever naar Kinepolis in Antwerpen of Brussel om de film in IMAX of Atmos te kijken. Maar zoals in het begin: veel ongebruikt potentieel
Prijzen zijn enorm gestegen! Is geen goedkope uitstap meer. Licht van het gangpad kan storend zijn als je verkeerde rij zit. Schijnt los in je ogen dan. Wc's waren niet al te proper, zijn nog altijd blazers aanwezig om je handen te drogen en geen doekjes.. Vind ik niet echt hygiënisch.
Heel fijne locatie, we hebben onze film kunnen tonen in deze afgehuurde zaal. We zijn super goed ontvangen en geholpen door de verantwoordelijke.
Vipzaal was heel vuil. Op de toilette plakken de vloer en de deur. Echt smerig. In de zaal hangt een vieze geur. Je betaalt zoveel meer en dan zo vuile smerige zetel!!! Zijn geld niet waard. Ik ga daar nooit meer.
Tijdens onze film bleef het licht branden vanuit de projectieruimte waardoor het doek en de ruimte belicht was. Jammer voor dit tijdens een horror film mee te moeten maken. Het haalde je volledig uit de sfeer.
Rustige en beschaafde publiek aanwezig, prijs kwaliteit is meer dan okay. Werknemers zijn vriendelijk en professioneel.
Leuke cinema als we er toekwamen was er weinig parking, maar de zaal waren zeker niet vol. Vlotte bediening van de tickets alsook aan de snackshop
Prima zitplaatsen met genoeg ruimte! Niet veel aan op te merken, zalen en schermen zijn fijn voor een toffe filmervaring. Tickets zijn super gemakkelijk te bestellen aan de schermen in de lobby. Wel dure snacks en drank, maar niet anders dan in meeste cinemas. Heb zelf de UGC+ kaarten nog niet uitgeprobeerd maar lijkt me zeker iets om te proberen voor de regelmatige filmkijker.
Een goeie cinema met eerlijkere prijzen dan de concurrent. Als men zo goedkoop mogelijk naar de cinema wilt kan men best ik de voormiddag in de schoolvakanties gaan dan is de prijs maar 7,9 per persoon voor een film. Vriendelijk personeel en goeie zalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid